hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

canım doktorun ismini verebilirmisin??

fusuncuk kullanıcısından alıntı
canım başına gelenleri okudum.çok üzüldüm keşke elimden gelen birşey olsada yardım etsem.
senin durumunu bir arkadaşım yaşamıştı.işyerinde tecavüze uğramıştı.üstüne üstülük hamile kalmıştı. mecburen bebeği aldırdı.2-3 yıl sonra filan aşık oldu.fakat adama bunu söyleyemedi.çünkü en modern erkek bile bu durumu malesef kabul etmiyor.evlenmesine 2 gün kala bir doktor bulup yaptırdık.doktor daha öncede yapılabileceğini söylemişti ama biz bilmiyorduk.ben eğer yaptırırsan son güne kalmamanı tavsiye ederim.ilk gece kanaması olmuştu, eşide anlamadı canım.arkadaşım istanbul da yaptırdı doktorun ismini verebilirim isteyen olursa.

canım bana da doktorunun ismini werebılırmısn.

kızlar mrb bayram yoğunluk hiç giremedim ve dr gidemedim daha ama kontrol zamanım geldi artık bu hafta belli olacak umarım hiç bi sorun yoktur ne olur dua edin çok üzülüyorum korkuyorum

kızlar mrb bayram yoğunluk hiç giremedim ve dr gidemedim daha ama kontrol zamanım geldi artık bu hafta belli olacak umarım hiç bi sorun yoktur ne olur dua edin çok üzülüyorum korkuyorum

inş yoktur.hersey yolunda goder.rabbim yardımcın olsun inş.

kızlar kontrole gittim korka korka ama drum çok iiidi hemen aldı beni kontrol etti ve her şey yolunda dedi ve neler yapmam gerekeni söyledi çok mutluyum ya çok korkuyodum tutmaz diye ama dr tutmuş dedi bilmiyom ne söylim ama sorunuz olursa elimden geldikçe girmeye çalışıyom düğünde 1.5 ay sora ozamanda sonucu yazacam son bi adım kaldı onuda atlatsaaammm

off offf inşallah her sey istediğin ve ıstedıgımız gıbı olur ewlenırken benımde yaptırmam gerekıxcek bu işlemı bu gıdışle delırcem dusundukce

off offf inşallah her sey istediğin ve ıstedıgımız gıbı olur ewlenırken benımde yaptırmam gerekıxcek bu işlemı bu gıdışle delırcem dusundukce

neden evlenirken hemen yaptırabiliyormuşsun kalıcı olanını yaptır kontrollerini ol ve hep kafanı kurcalamasın bu dert

banada özelden doktorunun adını ve iletişim bilgilerini atarmısın rica etsem

Arkadaşlar ben de çok bunaldım artık bu konudan ben tercihimi yaptım şişlimed de ama sonucunu 10 gün sonra alıcam( nikah var ) yaklaşık 8 ay önce yapıldı kontrole de gittim bakalım , haberini sizlere de vereceğim 19.12.2010 nikahımdan sonra tabi .

canım rabbim yardımcımız olsun senin benden önce hadi bakalım inşallah olumlu bir cevağp yazarsın ama mutlaka yaz dört gözle bunu bekliyecem.buarada sende kalıcı yaptırmıştın demi...nikahtan önce kontrole gittinmi yani bu yakınlarda gittinmi

sevgili kadr56 ve lostlady cimm inşallah herşey istediğiniz gibi olur....inşallah mutlu olursunuz o kadar çok isterimki.....

bende bursada bi türlü doktor:84: bulamadım mecburen istanbula gideceğim sanırım....birde kızlar kalıcı olan yöntein ne zaman yaptırılması gerekiyor..bilgi verebilir misiniz? birde doktorlarınızın ismini bana özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim.

teralemcim senin durumun nedir??? o kadar merak ettim ki...çoktandır foruma giremedim...aklım hep sizlerdeydi emin olun...dua ederken hepimiz için ediyorum...inşallah bu kötü günleri geirde bırakıcaz

Konuyu okudum ve çok üzüldüm..Evliliği koca bir yalan üzerine yapmak ne kadar doğru ve dürüstçe birşey.Bunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum vallahi bravo çok cesur olmak lazım bence

Konuyu okudum ve çok üzüldüm..Evliliği koca bir yalan üzerine yapmak ne kadar doğru ve dürüstçe birşey.Bunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum vallahi bravo çok cesur olmak lazım bence

gerçekten inanın ben de çok üzüldüm.. evlilik hayatımızdan da gerçek bir hal alırken yalan ile beslemek yanlışların en büyüğü olur. iyi düşünmeni tavsiye ederdim arkadaşım.bunun sorumluluğunu almak ziyadesiyle tehlikeli

Konuyla ilgili başka bir topiğe yazdığım uyarıyı buraya da eklemek durumundayım. Lütfen aynı şeyleri bana tekrar ettirmeyin..

minikperim;öncelikle sana da geçmiş olsun canım.umarım sen de sıkıntından bir an önce kurtulursun.bura da bile dürüst olmaya çekiniyoruz sağolsun hemcinslerimiz yukarıda da görüldüğü gibi oklarını fırlatmaya hemen hazırlar.sorunun yanıtına gelince canım,ben çok araştırdım çünkü kalıcı flep yöntemi yapılacak bana da.en az bir ay önceden diyorlar.ama daha garnti olsun diye bence en az 4 veya 5 ay öncesinden yaptır derim.ben bursa da bu operasyonu yapan doktor bulacağını düşünüyorum.senin için ben de araştıracağım.bulursam haber veririm.sevgiyle..

arkadaşlar ben haydar dümenden dinledim kalıcı yöntem tutmaz dedi. kalıcı yöntem yaptırıp tutan varmı? varsa bende yaptırmalıyım. ********in birine güvendim inandım ve birlikte oldum sonra beni terk etti. sonra başka birini sevdim ve ona dürüstlük yapıp bu durumumu anlattım. evlenecektik bunları duyunca böyle bir kızla evlenemiycegini söyledi.o kadar üzüldümki. kendiside birkaç kişiyle birlikte olmuş biriydi üstelik. anladımki dürüstlüge devam edersem kendime bir hayat kuramıycam. banada yardım edin lütfen. iyiki böyle bir site buldum.

canım zaten kimse güle oynaya böyle bir şeyi yaptırmıyor.mecbur kaldığımızdan bu yola başvuruyoruz.
kalıcı flep yöntemiyle kdr56 ve lostlady yaptırdı.sonuçlarını yakın zamanda alıcaklar.ve burda bizimle paylaşacaklar.umarım ikisininde güzel haberlerini alırız.bende doktor araştırması yapıyorum.güvenilir birini bulduğumda burda paylaşıcam.

merhaba burada da yazmışım ben kurtuldum herkese allah mutlu bir evlilik nasip etsin şişli med e de tşk ederim çooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…