hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

seni rahatlattıysam ne mutlu bana...canımbenim konuşmaya her ihtiyacın olduğunda ben burdayım... öptüm yanaklarından... ve sapasağlam dimdik ayakta dur herzaman..

rahatlatmak ne kelime ki... teşekkür ederim... öpüyorum bende izi...opuyorumnanaktan

minikperimm teşekkür ederim yazdıkların için inşallah sende çok çok mutlu olursun...ama rosprowler için yazdıklarına katılmıyorum şöyle katılmıyorum ben senin kadar iyi dileklerde bulunamayacağım malesef..inşallah kendisi de böyle bi deneyim yaşar sonra görürüz bakalım onu da..zaman değişiyior artık kendisi 20 yıl sonra kızının ne yapacağınının garantisini verebiliyor mu? o zaman namussuz anne kategorisine mi girecekmiş kızı namussuz(!) yaa ondan.. anlaşmamı imzalamış yoksa ? benim çevrem, kızım, kendim böyle bişey yapmayacak ohh istediğim gibi yyazarım kınarım ayıplarım kime ne diye mi düşünüyor yoksa kendileri? çok enteresan gerçekten..gerçi kendisi profilinde kendini tanımlarkn yazmış "işte ben" kısmına o yüzden ben bişey demiyorum daha fazla....zatten bu kadar dar kafalılara cevap yazdığıma da inanmıyorum...hata yapmak insanlara mahsustur kimse bunu unutmasın..ummadığın şey gün olur başına gelir..inşallah gelir..

uzun zamandır giremedim yazıya nasıl baslıyabilecegimi de bilemiyorum belki o yuzden...Öncelikle sevgili12 ne kadar guzel bir insan oldugunu ne temiz bir yuregin oldugunu soylemeye gerek yok ama bende yinelemek istedim.Miinikperim ya senin durumumuzla ilgili yaptıgın saptama ne kadar yerinde yasayan yada yasamayan herkes bilsin bu bir TRAVMA baska bir tanımı yok sizin hic geceleri uykunuz bolundu mu ya da attıgınız her adımda Rabbinizden tövbe dilendiniz mi herkes size gelinlik modeli gosterirken siz Rabbim sonum ne olacak diye yakardınız mı hep yüregi buruk olmak nasıl bir duygu hic tattınız mı...buraya yazılan her olumsuz yazı yada namussuz damgası kan aglatıyor icimi siz belki yazıp geciyorsunuz ama ben omur boyu tasıyacagım bir yuk aldım omuzlarıma...Rabbime tek duam Rabbim bunun bedelini illaki bir sekilde odeyecegim ama yalvarırım beni namusumla sınama oluyor cunku bir insan sadece NAMUSU icin yasar

bu arada merak eden arkadaslarım icin belirtmek istiyorum bir gelisme yok Allah yorum yapıp yardımda bulunmaya calısan calısmayan herkesten razı olsun

canım benim Rabbimin izniyle bu sıkıntının ustesinden gelebiliriz ben inanıyorum internetten biraz arastırdım yapıp yapmadıgını bilmiyorum ama prof.mehmet mutaf ı buldum bir mail at istersen umarım bir faydası olur yanlız diilsin bunu sakın unutma keske elimden daha fazlası gelebilse......

sevgili yasemin 29 açıkçası ben bursadayım ve bursada bi doktor bulamadım....mail atıyorum bazı doktorlara ama bi türlü cevap gelmiyor. çok kötü hissediyorum kendimi...:KK43:( sanki insan öldürmek gibi ağır bi suç işlemişimde cevap verilmiyor gibi...çünkü arkadaşımın başka problemi vardı o da mail attı aynı doktor beye ona ertesi gün cevap geldimafoldumben

forumda okumuştum bi tane profesör varmış...benim yaptığım operasyonu adli tıp doktoru bile anlamaz diyrmuş, profesörün ismini not etmiştim ama bulamıyorum bi türlü delireceğim ya:'(((( aranızda bu şekilde bir makale yada bi forumda yazı okuyanınız var mı arkadaşlar.

tatlıbadem'im, teralemcim ve sevgili sevgili12'm yazdıklarınızı okudum.....

