Ne zman gidicem,nasıl gidicem hiç bilmiyorum.. Bi halletseydim..
nişanlımısın..düğün tarıhı vss bellimi?
nişanlımısın..düğün tarıhı vss bellimi?
tatlm sana bsey sormam lazm akın beyn mail adresi varsa yazablrmisn?
yok canım mail adresi telefonla sormak istediklerini sorabilirsin...mail sağlıklı olmuyor çünkü
tamam canım çok sağol yazılarını okudum senin 2 yondn yırtgn varms benimde oyle akın bey 2 yırtk icn kac dk surdu islem bde garanti verdmi bende akn beye yaptricm onun icn soruyorum tatlm bde daraltma önerdimi sana
yok canım daraltma yapmadı .işlem ortalama 15-20 dk sürdü..kontrole çağırıyor gitmrnde fayda var süreci takip ediyor.dogal olarak..en son 1 hafta önce gittim ilk kontrolumdü herşey normal dedi..dikkat etmek gerekıyor sadece..ücretini merak edenlerede sölim ona göre hazırlık yapsınlar.bende cok arastırdım kımse dogru duzgun bişey yazmamış.1300 tl verdim..inşallh o gun bı aksilik olmaz ..allah yardımcımız olsunnn
inş tatlım allah utandırmasın doktorun davranışları nasıl birde kesin kanayacak falan dedimi?
Vallahi bende gayet iyiydi.zaten operasyon sırasında bayan asistanıda yanında yardımcı oluyor ona ve seni sakınleştrıyor.destek oluyor.olabilir normal ama bitti az kaldı sakın ol kasma kendını gıbı şeylerle destek oluyorlar..bazı yorumlarda bende okumuştum işlemden sonra kontrole çağırmöadıkları halde yüzde birmilyon kanar garantisi verenler varmış..akın beyın bana söylediğini sölim sana..bi işlem cerrahi bir işlem değil.sonuçta birleşirilen dokular çok ince bir duvardan bir duvara kesilen çok küçük parçalar birleştriliyor ve bu süreç içinde kesilen parçalar kaynayarak birleşiyor.ilişki sırasında ise bu duvardab duvara birleştırdıgımız parça yırtılıyor girişi engellediği için.dedi.bu nedenle kontrollerini aksatmadan gel demişti bana..
Vallahi bende gayet iyiydi.zaten operasyon sırasında bayan asistanıda yanında yardımcı oluyor ona ve seni sakınleştrıyor.destek oluyor.olabilir normal ama bitti az kaldı sakın ol kasma kendını gıbı şeylerle destek oluyorlar..bazı yorumlarda bende okumuştum işlemden sonra kontrole çağırmöadıkları halde yüzde birmilyon kanar garantisi verenler varmış..akın beyın bana söylediğini sölim sana..bi işlem cerrahi bir işlem değil.sonuçta birleşirilen dokular çok ince bir duvardan bir duvara kesilen çok küçük parçalar birleştriliyor ve bu süreç içinde kesilen parçalar kaynayarak birleşiyor.ilişki sırasında ise bu duvardab duvara birleştırdıgımız parça yırtılıyor girişi engellediği için.dedi.bu nedenle kontrollerini aksatmadan gel demişti bana..
Aksatmadan gidilir de, düğünden 3 gün önce gel diye şart koşarsa o kötü,ya gidemezsek.. Yoksa 1 ay kala falan gel dese bi şekilde gidilir belki... Bi kurtulsak kızlar yaa her günümüz bunu düşünmekle geçiyo
off ya peki canım son bişey daha sorucam eğer tutmama gibi bi ihtimal olursa tek dikiş falan atıyomu bide senin düğün ne zamandi? Sonucu sabırsızlıkla bekliyorum
2 hafta sonra :S yardımcı olur eminim.
Çok az kaldı cnm yaa... Adres vermek yasak mı bilmiyorum ama Şişli Med Cevahire çok yakın mı?
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında 1 seneye yakın yazıları takip ediyorum benim düğünüm eylülde çok korkuyorum şişlimedden şükrü bey operasyonumu yaptı genede insanın korkuları oluyo akın beyle hiç karşılaşmadım burdaki arkadaşlar bana kulak verin ben korkut beye güvenip ameliyat oldum 2,000 tl aldı benden megerse kalıcı bi ameliyat yapmıyo o yüzden herkesi düğünden 3 gün önce çağrıyo muayene oldum 2 doktara hepsi aynısını söyledi dikkatli olun o kişiye karşı kandırdı beni sonra şişli medle görüşdüm onada 3,000 tl gitti baya maddi açıdanda sarsıldım tek isteğim mutlu olmak sizler gibi sonucu düğün gecemde belli olacak gün yaklaşdıkca nefes alamaz oldum allah hepimizin yardım cısı olsun
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında 1 seneye yakın yazıları takip ediyorum benim düğünüm eylülde çok korkuyorum şişlimedden şükrü bey operasyonumu yaptı genede insanın korkuları oluyo akın beyle hiç karşılaşmadım burdaki arkadaşlar bana kulak verin ben korkut beye güvenip ameliyat oldum 2,000 tl aldı benden dolandırıldım megerse kalıcı bi ameliyat yapmıyo o yüzden herkesi düğünden 3 gün önce çağrıyo muayene oldum 2 doktara hepsi aynısını söyledi dikkatli olun o kişiye karşı kandırdı beni sonra şişli medle görüşdüm onada 3,000 tl gitti baya maddi açıdanda sarsıldım tek isteğim mutlu olmak sizler gibi sonucu düğün gecemde belli olacak gün yaklaşdıkca nefes alamaz oldum allah hepimizin yardım cısı olsun
bu operasyonu yaptıranlar biliyorum gecmisi hatırlatan hicbirseyle yuzyuze gelmek istemiyorsunuz ancak inanın sizden yardım bekleyen onlarca insan var...