Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

eviniz muhteşem Allah nazarlardan sakınsın ağız tadıyla oturun inşallah evlerin en çok mutfağına takığımdır nedense fazlasıyla severim mutfağı çok şirin bir mutfağınız var

böyle evim olsa ben de sadece orda huzur bulurdum...:lepi:evin çok güzel ayrıca mobilya seçimlerinde çok hoş... Allah güle güle oturmayı nasip etsin..ayrıca bu kadar güzel evi olanlar koymasın fotoları ya...canımız çekiyor kaydirigubbakcemile2

allah sizlerede nasip etsin canım bizde senelerce kirada oturup böyle bir ev hayali kurmuştuk hayallerimize kavuşmamız uzun seneler alabiliyor inşallah sizlerin çok daha güzel evleriniz olur

Ablacımm evinde senin kadar çok güzel
huzurlu ve sağlıkla oturursunuz işallah çok zevkle döşenmiş bir ev
birde perdeleri falanda kendin dikmişsin maşallah ne diyeyim :1hug:

Ev 3 katlı mı?Allah bize de nasip etsin:Saruboceq: Huzur ve sağlıkla yaşayın yuvanızda

sevgili barçman eviniz çok sade, renk uyumlu, sıcak bir yuva olmuş allah ağız tadınızla, sağlıklı ve mutlu günlerde sevdiklerinizle birlikte oturmayı nasip etsin... darısı olmayanların başına...

eeee boyle guzel bir hatunada boyle guzel bir ev yakisirdi helal olsun enistemize

gule gule otur ablam evin cok guzel..

kaydirigubbakcemile3eviniz ne kadar büyük kaç oda var valla sayamadım ayrıca çook güsell

ben en çok solondaki halıların renk ve desenini beğendim,odaya ışıltı katmışşutarafagitti

barçman abla sen ne harika bi kadınsın ya
uzun zamandır sitenin takipçisiyim tabi seninde:roflol:
allah evinde huzuru ve mutluluğu eksik etmesin

ablacımm benim ya yürüme bandının üstünde ayakkabılarını gördüm ya kesin senin ewindr bu dedim kendime :roflol:allah mutlulugunu arttırsın..a.s.

çok güzel bir eviniz varmış ayrıcada tertemiz ve düzenli sarı yatak odasıda çok hoşuma gitti mutlulukla oturun evinizde

çok güzelmiş eviniz allah sağlık mutluluk
ve huzur dolu bir yaşam versin size:Saruboceq:

barçmancım ben evinin triplex oldugunu anladım..dogru anlamışım dimi,,ayy süper yaa.ALLAH nazarlardan korusun.mutlu mesut bir ömür oturmayı nasip etsin inşallah.darısı tüm olmayanların başına bende dahila.s. öyle çok istiyorum ki kendime ait bir evim olmasını anlatamam.sizin evlerinize özellikle girip bakıyorum içim açılsın,umutlarım artsın diye..kızlar birbirimize dua edelim de rabbim eşlerimize çok çok çalışma gücü versin ve bizimde bi evimiz olsun.çalışmadan hiçbişey olmaz.AAAAAHHHH AHHH..ben haaala kaynana yanında oturanlardanım.:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…