hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Üzüldüm tatlım, neden tutmamıştır ki.. Yanlış anlama ama önceki ilişki sayın çok muydu? Bu işlemin ilişki sayısıyla mı kişi yapısıyla mı alakalı oldğunu anlamak için soruyorm.. Peki doktor geçiciye garanti verdi mi? Kesin kanar dedi mi?

Üzüldüm tatlım, neden tutmamıştır ki.. Yanlış anlama ama önceki ilişki sayın çok muydu? Bu işlemin ilişki sayısıyla mı kişi yapısıyla mı alakalı oldğunu anlamak için soruyorm.. Peki doktor geçiciye garanti verdi mi? Kesin kanar dedi mi?

yok işlemin ilişki sayısı ile alakası yok kaç kere yada kaç kişiyle ilişkiye girmeyle alakası yok neden olmadı inan anlamış degilim evt geçiciye başka bi doktor garanti verdi zaten geçicinin garantili oldugu heryerde yazıyo

ne olurr ne olmazzz diye çağırıolar canımm o dakkaya kadar..sorun oldugundan değil..dikişler tutmuş ama birleştirdiğimiz yapı çok ince bi yapı dedi.bir duvardan diğer duvara kesilerek dikilen bi parça.ihtimaller üstüne durmak istemıyor doktorlar...bizim için yapılanlar ...en azından sende yaptırdıktan 2 ay sonra ortalama olarak dikişler tutmuşmu tutmamışmı kontrole gidersin..zamnda yakınsa zaten kendine dikkat edersin birdahada gitmezsin...benim 3 haftam kaldı düğünümüne...birdahada gidemem zaten..
Ama yaptır kurtul derim ben sana.insan çok ama çok rahatlıyo..sadece kontrollerde endişelerin kalıyo ama kendinden emin oluyosun...farklı bi duygu ama kesinlikle geç kalma..

dream 88 canım sen ıslemı ne zaman yaptırdın? kac ay evvelden..akın beyden memnun kaldın mı? bırde bişey daha soracağım kusura bakma kaç yırtıgın vardı?bende 3 yırtık var tutmaz dıye korkuyorum:KK43: bırde dugunun ne zaman?allah utandırmasın arkadaşım

Teralem canım sikma sakin canını Dr.Yeşim Yercok 'a git çok memnun olacaksın.. Bunlarda geçer ıstersen ben sana yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli..:nazar:

Violen canım yapay kızlık zarları 100 , 150 TL'ye internet üzerinden satılıyor hatta kargocunun paketin içinde ne olduğunu anlamaması için hediye paketi,kitap ya da evrak gibi şeylerin içinde saklı olarak gönderiyorlarmış test ürünü dahil olmak üzere 2 tane ürün var içinde.Test ürününü önceden deneyip ne kadar güvenli ve kaliteli olduğunu görebilirsin ben kullanmadım ama çok da garanti olduğunu düşünmüyorum ama denemekte fayda var en azından aklında kalmaz

dream 88 canım sen ıslemı ne zaman yaptırdın? kac ay evvelden..akın beyden memnun kaldın mı? bırde bişey daha soracağım kusura bakma kaç yırtıgın vardı?bende 3 yırtık var tutmaz dıye korkuyorum:KK43: bırde dugunun ne zaman?allah utandırmasın arkadaşım

canım 3 ay önce yaptırdım .2 yırtık vardı bendede son kontrole gittim herşey normal...düğüne 3 haftadan az kaldı...

msj atamıyorum deryaa ..doktoru anlatırmısın arkadasım?[/Qc
canım yeşim hoca cok ıyı ılgılı bı doktor yorumlardanda anlarsın zaten .. kadıköyde kendi muayanesi var.. cogu kısı menmun kalmıs okuduguma göre.. bi bak oraya yine yazarım sana .

Tatlım peki iki yırtık var demişsin ya.. Birinci yırtıkta kanadıktan sonra,ikinci yırtıkta da kanama gerçekleşti mi

canım iki yırtıkta bir anda oldu zaten bir defa yaşadım ilişkiyi oda bir defa zorlamayla girdi ve çıktı.2 yırtık oluşmuş..çok fazla kanamam olmuştu zaten..

anladım cnm.. :KK34: Peki akın bey olur da tutmazsa geçiciyi ücretsiz yaparım demiş miydi?

tutmama gibi bir konu üzerinde konuşmadık açıkcası.ama halden anlayan anlayışlı sevecen sıcak bi insan..verdiği ilaçlarra bile extra ücret almıyo daha sonrasında..öyle söleyeyim sana..

Hap türünden şeyler mi yazdı canım,ne kadar süreyle kullandın peki? Çok soru sordum ama kusura bakma.. Teşekkür ediyorum yanıtladığın içinde :KK34:

X