Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

abla evin çok güzel geniş eşyaların da şık güle güle sağlıkla oturun...

oy oy oy aplam sen hiç eve girmiyosun heralde bu ne temizlik ya akrep kadını seni titiz şey nolcek=)vallahi ben ne diyim sana harika evin var şekerim.......mutfağa bittim.....oy oy oy birgün o mutfağa gelmeyen orda sana hamarat ellerinle hamurlar datlılar yaptırıpta yemöeyen ne olsun...bekle beni seneye ordayım hehehehhehe=)allahım eşinide senide mutluluklarla yaşamak nasip etsin....evin şen sohbetin bol olsun......çocukların hep evinin içinde dolaşsın......sevdiklerinle mutlu kalasın benim gönlü güzel adı güzel kendi güzel ablacığım=)))))

evet bu akreplik biraz zor düzen ve temizlik olmazsa olmazım bu halimdende çok şikayetçiyim ama yapacak birşey yok sen yeterki gel sana hamur işleri tatlılar yapmayan
ne olsunkaydirigubbakcemile3

Barçman canım ben seni her yönden çok beğeniyorum ve örnek alıyorum.
bakımlısın, enerjiksin, koşu bandından anlaşıldığı kadarıyla sportifsin, fotoğraflarına bakınca ne kadar inanılmaz gelse de torunun var.
evin de çokk güzel, daha ne olsun.
en çok mutfağı beğendim, bakınca insanın yemek yapası geliyor, çok rahat, çok geniş. Şeniz

çok teşekkür ederim yazdıklarınla beni onurlandırdın doğrusunu söylemek gerekirse evde benimde en sevdiğim yar mutfağım yemeklerimi zevkle yapıyorum

senin gibi afeti devran kibar mı kibar güzel mi güzel dünyalar harikası bir bayanın başka nasıl bir evi olabilirdi ki...Allah bir ömür huzurla mutlu mesut oturmayı nasp etsin inşallah a.s.

ne kadar güzel ve ferah bir evniz var mutlulklar dilerim sevgiler

bende çok beğendim huzur bulunmuyacak gibi değil zaten. yanlız ben dublex ve triblex evleri sevmiyorum annemlerin triblex evleri 6 oda temizle temizle insanın canı çıkıyor 3 oda bir mutfak yeter bana :1rolleyes: tembelim galiba
bende çoğunluğa uyarak mutfak diyeceğim.

ay canim evine bayildim cok güzel
allah güle güle oturtsun canim
saglikla mutlulukla insallah sevgiler.

canım eğer yerel çatlaksa;yani taşıyıcı anlamda kolon-kirişler zedelenmediyse bu çatlaklara epoksi reçineyle dolgu yaptırmanı tavsiye ederim.oldukça yüksek mukavemetli bir malzemedir.yüzeye püskürtülerek veya spatulayla sürülerek uygulanır.sonra üzerine istediğin işlemi yapabilirsin.
yalnız neme dayanıksız olduğu için uygulama yapacağın çatlağı iyice tozdan arındırıp kurutman gerekir.
hade kolay gelsinnkaydirigubbakcemile

Barçmancığım evine düzenine ve zevkine hayran kaldım. Ayrıcada emeğin çok güzel (dikiş bildiğinden dolayı dedim). Maşallah tam benim düzen gibi. Herzaman derimki ev ve eşyalar güzel olabilir ama o evin tertibi, temizliği ve düzenidir (yani kadınlıktır önemli olan, bu da çok net görünüyor). Ellerine sağlık. Yuvandan bereket ve huzur eksik olmasın canım benim... Sevgiyle kal... a.s.

tek bir şey söylüyeceğim....
mükemmel bir ev mükemmel bir mutfakkk...
heryer pırıl pırılll yakınımda olsannn gelir bir sıcak kahfeni içerdim...
güle güle sağlıkla otur...
allah mutluluğunu ,,sıcacık yuvanın huzuruni hiç bozmasın..:1hug:a.s.

sağol birtanem benim ev eskidi artık seninki gibi yeni değil keşke yakın otursakda hep kahvelerimizi birlikte içsek senin güzel yüzünü görsem içim açılsa ne güzel olurduŞeniz

televizyon plazma ise aynanın oldugu yere duvara montaj yaptır süper olur görünümü masa olduğu yerde kalsın ama sandalle den azyüksek olucak televizyon

televizyon plazma ise aynanın oldugu yere duvara montaj yaptır süper olur görünümü masa olduğu yerde kalsın ama sandalle den azyüksek olucak televizyon

plazma değil canım ama almayı düşünüyoruz o zaman dediğin yere koymayı düşünebiliriz sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…