Üzüldüm tatlım, neden tutmamıştır ki.. Yanlış anlama ama önceki ilişki sayın çok muydu? Bu işlemin ilişki sayısıyla mı kişi yapısıyla mı alakalı oldğunu anlamak için soruyorm.. Peki doktor geçiciye garanti verdi mi? Kesin kanar dedi mi?
ne olurr ne olmazzz diye çağırıolar canımm o dakkaya kadar..sorun oldugundan değil..dikişler tutmuş ama birleştirdiğimiz yapı çok ince bi yapı dedi.bir duvardan diğer duvara kesilerek dikilen bi parça.ihtimaller üstüne durmak istemıyor doktorlar...bizim için yapılanlar ...en azından sende yaptırdıktan 2 ay sonra ortalama olarak dikişler tutmuşmu tutmamışmı kontrole gidersin..zamnda yakınsa zaten kendine dikkat edersin birdahada gitmezsin...benim 3 haftam kaldı düğünümüne...birdahada gidemem zaten..
Ama yaptır kurtul derim ben sana.insan çok ama çok rahatlıyo..sadece kontrollerde endişelerin kalıyo ama kendinden emin oluyosun...farklı bi duygu ama kesinlikle geç kalma..
Teralem canım sikma sakin canını Dr.Yeşim Yercok 'a git çok memnun olacaksın.. Bunlarda geçer ıstersen ben sana yardımcı olurum mesaj atmanız yeterli..
dream 88 canım sen ıslemı ne zaman yaptırdın? kac ay evvelden..akın beyden memnun kaldın mı? bırde bişey daha soracağım kusura bakma kaç yırtıgın vardı?bende 3 yırtık var tutmaz dıye korkuyorumbırde dugunun ne zaman?allah utandırmasın arkadaşım
canım 3 ay önce yaptırdım .2 yırtık vardı bendede son kontrole gittim herşey normal...düğüne 3 haftadan az kaldı...
msj atamıyorum deryaa ..doktoru anlatırmısın arkadasım?[/Qc
canım yeşim hoca cok ıyı ılgılı bı doktor yorumlardanda anlarsın zaten .. kadıköyde kendi muayanesi var.. cogu kısı menmun kalmıs okuduguma göre.. bi bak oraya yine yazarım sana .
Tatlım peki iki yırtık var demişsin ya.. Birinci yırtıkta kanadıktan sonra,ikinci yırtıkta da kanama gerçekleşti mi
canım iki yırtıkta bir anda oldu zaten bir defa yaşadım ilişkiyi oda bir defa zorlamayla girdi ve çıktı.2 yırtık oluşmuş..çok fazla kanamam olmuştu zaten..
anladım cnm..Peki akın bey olur da tutmazsa geçiciyi ücretsiz yaparım demiş miydi?
tutmama gibi bir konu üzerinde konuşmadık açıkcası.ama halden anlayan anlayışlı sevecen sıcak bi insan..verdiği ilaçlarra bile extra ücret almıyo daha sonrasında..öyle söleyeyim sana..
Daha sonrasında verdiği ilaç derken canım?
ödem oluşmasına karsın enfeksiyon vss bir kutu ilaç verdi...
Hap türünden şeyler mi yazdı canım,ne kadar süreyle kullandın peki? Çok soru sordum ama kusura bakma.. Teşekkür ediyorum yanıtladığın içinde
ne kadar zaman oldu canım sen yaptıralı?
1 kutu hap canım dozajı çok düşük zaten 12 tane var içinde ..kullandım bitti bile..
Ne zman gidicem,nasıl gidicem hiç bilmiyorum.. Bi halletseydim..