merhaba burada da yazmışım ben kurtuldum herkese allah mutlu bir evlilik nasip etsin şişli med e de tşk ederim çooook
minikperim;öncelikle sana da geçmiş olsun canım.umarım sen de sıkıntından bir an önce kurtulursun.bura da bile dürüst olmaya çekiniyoruz sağolsun hemcinslerimiz yukarıda da görüldüğü gibi oklarını fırlatmaya hemen hazırlar.sorunun yanıtına gelince canım,ben çok araştırdım çünkü kalıcı flep yöntemi yapılacak bana da.en az bir ay önceden diyorlar.ama daha garnti olsun diye bence en az 4 veya 5 ay öncesinden yaptır derim.ben bursa da bu operasyonu yapan doktor bulacağını düşünüyorum.senin için ben de araştıracağım.bulursam haber veririm.sevgiyle..
arkadaşlar ben haydar dümenden dinledim kalıcı yöntem tutmaz dedi. kalıcı yöntem yaptırıp tutan varmı? varsa bende yaptırmalıyım. ********in birine güvendim inandım ve birlikte oldum sonra beni terk etti. sonra başka birini sevdim ve ona dürüstlük yapıp bu durumumu anlattım. evlenecektik bunları duyunca böyle bir kızla evlenemiycegini söyledi.o kadar üzüldümki. kendiside birkaç kişiyle birlikte olmuş biriydi üstelik. anladımki dürüstlüge devam edersem kendime bir hayat kuramıycam. banada yardım edin lütfen. iyiki böyle bir site buldum.[/QUO
matci'm inan bizde senin yaşadığın travmaları yaşadık...yazını okuyunca inan kendi yaşadıklarımı okumuş gibi oldum...bir erkek ne kadar medeniyim derse desin...ki medeniyetle alakası yok her halükarda bu konunun; ileride en hassas zamanında mutllaka bu konuyu hatırlatacak laf sokacaktır...ben bunu hazmedecek yürekli bir adam tanımadım şimdiye kadar...
bende çok düşünüyorum yalan söyleyeceğim için üzülüyorum..ama bi taraftanda dürüstlük yapıp anlattığım dönemlerde başıma gelenleri bu yaşıma kadar yaşamamış..o hakaretleri ne tv den ne şahsen duymamıştım...hatta başkalarına söylenirken bile duymamıştım.:85:
kendi kendimi sakinleştirmeye çalışsamda bazn başaramıyorum...erkeklere karşı o kadar çok güvenimi kavbettim ki...gavura kızıp oruç bozulmaz densede malesef erkeklerin hepsi aynı...malesef ki böyle..ha vardır bir iiki farklı adam gibi adam o da bir iki tanedir zaten inan fazla yoktur.
bunun adına ne denirse artık yalan söylememek mi kandırmak mı...neyse artık onu yapacağız...hakarete uğramamak için...ben başıma bunların geleceğini bilseydim dürüstlük yapacağıma ölseydim daha iyiydi... Allah yardımcımız olsun canım...ben gelişmeleri buraya yazacağım burdan takip ederiz durumlarımızı...
arkadaslar foruma yenı uye oldum hymenoplastı konusunda sorunları olanlara yardımcı olabılırım aynı sıkıntıları sorunları gece uyuyamamaları o boğazdaki dügümkleri hepsını hepsını yasadım ve mecburen bu işlemı yaptırmak zorunda kaldım egerbu konuda bılgı ısteyen arakadasım olursa özel mesaj atsın ıstanbulda nerde oldugumu fıyatını ve öncesını sonrasını anlatabılırım.bu arada 3 aylık taze gelınım :) ve hersey yolunda...
Bilgilerinizi özelden paylaşmak yerine lütfen buradan paylaşın ki herkes faydalansın..
Güzel paylaşımlar dilerim..
Bilgilerinizi özelden paylaşmak yerine lütfen buradan paylaşın ki herkes faydalansın..
Güzel paylaşımlar dilerim..
öncelıkle bunu ıstanbulda bakırkoyde dr burcu kardaş aslanın muaynehanesinde kalıcı yöntemle evlenmeme 6 ay kala yaptırdım hıcbır sorunla karsılasmadım fıyat 1000-1800 arasında degısıyor cunku herkez ıcın farklı durumlar sözkonusu oluyor agrı ve acı hısetmedım.sonrasındada işlem başarılı oldu ve sorunsuzca bu durumu atlattım.sormak ıstedıgınız bırsey varsa yardımcı olmayı cok ısterım
öncelıkle bunu ıstanbulda bakırkoyde dr burcu kardaş aslanın muaynehanesinde kalıcı yöntemle evlenmeme 6 ay kala yaptırdım hıcbır sorunla karsılasmadım fıyat 1000-1800 arasında degısıyor cunku herkez ıcın farklı durumlar sözkonusu oluyor agrı ve acı hısetmedım.sonrasındada işlem başarılı oldu ve sorunsuzca bu durumu atlattım.sormak ıstedıgınız bırsey varsa yardımcı olmayı cok ısterım
aynı bılgılerı banada göndermenız mumkun mu acaba bende arkadasla aynı durumdayım da :1no2:
kızlar bir arkadaşım içim acil lazım kalıcı yöntem ailesi ve velneceği kişi çok tutucu biz iki kişi bir çare bulamadık miniciğim ne olur bizede yardım et çok ihtiyacımız var arkadaşım bunalımda canına kıyar diye korkuyorum yıkılmış durumda şaun ne olur arkadaşımın bölle bir neden yüzünden delilik yapmasını istemiyorum yardımcı ol canımmmmcanim sana gerekli bilgileri ozel mesajla aticam inan senin icin cok cabaladim az da olsa yardimci olabilmek icin elimden gelenide yapicam
arkadaslar foruma yenı uye oldum hymenoplastı konusunda sorunları olanlara yardımcı olabılırım aynı sıkıntıları sorunları gece uyuyamamaları o boğazdaki dügümkleri hepsını hepsını yasadım ve mecburen bu işlemı yaptırmak zorunda kaldım egerbu konuda bılgı ısteyen arakadasım olursa özel mesaj atsın ıstanbulda nerde oldugumu fıyatını ve öncesını sonrasını anlatabılırım.bu arada 3 aylık taze gelınım :) ve hersey yolunda...
canım süpersin ben uzun uzun dinlemek isterim seni yardımına ihtiyacım var çok acil yoksa rakadşım asacak kendini yaaa bebeğim acil çok acil düğününe 4 ay kaldı kızlar aile çok mütehasıp lütfeeeeeeen bu arada senin adına çok çoık msevindiiiiim allah ağzının tadını bozmasın hep mutlu ol öpüyorum seniiiiiiiii
canım ıstedıgınız ne varsa anlatmaya hazırım siz arkadasınıza mukayet olun gerısını hallederız hıc merak etmeyın elımden gelen her yardımı yapmaya hazırım.istersenızmsn uzerınden ıstersenız burdan nasıl ıstersenız yardımcı olurum yeterkı arkadaşımızkendıne bısey yapmasın
canım sana özel msj atmıştım.gelmedimi acaba???