Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim sana gerekli bilgileri ozel mesajla aticam inan senin icin cok cabaladim az da olsa yardimci olabilmek icin elimden gelenide yapicam
canım başına gelenleri okudum.çok üzüldüm keşke elimden gelen birşey olsada yardım etsem.
senin durumunu bir arkadaşım yaşamıştı.işyerinde tecavüze uğramıştı.üstüne üstülük hamile kalmıştı. mecburen bebeği aldırdı.2-3 yıl sonra filan aşık oldu.fakat adama bunu söyleyemedi.çünkü en modern erkek bile bu durumu malesef kabul etmiyor.evlenmesine 2 gün kala bir doktor bulup yaptırdık.doktor daha öncede yapılabileceğini söylemişti ama biz bilmiyorduk.ben eğer yaptırırsan son güne kalmamanı tavsiye ederim.ilk gece kanaması olmuştu, eşide anlamadı canım.arkadaşım istanbul da yaptırdı doktorun ismini verebilirim isteyen olursa.
kızlar mrb bayram yoğunluk hiç giremedim ve dr gidemedim daha ama kontrol zamanım geldi artık bu hafta belli olacak umarım hiç bi sorun yoktur ne olur dua edin çok üzülüyorum korkuyorum
kızlar kontrole gittim korka korka ama drum çok iiidi hemen aldı beni kontrol etti ve her şey yolunda dedi ve neler yapmam gerekeni söyledi çok mutluyum ya çok korkuyodum tutmaz diye ama dr tutmuş dedi bilmiyom ne söylim ama sorunuz olursa elimden geldikçe girmeye çalışıyom düğünde 1.5 ay sora ozamanda sonucu yazacam son bi adım kaldı onuda atlatsaaammm
off offf inşallah her sey istediğin ve ıstedıgımız gıbı olur ewlenırken benımde yaptırmam gerekıxcek bu işlemı bu gıdışle delırcem dusundukce
kızlar kontrole gittim korka korka ama drum çok iiidi hemen aldı beni kontrol etti ve her şey yolunda dedi ve neler yapmam gerekeni söyledi çok mutluyum ya çok korkuyodum tutmaz diye ama dr tutmuş dedi bilmiyom ne söylim ama sorunuz olursa elimden geldikçe girmeye çalışıyom düğünde 1.5 ay sora ozamanda sonucu yazacam son bi adım kaldı onuda atlatsaaammm
Arkadaşlar ben de çok bunaldım artık bu konudan ben tercihimi yaptım şişlimed de ama sonucunu 10 gün sonra alıcam( nikah var ) yaklaşık 8 ay önce yapıldı kontrole de gittim bakalım , haberini sizlere de vereceğim 19.12.2010 nikahımdan sonra tabi .
Konuyu okudum ve çok üzüldüm..Evliliği koca bir yalan üzerine yapmak ne kadar doğru ve dürüstçe birşey.Bunu nasıl yapıyorsunuz anlamıyorum vallahi bravo çok cesur olmak lazım bence
Lütfen sadece konu hakkında verebileceğiniz bir bilgi varsa paylaşın. Forumun bu kısmı sadece bilgi ve tecrübe paylaşma alanı olup kimsenin kimseyi yargılayacağı bir ortam değildir.
Güzel paylaşımlar dilerim..
sevgili kadr56 ve lostlady cimm inşallah herşey istediğiniz gibi olur....inşallah mutlu olursunuz o kadar çok isterimki.....
bende bursada bi türlü doktor:84: bulamadım mecburen istanbula gideceğim sanırım....birde kızlar kalıcı olan yöntein ne zaman yaptırılması gerekiyor..bilgi verebilir misiniz? birde doktorlarınızın ismini bana özelden mesaj atabilirseniz çok sevinirim.
teralemcim senin durumun nedir??? o kadar merak ettim ki...çoktandır foruma giremedim...aklım hep sizlerdeydi emin olun...dua ederken hepimiz için ediyorum...inşallah bu kötü günleri geirde bırakıcaz
arkadaşlar ben haydar dümenden dinledim kalıcı yöntem tutmaz dedi. kalıcı yöntem yaptırıp tutan varmı? varsa bende yaptırmalıyım. ********in birine güvendim inandım ve birlikte oldum sonra beni terk etti. sonra başka birini sevdim ve ona dürüstlük yapıp bu durumumu anlattım. evlenecektik bunları duyunca böyle bir kızla evlenemiycegini söyledi.o kadar üzüldümki. kendiside birkaç kişiyle birlikte olmuş biriydi üstelik. anladımki dürüstlüge devam edersem kendime bir hayat kuramıycam. banada yardım edin lütfen. iyiki böyle bir site buldum.
Arkadaşlar ben de çok bunaldım artık bu konudan ben tercihimi yaptım şişlimed de ama sonucunu 10 gün sonra alıcam( nikah var ) yaklaşık 8 ay önce yapıldı kontrole de gittim bakalım , haberini sizlere de vereceğim 19.12.2010 nikahımdan sonra tabi .