şimdi bir solukta okudum..beni yıllar öncesine götürdü..ağır travmalar bunlar çok çok zor..içim cız etti o günleri hatırlayınca.. ben hiç birşey yapmadım, evlenmedim..kendime haksızlık ettim şimdiki aklım olsa mutlaka çaresine bakardım çoook hata ettim...namus iki bacak arasında değil beyinde biter... allah kimseyi şaşırtmasın böyle bir şeyi yaşamayı hak etmedim, hiç istemedim ama hayat herzaman her istediğimizi karşımıza çıkarmıyor MAALESEF...bir gelinlik giyemedim ev bark sahibi olamadım çok acı şeyler bunlar...hiç bir muradıma eremedim yani... BEN ŞİMDİ ÇOK MUTSUZUM KEŞKE KEŞKE EN BAŞA DÖNEBİLSEM... ÇOK GÜZEL Bİ BAYANDIM HALA DA ÖYLEYİM AKILLI ZEKİ CAZİBELİ VS VS VS..... AMA KENDİME ÇİZDİĞİM KADERE Bİ BAKIN, KENDİMİ ZİYAN ETTİM...neyse siz siz olun mutluluğu ucundanda olsa bir yerden mutlaka yakalayın..size bilgi veremiyorum ama kalbim ve dualarım sizinle ...allah yardımcınız olsun bunu bütün kalbimle diliyorum...
bence sen sakın benim hatama düşme.. mutlaka mutlaka kendine münasip bir arkadaş edin zamanla ya gerçeği yada bir hal çözümü bulup evlenmeye karar ver..çünki hayat yalnız yaşanılmıyor ...üç günlük beş günlük ilişkiler insanı sadece yıpratır ve çok üzer...zaten yeterince hırpalandık ve üzülmedikmi?..
bak ben bunca şeyden ve yıllardan sonra şunu öğrendim..1. gideni asla beklemeyeceksin..2. kesinlikle dönse bile bir daha kabul etmeyeceksin..3. kendini asla küçük görüp bundan sonra ben ancak bunu hakederim demeyeceksin çünki her gelen sorunlarıyla birlikte geliyor..
hatanın hepsini kendine yükleme... hata yarı yarıya işleniyor ve biz kadınlar bunu tek başımıza yaşıyoruz ya işte en çok buna tahammül edemiyorum..allah kahretsin o şer...sizlerin hepsini ..sana bi,şey söyleyeyim mi hepsi aynı bunların...valla hiç birine merhametim yok..ha sana şunu da söyleyeyim bu hataysa evet hata fakat sakın hepsini yüklenipte sırtında taşıma her zaman mağrur ol öyle senin yüzüne ikide bir kalkışacak adamıda karşında sakın konuşturma daima güçlü ol güçlü dur ..şunu sakın unutma erkeklre belden aşağı vurmayı çok severler fakat bükemedikleri elide öperler bu da senin kulağına küpe olsun...