Huzur Bulduğum Tek Yer Evim

bahçen de çok güzel evin de apayrı güzel barçman..
güle güle yaşa evinde

acaba bahçenin de fotoğraflarını daha geniş açılardan çekebilir misin? yani sadece bitkiler değil de bahçenin geneli olarak.

ellerine sağlık senin :)

teşekkürler canım tabiki bahçeyi daha geniş açıdan çeker koyarım ama şu anda ağaçlar yapraklarını döktü en iyisi ben baharda çekip koyayım tamammı

Evinize bayıldım çok zevkli dizayn edilmiş Allah saglıkla,huzurla oturmayı nasip etsin a.s.

O güzel yemek tariflerinin nerede ortaya çıktığı belli oldu.Mutfağına bayıldım çok güzel,ferah hepsinden önemlisi pencerenden dışarıda ağçlar görünüyor sanırım.Allah huzurla mutlulkla sağlıkla oturmak nasip etsin inşallah canım.

cok tesekkurler canım sen nerelerdeydın epeydır gorunmuyordun evet evımız vılla tıpı evın butun camlarından bahce ve agaclar gozukuyor

ev çok güzel ve büyük mutfak gerçekten çok güzel güle güle oturun canım

barçman ablacım evin her ayrıntısı çok zevkli :asigim:zaten evinin bu kadar güzel olması sürpriz olmadı:lepi:
evinizden sevgi huzur hiç eksik olmasın inşallahŞeniz

birgün kendi evim olursa burdan fikirler ediniyorum arkadaşlar...........öezellikle mutfak ben için çok önemli çok..mutfağınıza bittima.s.....sadece yatak odanızın perdelerini sanki daha özel olabilirdi görüşündeyim.....mutluluk ve sağlıkla oturunuz arkadaşım.paylaşımın için teşekküler...........

güle güle oturun ablacım sağlıkla huzurla mutlulukla....hersey çok güzel....

çok teşekkürler ablacığım

barçman ablacım evin her ayrıntısı çok zevkli :asigim:zaten evinin bu kadar güzel olması sürpriz olmadı:lepi:
evinizden sevgi huzur hiç eksik olmasın inşallahŞeniz

sağolasın güzel öğretmenim benim

teşekkürler evin yatak örtülerini ve süs perdelerini kendim dikmiştim ama yatak odasınınkilerden sıkılmaya başladım en kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum canım

çok çok güzel döşenmiş,mutfağı ben de çok beğendim,farklı gerçekten..ev de büyük gördüğüm kadarıyla..güzel günlerde sağlıkla oturmanızı dilerim..
bu arada ben de aynı başlıkla açmışım topiğimi,şimdi sizinkini görünce şaşırdım,değiştirmek istedim ama olmadı

eviniz çokk güzel allah ağzınızın tadını bozmasın iyi günlerde oturun benimde boyle bi evim olur inşallah bu kadar olmasada dublex küçük bişey olsa keskee

çok güzel eviniz var..güle güle oturunn

çok teşekkür ederim daha iyileri sizin olsun inşallah

çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla oturalım başlığın aynı olması hiç önemli değil çünkü çoğumuz ancak evimizde huzur buluyoruz

vallahi çok güzel bir eviniz var hele ki mutfağınıza bittim :) allah ağız tadıyla uzun yıllar oturmayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…