çok haklısın tatlım umarım yaşadıklarından sonra artık çok mutlu olursun hepimiz mutlu olalım:)
tatlım ankarada hyemenoplasty oldum bölümüne bak istersen orda bikaç kişi sonucu olumlu almış bende onları okuduğumda kararımı verdim yoksa normalde korkut beye gidicektim işlemi yaptırmaya
söyledim aradımda defalarca bana dediği cevap şu aynen ben sen çok korkuyosun diye bişeydemedim düğünden önce 3 gün önce gel diye çağıracaktım seni tutmamış yapılan işlem dalga geçiyo resmen ben korkut beye muaneye gitdiğimde olmuş hiç problemin olmaz demişdi beyfendi ben yaptırdığım muaneden sonra böyle bir işlem yaptırmamışsın neden yalan dedin hayatımı nasıl tehlikeye atarsın dedim o hala bana 3 gün önce geldiyo benim düğünüm farklı bir şehirde olacak ve ben bunu kendisine defalarca dememe ragmen paramdan da oldum aptal yerinede koyuldum sadece şunu demek istiyorum herkese lütfen iyi araştırın düzgün bi yerde bu işlemi yaptırın ben kimseyi yönlendirmek istemem ama başıma gelen sizin başınıza gelsin hiç istemem
Canım nasıl hiçbir işlem yapmaz ya...Çok şaşırdım çok geçmiş olsun.Sen operasyondan sonra kendine dikkat etmedin mi?Nasıl hiçbirşey yapmıyor.Anlamaman imkansız sanki.Yani yaptıran arkadaşlardan duyduğum kadarı ile diyorum.Hani yapar ama tutmaz belki anlarımda.Çok üzücü ve şaşırtıcı.Tekrar geçmiş olsun.
ben başımdan geçeni anlatdım canım kimseyi yönlendirmek istemem sana tek kanıt suna bilirim yaptırın ca o işlemi korkut beyde 1 aysonra başka bi doktora git o zaten söyler yapmadığını kalıcı yaptım diyo neden düğünden üçgün önce insanları çağırıyo geçiçi işlemde uyguluyo ben şişli medde farkı şurdan da anladım yaptıkları ameliyatda dikişler erimesi 20 günü buluyo ama korkutbryin yaptıgı işlemde ise 6 günü buluyo bu dikişler sadece yardım etmek istiyorum sizlere benim düşdüğüm hataya düşmeyin lütfen sadece dikkatli olun.
ben başımdan geçeni anlatdım canım kimseyi yönlendirmek istemem sana tek kanıt suna bilirim yaptırın ca o işlemi korkut beyde 1 aysonra başka bi doktora git o zaten söyler yapmadığını kalıcı yaptım diyo neden düğünden üçgün önce insanları çağırıyo geçiçi işlemde uyguluyo ben şişli medde farkı şurdan da anladım yaptıkları ameliyatda dikişler erimesi 20 günü buluyo ama korkutbryin yaptıgı işlemde ise 6 günü buluyo bu dikişler sadece yardım etmek istiyorum sizlere benim düşdüğüm hataya düşmeyin lütfen sadece dikkatli olun.
Canım sen nereye gitmeyi düşünüyorsun şimdi?Bende Korkut Beyde karar kılmıştım ama şimdi aklım karıştı.Offf yaaa,insan iyice strese giriyor böyle tatsızlıkları duyunca.Ama forumdan bir arkadaşta Korkut Beye gitmişti ve evlendi sonuç aldı.Bazı arkadaşlarımda klinik işi sakat diyor.Yani kime güvenelim.Bir doktordan kötü sonuç alan diğer doktordan iyi sonuç alıyor.Ben önce Korkut Beye muayneye gitcem sonrada Akın Beye gidicem ozaman.Bakalım ikiside ne diycek.Aynı şeyi söylerlerse aklıma yatana yaptırcam farklı şeyler derlerse herhalde doktor doktor dolanıcam doğru hangisi diye.Yada en kötü ihtimalle yaptırıp 3 gün öncede gidicem.Ozaman geçici yaptırayım diycem ama en azından 3 gün kala gidemezsem ve kanama olmazsa doktora gidilirse falan doktor kanama olmamış falan der yırtılmış der ne bilim ya işte böyle türlü türlü düşünce dönüyor aklımda.
