hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Allah yardımcın olsun, Şişli Med in kalıcı yaptığından emin olabilir miyiz peki ne dersin.. Ben de orayı düşünüyorum.. Muayene olduğun doktorlar ne dedi, geçici bi işlem yapılmış bu kanamaz mı dedi? Şişli Medde ameliyattan sonra tekrar muayene oldun mu başka doktorlara?

disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..:KK50:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım aslında 1 seneye yakın yazıları takip ediyorum benim düğünüm eylülde çok korkuyorum şişlimedden şükrü bey operasyonumu yaptı genede insanın korkuları oluyo akın beyle hiç karşılaşmadım burdaki arkadaşlar bana kulak verin ben korkut beye güvenip ameliyat oldum 2,000 tl aldı benden megerse kalıcı bi ameliyat yapmıyo o yüzden herkesi düğünden 3 gün önce çağrıyo muayene oldum 2 doktara hepsi aynısını söyledi dikkatli olun o kişiye karşı kandırdı beni sonra şişli medle görüşdüm onada 3,000 tl gitti baya maddi açıdanda sarsıldım tek isteğim mutlu olmak sizler gibi sonucu düğün gecemde belli olacak gün yaklaşdıkca nefes alamaz oldum allah hepimizin yardım cısı olsun

disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..

Son düzenleyen: Moderatör:
disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..[/Qdolandıranın korkut aslan oldugunu söylüyor arkadaş..ayrıca şişli mede nasıl 3000 tl verdin anlamadım ben??en yüksek 1300 alıyor orası

disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..[/Qdolandıranın korkut aslan oldugunu söylüyor arkadaş..ayrıca şişli mede nasıl 3000 tl verdin anlamadım ben??en yüksek 1300 alıyor orası

toplamda 3000 tlye mal oldu demek istemiştir cnm

Allah yardımcın olsun, Şişli Med in kalıcı yaptığından emin olabilir miyiz peki ne dersin.. Ben de orayı düşünüyorum.. Muayene olduğun doktorlar ne dedi, geçici bi işlem yapılmış bu kanamaz mı dedi? Şişli Medde ameliyattan sonra tekrar muayene oldun mu başka doktorlara?

korkut bey dolandırdı beni arkadaşım 2 tane doktora gittim muayene oldum birdamla bile kan gelmedi resmen benle oynadı adam paramla beraber psikolejimide bozdu kaçtane doktor araşdırdım ben bile sayısını unutdum sonra şişli medi araştırdım karar kıldım akın bey diye biriyle konuşdum ama ameliyatımı şükrü bey yaptı 2 hafta önce muayeneye gittim bisorun olmicanı söyledi 1 saat ameliyatım sürmüşdü bayıltıyolar ameliyat sırasında daraltmada yaptı ama sonuç eylülde belli olucak burda arkadaşlara sesleniyorum lütfen dikkatli olun ben çok yıprandım çok korkuyorum uyuyamıyorum bazı arkadaşlar korkutbey den sonuç alanlar olmuşdiyor olurrr geçici işlemde herkes sonuç alır ama kalıcı yaptım diye insanları kandırıyor yok öyle bişey muayene olduğum iki doktorda öyle bi işlemmin yapılmadığını ve kandırıldığımı söyledi

korkut bey dolandırdı beni arkadaşım 2 tane doktora gittim muayene oldum birdamla bile kan gelmedi resmen benle oynadı adam paramla beraber psikolejimide bozdu kaçtane doktor araşdırdım ben bile sayısını unutdum sonra şişli medi araştırdım karar kıldım akın bey diye biriyle konuşdum ama ameliyatımı şükrü bey yaptı 2 hafta önce muayeneye gittim bisorun olmicanı söyledi 1 saat ameliyatım sürmüşdü bayıltıyolar ameliyat sırasında daraltmada yaptı ama sonuç eylülde belli olucak burda arkadaşlara sesleniyorum lütfen dikkatli olun ben çok yıprandım çok korkuyorum uyuyamıyorum bazı arkadaşlar korkutbey den sonuç alanlar olmuşdiyor olurrr geçici işlemde herkes sonuç alır ama kalıcı yaptım diye insanları kandırıyor yok öyle bişey muayene olduğum iki doktorda öyle bi işlemmin yapılmadığını ve kandırıldığımı söyledi

