Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

çok teşekkür ederim allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah

sayamadım katları dubleks mi trıpleksi miydi. ev çok güzel ama eşyalara bakarak yıllar öncenin olduğunu düşündüm. belkide öyledir. huzurla oturmanızı dilerim..

ev tripleks eşyalar konusundada haklısın bayağı demode oldular salon takımı 12 yıllık diğerleri 8 yıllık

kendiniz gibi evinizde güzel..

bazı aksesuarlara bayıldım...can alıcı...

Kaç senedir o evde mutlu yaşıyosun (dur) bundan sonrada yaşaman dileğiyle:))

eviniz çok güzelmiş bayıldım benim daha henüz evim yok ama bir gün olursa siz ablalarım bana güzel örnek oldunuz...

Zevkli arkadaşımın zevkli evi... Hele de mutfak... Tabii yaparsın turşuları, yemekleri. Bu mutfakta yemek pişirmeden durulur mu?

Zevkli arkadaşımın zevkli evi... Hele de mutfak... Tabii yaparsın turşuları, yemekleri. Bu mutfakta yemek pişirmeden durulur mu?

iltifatların için teşekkür ederim gerçektende benim ömrümün yarısı mutfakda geçiyor

üfff.....ablacım ne güzel evin var..sanki herşey yeni alınmış gibi..
ama benim aklımın ermediği bu koca evi nasıl temizlediğin hem bu evi temzileyip hem nette sürekli olup hemde bakımlı nasıl olduğun..valla tebrik ediyorum ablacım...
huzurla yaşlanmak nasip etsin rabbim yuvanızda

canim cok gzl evin var mutfagina bayildim cok hos yapmissin tam alman usulü valah güle güle otur iyi günlerde...

söylenilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş.... tebrik ediyorum seni çünkü bu ev kolaylıkla temizlenmez..:1shok:.maşallah allah nazarlardan korusun..mutluluklar sen ve ailenle olsun canım....

yettim garii barçmannn:lepi
evin muhteşem.Allah ağız tadıyla güzellikler içinde oturmanı nasip etsin inşallah...
her türlü sorun için burdayım şekerimmmcokacimcoook

ooo sonunda sevgili mimarım gelmiş canımıniçi şimdi senden bir fikir rica edeceğim bizim çatı odasında duvarda yarım cm genişliğinde çatlaklar oluştu mütahit kolonların yerine oturduğunu söyledi zamanla dahada açılabilir dedi şimdi biz o çirkin görüntüyü nasıl kapatabiliriz boyatsak yine açılacak bize bir fikir bahşedermisin lütfen

söylenilecek herşeyi arkadaşlar söylemiş.... tebrik ediyorum seni çünkü bu ev kolaylıkla temizlenmez..:1shok:.maşallah allah nazarlardan korusun..mutluluklar sen ve ailenle olsun canım....

sağol haydeçciğim allah seni ve güzel ailenide korusun inşallahŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…