hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

Ya işte herşey normalse nedn bi daha çağırıyo kii... Ben de son anda gidemem diye korkuyorum çok zor çünkü gitmem :26: Henüz bişey yapmadım, yaptırınca da rahatlıcak mıyım hiç bilmiyorum.. Bu yaz halletmem lazım ama bi şekilde

ne olurr ne olmazzz diye çağırıolar canımm o dakkaya kadar..sorun oldugundan değil..dikişler tutmuş ama birleştirdiğimiz yapı çok ince bi yapı dedi.bir duvardan diğer duvara kesilerek dikilen bi parça.ihtimaller üstüne durmak istemıyor doktorlar...bizim için yapılanlar ...en azından sende yaptırdıktan 2 ay sonra ortalama olarak dikişler tutmuşmu tutmamışmı kontrole gidersin..zamnda yakınsa zaten kendine dikkat edersin birdahada gitmezsin...benim 3 haftam kaldı düğünümüne...birdahada gidemem zaten..
Ama yaptır kurtul derim ben sana.insan çok ama çok rahatlıyo..sadece kontrollerde endişelerin kalıyo ama kendinden emin oluyosun...farklı bi duygu ama kesinlikle geç kalma..

Sağol canım.. İnan cesaret aldım senden.. Kurtulmak istiyorum ben de artık.. Her günüm bunu düşünmekle geçiyor.. Az kalmış düğününe de çok streslisindir,Allah yardımcın olsun.. İyi şeyler düşün ki iyi olsun.. Yaptırdıktan sonra giderim tabi ki de , düğüne az bi zaman kala gitmem gerekir de gidemezsem diye korkuyorum.. Ama 1-2 ay kala gidebilirm tekrar,sonrasında da çok dikkat ederim dediğin gibi,sorun olmaz inş..

moralinizi bozmak istmeem ama dün başıma gelen şeyi anlatayım antepdeyim ve bu formdan ögrendiigm bi dokyora cok güvenerek gittim ameliyatımı oldum bir ay sonra kontrole gittim herşey normal dedi ve ben nişanlandım son bi kontrole gidip içimi rahatlatmak istedim ve dünyam yıkıldı adam tuttrdu sen ilişkiye girmişsin yırtılma olmuş ya kanr ya kanamaz dedi şimdi bende ne yapacagımı düşünüyorum kara kara bana da fikir verebilecekmisiniz kendimi bşlmesem adam beni bile ikna edecek yalancısın dedi demediğini bırakmadı yok diyorum öyle bişey anlamıyo resmen beni savdı başından şimdi ben ne yapcam...

canım üzüldüm ya senin gittiğin doktor birine daha bu tarzda davranmıştı sanırım, yanlış hatırlamıosam.. konuları bi dolaşıp bakıcam şimdi, merak ettim..
ya sen 1 ay sonraki kontrolde iyi olduğunu söylemiştin, hatta doktor sana kadın doğumcu bile anlamaz bunu demişti, bacak hareketlerini kısıtlamana gerek yok demişti.. madem risk vardı, niye böyle söyledi ki.. bence sen başka doktora git kontrole, bakalım o ne dicek...
bir de bu gittiğin doktor ne yapmanızı önerdi peki tatlım?

ya doku yapıştırıcı bi şey varmış düğünden üç gün önce yapıtır acır ama kanaman olur felan dedi gel ben sana nasıl uygulanacagını göstereim dedi ama ben temmuzda gidecem ve düğün agustos sonunda ben onu nasıl kullanayım nasıl yapıştırayım ya yanlış bişey yaparsam da daha kötü sponuçlar cıkarsa başka doktora gitsemde bana ne dicek yırtık dicek ne dicek kanamz dicek ben şu ypay zarlardan alıcam düğn öncesi gitmeden yapacam olur inş die de dua edecem uff ya iki gündür uyuyamıyorum kullanana var mı bu yapay zarı

Yaa bu doktor ne yapmaya çalışıyo, daha önce başkasına da yapmıştı evet.. Üzüldüm cnm yaa ne yapıcaksın hiç bi fikrim yok

baktım canım senin doktorum değilmiş o bahsettiğim.. doku yapıştırıcıyı bilmiyorum kendin uygulayabilir misin ama doktor gösterdikten sonra belki yapabilirsin, kolay mı zor mu bilmiyorum çünkü.
yapay zarı da forumda okumuştum kullanan biri yazmış, içindeki sıvı çok adi bişeymiş, bütün elini vajinasını fln boyamış, zor çıkmış boyası. bir de işlemden 20 dk önce fln yerleştiriliomuş galiba o, öyle bi fırsatın olacak mı? o riskli bi iş gibi geliyor bana canım yaa.
bir de senin zaten bir kısım zar var, yırtılmayanlar vardır yani en azından, bu yapay zarı yerleştirirken o kalıntılar da kanarsa ya?