Kan gelmedi derken Korkut Beyden sonra ilişki yaşadın mı kii

şişli medle görüşdüm onada 3,000 tl gitti demiş neysee geçmiş olsunn

korkut aslan benden 2.000 tl aldı şişlimen daraltmayla birlikte 3.000 tl aldı benden nisanın 4 de oldum ameliyatı bidefa dolandırıldım ya hep korkuyorum ama şükrü bey çok iyi biri saolsun yardımcıda oldu allah yardımcımız olsun hepimizin ben fazla giriş yapamıyorum siteye cevap vermem geç olabilir arkadaşlar

Kan gelmedi derken Korkut Beyden sonra ilişki yaşadın mı kii

muayeneye gitdiğim doktorlar kontrol etdi şükrü beyde kontrol etdi ve daraltmada yapıla bilirmi diye sordum ama aklımdada korkutbeyin günahınımı alıyorum acaba dedim adam parmağıla daraltma yapılabilirmi diye baktı 1 damla kan gelmedi o yüzden lütfen dikkatli olun maddi yönden yıkıldım ama yeterki mutlu olim başka bişey istemiyorum

muayeneye gitdiğim doktorlar kontrol etdi şükrü beyde kontrol etdi ve daraltmada yapıla bilirmi diye sordum ama aklımdada korkutbeyin günahınımı alıyorum acaba dedim adam parmağıla daraltma yapılabilirmi diye baktı 1 damla kan gelmedi o yüzden lütfen dikkatli olun maddi yönden yıkıldım ama yeterki mutlu olim başka bişey istemiyorum

allah yardımcın olsun tatlım çok zor bi durum bu sabrının bedelini inş mutlu olarak alırsın. Bişey sorucam kaç tane yırtığın vardı da 1 saat sürdü bide senmi istedin genel aneztesi altında işlemi bende şişli mede yaptırıcam onun için soruyorum .

allah yardımcın olsun tatlım çok zor bi durum bu sabrının bedelini inş mutlu olarak alırsın. Bişey sorucam kaç tane yırtığın vardı da 1 saat sürdü bide senmi istedin genel aneztesi altında işlemi bende şişli mede yaptırıcam onun için soruyorum .

daraltma yapılırken bayıltıyolar ama çok yoruldum arkadaşım canımın acımasıını istemiyodum halada korkularım var bidefa bu olay geldi ya başıma güvenemiyorum

daraltma yapılırken bayıltıyolar ama çok yoruldum arkadaşım canımın acımasıını istemiyodum halada korkularım var bidefa bu olay geldi ya başıma güvenemiyorum

çok haklısın tatlım umarım yaşadıklarından sonra artık çok mutlu olursun hepimiz mutlu olalım:)

Canım peki doktora gittinde neden yeniden Korkut Beye gidip sormadın durum böyle böyle neden demedin?[/QUOT

söyledim aradımda defalarca bana dediği cevap şu aynen ben sen çok korkuyosun diye bişeydemedim düğünden önce 3 gün önce gel diye çağıracaktım seni tutmamış yapılan işlem dalga geçiyo resmen ben korkut beye muaneye gitdiğimde olmuş hiç problemin olmaz demişdi beyfendi ben yaptırdığım muaneden sonra böyle bir işlem yaptırmamışsın neden yalan dedin hayatımı nasıl tehlikeye atarsın dedim o hala bana 3 gün önce geldiyo benim düğünüm farklı bir şehirde olacak ve ben bunu kendisine defalarca dememe ragmen paramdan da oldum aptal yerinede koyuldum sadece şunu demek istiyorum herkese lütfen iyi araştırın düzgün bi yerde bu işlemi yaptırın ben kimseyi yönlendirmek istemem ama başıma gelen sizin başınıza gelsin hiç istemem

arkadaşlar şunuda çok merak ediyorum şişli medde ameliyat olup sonuç alan varmı lütfen cevap versin ??

arkadaşlar şunuda çok merak ediyorum şişli medde ameliyat olup sonuç alan varmı lütfen cevap versin ??

tatlım ankarada hyemenoplasty oldum bölümüne bak istersen orda bikaç kişi sonucu olumlu almış bende onları okuduğumda kararımı verdim yoksa normalde korkut beye gidicektim işlemi yaptırmaya

X