- 17 Ağustos 2009
- 147
- 1
- 37
seni rahatlattıysam ne mutlu bana...canımbenim konuşmaya her ihtiyacın olduğunda ben burdayım... öptüm yanaklarından... ve sapasağlam dimdik ayakta dur herzaman..
tatlıbadem'im, teralemcim ve sevgili sevgili12'm yazdıklarınızı okudum.....
inanın yaşamayanın bilmeyeceği bir durum. Öyle birşey ki...bir an olsun aklımdan çıkmıyor...tam mutlu olduğum anlarda birden aklıma geliyor, inme inmiş gibi , kalakalıyorum.mafoldumben ...gelinlik görüyorum ağlamaklı oluyorum, arkadaşlarım evlendikçe yada bizim oturduğumuz yerlerde bi düğün olacaksa ben tüm bu mutlu anlara perdenin arkasından ağlayarak bakıyorum:sinifsinif:..., canım annem kıskandığımı zannediyor olmalıki sende gelin olacaksn iyi biri çıkacak diye hayallerini anlatmaya başlıyor....halbuki ben o kızlar için sevinip, kendim için kahroluyorum...keşke evlenen birini kıskanmak kadar hafif bi duygu olsaydı.....boşlukta gibiyim şuan, herşeye rağmen gülen gülümsemekten vazgeçmeyen ben...artık elimde olmadan gülemiyorum, insanlar konuşuyor onları dinleyemiyorum, tuhaf bi durum Allah korusun benzetmek iyi olmayacak ama felç olmuş gibiyim..içimde yaşadıklarımı Allah biliyor....daha üç gün önce iki tane düğüne gittim. gelinlere kırmızı kurdele takmışlardı...ben çok kötü oldum....yine düşünceler sarıp sarmaladı beni......Allah affetsin, çünkü yaşadıklarımız bir biz birde Allah biliyor. İnşallah herşey çok güzel olur canım arkadaşlarım....yine gözlerimde yağmur bulutları dolaşıyor...ve devamındada aklıma binbir türlü zincirleme düşünce gelecek...offfffsenağlama
bu ameliyatı neden olmak istiyorsunuz arkadaşlar söyler misiniz?
ne olur, aileniz öldürür mü sizi gerçekten?
eğer öyle bir durum varsa burası dağ başı değil, bu bir.
ne olur, sevgiliniz, nişanlınız terk mi eder sizi?
eğer bunun lafını yapıp, bu yüzden terk edecek bir zavallıysa defolsun gitsin zaten?
ne olur, allah aşkına söyleyin, neden bu ameliyatı olmak istiyorsunuz?
şaka gibi ya.
Canım bak dışardan göründüğü gibi değil bu olay..Arkadaşımın başına geldi anlattı dürüst oldu ne oldu biliyormusun sonunda çocuk kabul etti çünkü seviyordu 5-6 iyi idi hatta birlikte oldular- ki kanaması bile oldu ilk olduğunu herhaliyle belli zaten...ama çocuk uzun bir süre snra ben bu yapamıyorum edemiyorum deyip gidiyor..Bu konuda rahat konuştuğum evli erkek var 2 kişi sadece yüzeysel böyle konularda eerkeği kandırmak ne derece doğru dediğimde onlar bile diktirsin dediler.Çünkü ilk kabul etselerde evlendikten snra küçük bir kavga da yüzüne vurmna ihtimali yüksek yani çok büyük kumar bunu erkekler söylüyor düşün..Ve bende katılıyorum illa ki kabul etse de birgün çıkaracak karşısına belki ailesine rezil edecek..o yüzden diktirilmeli
erkekte de zar olduğunu ve ilk boşalmayla yırtıldığını biliyor musunuz? ben de boşalmamış ve zarı yırtılmamış erkek istiyorum, zarı yırtık erkeğe de saygı duymuyor, yüzüne vuruyor ve onu küçük görüyorum. hadi bakalım şimdi ne olacak?
Dünyada zar sadece kadınlarda ve atlarda vardır, yanlış bilgi...
bu işlemi yaptırmam şart.istanbul da yapan bir cok yer var ama guvenemiyorum bu islemi yaptıranlar lutfen yardım edin.bunun ne kadar zor bi durum old.nu göz onunde bulundurursanız memnun olurum sadece dr ismi ogrenmek istiyorum