ya cnm bilmiyroum ki ben ilişkiye girmedim dedim inanamdı hadi diyelim sürtünmeden yırtıldı kan gelmezmi dedim gelir dedi e gelmedi bende hiç kan diyorum yok diyor gelmiştir ylan söylüyorsun diyor aynene cnm adam dedi ya penis büyükse kan gelme ihitmali var dedi ne ypayım zenciyle mi evleneym alla alla bana parmagını sok çekiştir dio hadi o zmn da gelmezse ben ne yaparım yok doktora gıcık oldum tekrar gitmicem artık ona yapıştırıcı ürün kullan dedi ben onu yapabilrmiyim hem annemler gelecek yakında hiç olmaz

düğünden birkaç gün önce hangi şehirde olacaksın canım sen? ya çekiştir parmağını sok ne demek yaa, bence o zaten o işi becerememiş, ama bunu sana ilk kontrolde itiraf edememiş, ben burdan bunu anladım canım.. sana yalancı diyerek de üste çıkmaya çalışmış anlaşılan..

aynen bende bunun farkına vardım şimdi düşününce o zmn da parmagını sok çekiştir demişti çünkü demekki tuttu deyip beni geçiştirmiiş yav ilşikiye girsem kan gelir sürtünsem kan gelir madem tuttu hertürlü bozuldugunu bilirim beni yerin dibine soktu valla gözümü karatıp yapay kızlıgı denicem ben sonuçta madem boku yedik en azından son çırpınış olur ben yapıştırıcıyı hadi yapamadım hadi vaginamı yapıştırdım hadi düğün günü doktorluk oldum daha beter rezil olurum ben şu yapay zarı denicem deneyen var mı ki

canım genital estetik konusunda çook eskikonularda var yapay kızlık zarıyla ilgili bi konu, bi oku istersen, pek başarılı bi yöntem değilmiş. ben sana düğünden 3-4 gün önce hangi şehirde olacaksın diye sordum ya, hani o şehirde bi başka doktor bulup geçici işlem yaptırırsın belki diye sordum. senin durumunda bence birkaç ufak dikişle iş hallolabilir.. ben mesela geçici yaptıracağım düğünden önce..

hıım anladım mantıksız degil aslında ama cnm aklıma ggeldi ama ben düğün tarihlerinde hasta olacagım zaten hesaplamalarıma göre yani diktirsem nişanlım hastyım die ilişkiye girmicek boşa gidecek anlıyonmu onu hemen yaptırıp 3 beş günde ilişkiye girmek gerekiyo ben 4 gün arayla iki düğün yapacam yani ya diktirirken hasta olacam yada düğün zmnı hertürlü köşeye sıkışmış durumdayım

Tatlım adet geciktirici kullan adet olmamak için düğün zamanı,o da ne zaman alınması gerekiyo bilmiyorum ama öyle yapmaktan başka çaren yok.... Öncelikle başka doktora muayene ol, kanamaz derse 3-4 gün önceden dikiş attır,geciktiricini de kullan, yapay zardan daha garanti gibi.......

of of ya nasıl çıkayım 3 4 gün önce düğünden önce gelecekler bu söylediklerinin hepsi aklıma geldi bana yardımcı olmaya çalışıyorsun cok sagol ama işte ben başka çare bulamadıgım için bu basit yönteme başvurdum başka doktora gitme fikrini düşündüm ama en azından başka birinden daha duymak ii olacaktır herade

Allah kolaylık versin o zaman, bu durumda bana kanamaz dese doktor düğün öncesi gidemem diye dikiş attırmaya, ne zman müsaitsem dikiş attırıp evlenmeden birlikte olmanın yollarını arardım heralde.. Başka da bişey gelmiyo aklıma..

aynen bende öyle yaptıracagım gibi duruyo başka bi doktora görünecegim bugün bakalım ne diyecek

geciktirici kullanabilirsin mesela canım, ama riskli demişsin.. walla bilemedim bende

Tamam bizi de haberdar et cnm

evt arkadaşlar başka doktora gittim doktor kanamaz bu dedi geçici yapalım gitmden bi ara teleofn aç ayarlayalım 15 dk lık bi iş dedi gitmeden yapalım sende üç gün içinde ilişkiye gir dedi ypay zar dedim onu bilmiyorum olur mu olmaz mı dedi sonuç olarak bala döndüm keşke bu flepe o kadr para kaptırmasaydım uf uf şimdi nişanlımı kandırıp ilişkiye girecem kendimi basit göstermiş olacam zaten özel bişey düğünde yaşamak istiyorum diyordu şimdi sanki hevesli gibi gözükecem tabi dikişi attırıp o işi yapamamak da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…