inanın yaşamayanın bilmeyeceği bir durum. Öyle birşey ki...bir an olsun aklımdan çıkmıyor...tam mutlu olduğum anlarda birden aklıma geliyor, inme inmiş gibi , kalakalıyorum.mafoldumben ...gelinlik görüyorum ağlamaklı oluyorum, arkadaşlarım evlendikçe yada bizim oturduğumuz yerlerde bi düğün olacaksa ben tüm bu mutlu anlara perdenin arkasından ağlayarak bakıyorum:sinifsinif:..., canım annem kıskandığımı zannediyor olmalıki sende gelin olacaksn iyi biri çıkacak diye hayallerini anlatmaya başlıyor....halbuki ben o kızlar için sevinip, kendim için kahroluyorum...keşke evlenen birini kıskanmak kadar hafif bi duygu olsaydı.....boşlukta gibiyim şuan, herşeye rağmen gülen gülümsemekten vazgeçmeyen ben...artık elimde olmadan gülemiyorum, insanlar konuşuyor onları dinleyemiyorum, tuhaf bi durum Allah korusun benzetmek iyi olmayacak ama felç olmuş gibiyim..içimde yaşadıklarımı Allah biliyor....daha üç gün önce iki tane düğüne gittim. gelinlere kırmızı kurdele takmışlardı...ben çok kötü oldum....yine düşünceler sarıp sarmaladı beni......Allah affetsin, çünkü yaşadıklarımız bir biz birde Allah biliyor. İnşallah herşey çok güzel olur canım arkadaşlarım....yine gözlerimde yağmur bulutları dolaşıyor...ve devamındada aklıma binbir türlü zincirleme düşünce gelecek...offfffsenağlama

Şöyle birşey duydum konuyu görünce sizinle palyaşayım dedim. Gerçi belki yazılmıştır bütün yorumları okumadım amabilmiyorumkismile..Bu operasyon 2 yöntemle yapılıyormuş. Flep ve mikrocerrahi yöntemi. Eğer uygunsanız mikrocerrahi yöntemi en iyisiymiş. Hiçbir yöntemin %100 garantisi olmasa bile mikrocerrahi diğerine göre daha kesinmiş. İsterseniz o şekilde araştırın..

forumda okumuştum bi tane profesör varmış...benim yaptığım operasyonu adli tıp doktoru bile anlamaz diyrmuş, profesörün ismini not etmiştim ama bulamıyorum bi türlü delireceğim ya:'(((( aranızda bu şekilde bir makale yada bi forumda yazı okuyanınız var mı arkadaşlar.[/QUOTE]

tatlım doktorum adı harun özkan ben hatırlıyorum.:1hug: çok fazla kafanızı takmayın kızlar.düşünmeyle bir yere varılmıyo bunu bende yaşadığım için çok iyi biliyorum.sadece buna odaklanmayın lütfen normal yaşantınıza devam edin,ben de araştırıyorum bilgi edindikçe paylaşıcam sizlerle..

bu ameliyatı neden olmak istiyorsunuz arkadaşlar söyler misiniz?
ne olur, aileniz öldürür mü sizi gerçekten?
eğer öyle bir durum varsa burası dağ başı değil, bu bir.
ne olur, sevgiliniz, nişanlınız terk mi eder sizi?
eğer bunun lafını yapıp, bu yüzden terk edecek bir zavallıysa defolsun gitsin zaten?
ne olur, allah aşkına söyleyin, neden bu ameliyatı olmak istiyorsunuz?
şaka gibi ya.

tatlıbadem'im, teralemcim ve sevgili sevgili12'm yazdıklarınızı okudum.....

inanın yaşamayanın bilmeyeceği bir durum. Öyle birşey ki...bir an olsun aklımdan çıkmıyor...tam mutlu olduğum anlarda birden aklıma geliyor, inme inmiş gibi , kalakalıyorum.mafoldumben ...gelinlik görüyorum ağlamaklı oluyorum, arkadaşlarım evlendikçe yada bizim oturduğumuz yerlerde bi düğün olacaksa ben tüm bu mutlu anlara perdenin arkasından ağlayarak bakıyorum:sinifsinif:..., canım annem kıskandığımı zannediyor olmalıki sende gelin olacaksn iyi biri çıkacak diye hayallerini anlatmaya başlıyor....halbuki ben o kızlar için sevinip, kendim için kahroluyorum...keşke evlenen birini kıskanmak kadar hafif bi duygu olsaydı.....boşlukta gibiyim şuan, herşeye rağmen gülen gülümsemekten vazgeçmeyen ben...artık elimde olmadan gülemiyorum, insanlar konuşuyor onları dinleyemiyorum, tuhaf bi durum Allah korusun benzetmek iyi olmayacak ama felç olmuş gibiyim..içimde yaşadıklarımı Allah biliyor....daha üç gün önce iki tane düğüne gittim. gelinlere kırmızı kurdele takmışlardı...ben çok kötü oldum....yine düşünceler sarıp sarmaladı beni......Allah affetsin, çünkü yaşadıklarımız bir biz birde Allah biliyor. İnşallah herşey çok güzel olur canım arkadaşlarım....yine gözlerimde yağmur bulutları dolaşıyor...ve devamındada aklıma binbir türlü zincirleme düşünce gelecek...offfffsenağlama