Canım sen nereye gitmeyi düşünüyorsun şimdi?Bende Korkut Beyde karar kılmıştım ama şimdi aklım karıştı.Offf yaaa,insan iyice strese giriyor böyle tatsızlıkları duyunca.Ama forumdan bir arkadaşta Korkut Beye gitmişti ve evlendi sonuç aldı.Bazı arkadaşlarımda klinik işi sakat diyor.Yani kime güvenelim.Bir doktordan kötü sonuç alan diğer doktordan iyi sonuç alıyor.Ben önce Korkut Beye muayneye gitcem sonrada Akın Beye gidicem ozaman.Bakalım ikiside ne diycek.Aynı şeyi söylerlerse aklıma yatana yaptırcam farklı şeyler derlerse herhalde doktor doktor dolanıcam doğru hangisi diye.Yada en kötü ihtimalle yaptırıp 3 gün öncede gidicem.Ozaman geçici yaptırayım diycem ama en azından 3 gün kala gidemezsem ve kanama olmazsa doktora gidilirse falan doktor kanama olmamış falan der yırtılmış der ne bilim ya işte böyle türlü türlü düşünce dönüyor aklımda.
Geçiciye bırakılmamalı bence, 3 gün önce gidileme durumu ve ilk gece ilişki olmama ihtimali var sonuçta.. Flepi olup,sadece kontrolü sona bırakmak lazım aklımız rahat olsun, nişandan sonra bi de flepin derdine düşmeyelim..
Klinik işi neden sakatmış peki?
tatlım bende ilk korkut beye gittim muayeneye olmaya şimdide akın beye gidicem pazartesi randevu almıştım ama gidemem iptal ettiricem ilk fırsatta da gidicem korkut beye gelırsek dugundn 3 gun once herkezi cagırıp gecici yapiyo sunuda dusunmek lazm ya o gece iliskiye giremezsek her ihtimali dusnmek lazm akın bey ıse vajinaya gore farklı islem yapiyo ama kalıcı
Canım peki Akın Bey kesinlikle çağırmıyor mu ve birde merak ettiğim birşey var acaba daraltma yapılmadan sadece flep yapılsa yeterli olur mu?Akın Bey flep tuttu desede istiyorsak 3 gün kala yine de kontrole gidebilir miyiz acaba?Peki Korkut Bey sana ne dedi?Kafana yatan yada yatmayan birşeyler oldumu canım?
tatlım akın bey sadece işlemden sonra iyileşme sürecini takip etmek için bi kaç kere cagırıyo eğer çok yırtık ve genişleme yoksa vajinada daraltma yapmadan fleb yapiyolar ben korkut beye gittigmde daraltma yapmama gerek yok fleb uygularız dugunden 2 yada 3 gun oncede gelirsen sorun çıkmaz dedi ama ben akın beye gidicem forumda da okudum korkut beye gidenlerin hepsi son dikişte kanaması olmuş ama akın beyin hastalarına bakıyorum kontrollerde dikiş atmadan evlenen bi çok arkadaşımız var hepside olumlu
Canım bende Korkut Beyi düşünüyordum,son 3 gün çağırması bile sorun değildi ama gözüm korktum.Yakın zamanda bir arkadaş yazmıştı.Tutmamış ama sen korkuyorsun diye söylemedim,3 gün kala çağıracaktım demiş.3 gün kala çağırcak ya oda tutmasa gerçeği söylemiyor ozaman.Kafama takılan şu ki neden Şişli Med 1300 de muaynanesi olan birçok doktorda 1800-2500 arası fiyatlar.Sen iyi araştırdın mı?Akın Beye giden sayısı çok sanırım.İçine sindi mi?Bende onda karar kılıcam sanırım.
Canım bende Korkut Beyi düşünüyordum,son 3 gün çağırması bile sorun değildi ama gözüm korktum.Yakın zamanda bir arkadaş yazmıştı.Tutmamış ama sen korkuyorsun diye söylemedim,3 gün kala çağıracaktım demiş.3 gün kala çağırcak ya oda tutmasa gerçeği söylemiyor ozaman.Kafama takılan şu ki neden Şişli Med 1300 de muaynanesi olan birçok doktorda 1800-2500 arası fiyatlar.Sen iyi araştırdın mı?Akın Beye giden sayısı çok sanırım.İçine sindi mi?Bende onda karar kılıcam sanırım.
ben forumdan çok araştırdm tatlım korkut beye gidenlerin hepsi son dikişle kurtulmuş şişli med de öyle degil iyi dusun karar ver zatn cok alternatifimz yok 3 doktor sadece yaknlarda dugun varmi senin
Yok canım daha düğün falan.Olsa da ancak seneye ya mayıs yada eylülde olcak.Akın Beyi bende çok duydum sanırım en iyisi Akın Bey olucak.Ben 3 gün kala çağırmasından yana dert etmiyorum.Önemli olan işini iyi yapabilsin.Diğerleri gibi kandırmasın.Bu bizim için çok önemli bir durum,bunu anlayabilmesi önemli.
katılıyorum tatlım sana allah hepimizin yardımcısı olsun ben şişli med e gidicem ilk muayene için gittiğimde bilgilendiririm.