hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

veya burdan da istersen görüşebiliriz çünki gördüysen ben yeniyim ve zaten özel msj istesemde atamam..

Son düzenleme:
reklam iletişim kısmı var yukarda anasayfa hizasında onun üstündeki özel msj kısmına tıklayın önünüze gelir zaten konu başlığına tıklayınca( ....yapmıştım) açılır msj..teşekkür ederim ilginize..

bu yazınız ilgimi çekti..malesef bende böyle düşünüyorum evlenmem hatta hayatıma kimse girmesin diye düşünüyorum...bu düşünce beni öldürüyor çünkü evlenen arkadaşlarımı görsem içim kan ağlıyo çünkü hiç bir zaman giyemeyeceğim o gelinliği...yazınızı okuyunca tekrar düşünmeye başladım bazı şeyleri...sizce hangi yol en mantıklı?

ben bu dediklerini zaten akıl yoluyla aynen yapmıştım...ve fakat zarfın üstüne tıkladığımda açılmıyor... tatlı bademin üzerine bastığımda senin profilin çıkıyor... acaba başka bir yolumu var dedim.. yada benim burda bir sorun var...

kusura bakmayın ozaman...problem olabilir belki...neyse ben çok uğraştırdım sizi özür dilerim kusura bakmayın...

ah canım benim ben senden eminimki çok büyüğüm.. bu olayı yaşadığımda 20 li yaşların başındaydım oysa şimdi 30 ların sonundayım.. ben hata yaptığımı kesinlikle kabul ediyorum..hata yaptım...yıllar geçtikçe yanlızlığın ne kadar zor olduğunu acı tecrübelerle anlıyosun bi tanem...

hayır hayır kesinlikle sorun değil birisine eğer yaşamışlıklarımla bir nebzede olsa doğru yolu gösterebilirsem ne mutlu bana..

ama böyleside çok kötü bilmiyorum.. karamsarım bu konuda.. bu arada hiçbirşey için geç kalmış değilsiniz umarım herşey daha güzel olur sizin için hayattan bçyle kopmayın lütfen eğer gerçektn isterseniz mutluluğu yakalarsınız... akıl vermek felan değil yanlış anlamayın lütfen sadece kendinizi hayattan koparmayın böyle...

sana şu kadarını söyleyeyim benim yaşlarına geldiğin de eşin dostun arkadaşın o vakit her kimin varsa herkes evine gidip kocasıyla çoluğuyla çocuğuyla oturup hasbehal olduğunda sen tek başına oturup bir bardak çay içecek birini bulamıyorsun... bu en hafif ama insana en çok koyan tarafı..

hayattan kopmadımda bi tanem yaş ilerleyince çevre baskısıyla birlikte sende bi kisveye bürünmek zorunda kalıyorsun ve o rol sana ya çok büyük geliyor yada çok dar ve seni sıkıyor..herşey keşke şu yaşadığımız an gibi kalsa ...ama kalmıyor..

Son düzenleme:
haklısınız düşünüce şuan bile bazı şeyler zor geliyo...zor çok zor bişey...canımın acısını tarif edemem... Allah hakkımızda hayırlısını versin umarım yalnızlığınıza ortak olacak biri çıkar karşınıza...

bence sen sakın benim hatama düşme.. mutlaka mutlaka kendine münasip bir arkadaş edin zamanla ya gerçeği yada bir hal çözümü bulup evlenmeye karar ver..çünki hayat yalnız yaşanılmıyor ...üç günlük beş günlük ilişkiler insanı sadece yıpratır ve çok üzer...zaten yeterince hırpalandık ve üzülmedikmi?..

yani bi hata yüzünden karamsar olmamak lazım diyosunuz...yapamam edemem diyordum ama şimdi anlıyorum ki bazen kendi iyiliğimiz ve mutluluğumuz için bazı şeyleri göze almak lazım...

haklısınız üzüldük yıprandık...gerçeği söylemek bilmiyorum şuan tamam dese bile hep arada olacak bişey belki bi tartışmada yüze vurulacak..işte bu yüzden olumsuzdum yapamam edemem diye düşünüyordum..ama vijdanımı bi kenara bırakmalıyım sanırım...ben okadar üzülüyorum ki keşke hiç olmasaydı ama sevdim işte hemde çok...bilemezdim böyle olacağını...

bak ben bunca şeyden ve yıllardan sonra şunu öğrendim..1. gideni asla beklemeyeceksin..2. kesinlikle dönse bile bir daha kabul etmeyeceksin..3. kendini asla küçük görüp bundan sonra ben ancak bunu hakederim demeyeceksin çünki her gelen sorunlarıyla birlikte geliyor..

haklısınız çok teşekkür ederim size..kusura bakmayın rahatsızlık verdim...sanırım en doğrusu kendi hyatıma bakmak sadece biraz zamana ihtiyacım var sanırım...zaman diyorum başka bişey demiyorum...çok rahatladım teşekkür ederim...

hatanın hepsini kendine yükleme... hata yarı yarıya işleniyor ve biz kadınlar bunu tek başımıza sırtımıza yüklüyoruz ya işte en çok buna tahammül edemiyorum..allah kahretsin o şer...sizlerin hepsini ..sana bi,şey söyleyeyim mi hepsi aynı bunların...valla hiç birine merhametim yok..ha sana şunu da söyleyeyim bu hataysa evet hata fakat sakın hepsini yüklenipte sırtında taşıma her zaman mağrur ol öyle senin yüzüne ikide bir kalkışacak adamıda karşında sakın konuşturma daima güçlü ol güçlü dur ..şunu sakın unutma erkeklre belden aşağı vurmayı çok severler fakat bükemedikleri elide öperler bu da senin kulağına küpe olsun...

Son düzenleme:
seni rahatlattıysam ne mutlu bana...canımbenim konuşmaya her ihtiyacın olduğunda ben burdayım... öptüm yanaklarından... ve sapasağlam dimdik ayakta dur herzaman..

bende lanet okudum durdum...kahretsin dedim hep..ama yazdıklarınız için teşekkür ederim gerçekten..güçlü olmak yapabileceğim bişey zaten bu saatten sonra kendimi körü körüne kaptıracağımı sanmıyorum...teşekkür ederim yardımlarınız için umarım tekrar konuşabiliriz...içimi rahatlattınız gerçekten artık okadar umutsuz değilim karamsar da değilim..şimdilik iyi geceler çok teşekkürler...herşey gönlünüzce olur umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…