hymenoplasti ameliyatını istanbulda yaptıran var mı

disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..

disev anlayamadım seni kim dolandırdı şükrü adındakı doktor mu akın bey mi biraz acar mısın konuyu cok gecmıs olsun cok uzuldum..

Son düzenleyen: Moderatör:

korkut bey dolandırdı beni arkadaşım 2 tane doktora gittim muayene oldum birdamla bile kan gelmedi resmen benle oynadı adam paramla beraber psikolejimide bozdu kaçtane doktor araşdırdım ben bile sayısını unutdum sonra şişli medi araştırdım karar kıldım akın bey diye biriyle konuşdum ama ameliyatımı şükrü bey yaptı 2 hafta önce muayeneye gittim bisorun olmicanı söyledi 1 saat ameliyatım sürmüşdü bayıltıyolar ameliyat sırasında daraltmada yaptı ama sonuç eylülde belli olucak burda arkadaşlara sesleniyorum lütfen dikkatli olun ben çok yıprandım çok korkuyorum uyuyamıyorum bazı arkadaşlar korkutbey den sonuç alanlar olmuşdiyor olurrr geçici işlemde herkes sonuç alır ama kalıcı yaptım diye insanları kandırıyor yok öyle bişey muayene olduğum iki doktorda öyle bi işlemmin yapılmadığını ve kandırıldığımı söyledi

Kan gelmedi derken Korkut Beyden sonra ilişki yaşadın mı kii

Kan gelmedi derken Korkut Beyden sonra ilişki yaşadın mı kii

muayeneye gitdiğim doktorlar kontrol etdi şükrü beyde kontrol etdi ve daraltmada yapıla bilirmi diye sordum ama aklımdada korkutbeyin günahınımı alıyorum acaba dedim adam parmağıla daraltma yapılabilirmi diye baktı 1 damla kan gelmedi o yüzden lütfen dikkatli olun maddi yönden yıkıldım ama yeterki mutlu olim başka bişey istemiyorum

allah yardımcın olsun tatlım çok zor bi durum bu sabrının bedelini inş mutlu olarak alırsın. Bişey sorucam kaç tane yırtığın vardı da 1 saat sürdü bide senmi istedin genel aneztesi altında işlemi bende şişli mede yaptırıcam onun için soruyorum .

daraltma yapılırken bayıltıyolar ama çok yoruldum arkadaşım canımın acımasıını istemiyodum halada korkularım var bidefa bu olay geldi ya başıma güvenemiyorum

daraltma yapılırken bayıltıyolar ama çok yoruldum arkadaşım canımın acımasıını istemiyodum halada korkularım var bidefa bu olay geldi ya başıma güvenemiyorum

çok haklısın tatlım umarım yaşadıklarından sonra artık çok mutlu olursun hepimiz mutlu olalım:)

arkadaşlar şunuda çok merak ediyorum şişli medde ameliyat olup sonuç alan varmı lütfen cevap versin ??

arkadaşlar şunuda çok merak ediyorum şişli medde ameliyat olup sonuç alan varmı lütfen cevap versin ??

tatlım ankarada hyemenoplasty oldum bölümüne bak istersen orda bikaç kişi sonucu olumlu almış bende onları okuduğumda kararımı verdim yoksa normalde korkut beye gidicektim işlemi yaptırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…