minik perim ne oldu ki sana bu kadar üzgünsün?

Son düzenleme:
bu ameliyatı neden olmak istiyorsunuz arkadaşlar söyler misiniz?
ne olur, aileniz öldürür mü sizi gerçekten?
eğer öyle bir durum varsa burası dağ başı değil, bu bir.
ne olur, sevgiliniz, nişanlınız terk mi eder sizi?
eğer bunun lafını yapıp, bu yüzden terk edecek bir zavallıysa defolsun gitsin zaten?
ne olur, allah aşkına söyleyin, neden bu ameliyatı olmak istiyorsunuz?
şaka gibi ya.

Canım bak dışardan göründüğü gibi değil bu olay..Arkadaşımın başına geldi anlattı dürüst oldu ne oldu biliyormusun sonunda çocuk kabul etti çünkü seviyordu 5-6 iyi idi hatta birlikte oldular- ki kanaması bile oldu ilk olduğunu herhaliyle belli zaten...ama çocuk uzun bir süre snra ben bu yapamıyorum edemiyorum deyip gidiyor..Bu konuda rahat konuştuğum evli erkek var 2 kişi sadece yüzeysel böyle konularda eerkeği kandırmak ne derece doğru dediğimde onlar bile diktirsin dediler.Çünkü ilk kabul etselerde evlendikten snra küçük bir kavga da yüzüne vurmna ihtimali yüksek yani çok büyük kumar bunu erkekler söylüyor düşün..Ve bende katılıyorum illa ki kabul etse de birgün çıkaracak karşısına belki ailesine rezil edecek..o yüzden diktirilmeli

Canım bak dışardan göründüğü gibi değil bu olay..Arkadaşımın başına geldi anlattı dürüst oldu ne oldu biliyormusun sonunda çocuk kabul etti çünkü seviyordu 5-6 iyi idi hatta birlikte oldular- ki kanaması bile oldu ilk olduğunu herhaliyle belli zaten...ama çocuk uzun bir süre snra ben bu yapamıyorum edemiyorum deyip gidiyor..Bu konuda rahat konuştuğum evli erkek var 2 kişi sadece yüzeysel böyle konularda eerkeği kandırmak ne derece doğru dediğimde onlar bile diktirsin dediler.Çünkü ilk kabul etselerde evlendikten snra küçük bir kavga da yüzüne vurmna ihtimali yüksek yani çok büyük kumar bunu erkekler söylüyor düşün..Ve bende katılıyorum illa ki kabul etse de birgün çıkaracak karşısına belki ailesine rezil edecek..o yüzden diktirilmeli

erkekte de zar olduğunu ve ilk boşalmayla yırtıldığını biliyor musunuz? ben de boşalmamış ve zarı yırtılmamış erkek istiyorum, zarı yırtık erkeğe de saygı duymuyor, yüzüne vuruyor ve onu küçük görüyorum. hadi bakalım şimdi ne olacak?

erkekte de zar olduğunu ve ilk boşalmayla yırtıldığını biliyor musunuz? ben de boşalmamış ve zarı yırtılmamış erkek istiyorum, zarı yırtık erkeğe de saygı duymuyor, yüzüne vuruyor ve onu küçük görüyorum. hadi bakalım şimdi ne olacak?

Dünyada zar sadece kadınlarda ve atlarda vardır, yanlış bilgi...

bu işlemi yaptırmam şart.istanbul da yapan bir cok yer var ama guvenemiyorum bu islemi yaptıranlar lutfen yardım edin.bunun ne kadar zor bi durum old.nu göz onunde bulundurursanız memnun olurum sadece dr ismi ogrenmek istiyorum

teralemcim ben yenıyim bana donersen sana benım doktorumu önerıcem cnm beklıorum msjını

X