Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oy oy oy aplam sen hiç eve girmiyosun heralde bu ne temizlik ya akrep kadını seni titiz şey nolcek=)vallahi ben ne diyim sana harika evin var şekerim.......mutfağa bittim.....oy oy oy birgün o mutfağa gelmeyen orda sana hamarat ellerinle hamurlar datlılar yaptırıpta yemöeyen ne olsun...bekle beni seneye ordayım hehehehhehe=)allahım eşinide senide mutluluklarla yaşamak nasip etsin....evin şen sohbetin bol olsun......çocukların hep evinin içinde dolaşsın......sevdiklerinle mutlu kalasın benim gönlü güzel adı güzel kendi güzel ablacığım=)))))
Barçman canım ben seni her yönden çok beğeniyorum ve örnek alıyorum.
bakımlısın, enerjiksin, koşu bandından anlaşıldığı kadarıyla sportifsin, fotoğraflarına bakınca ne kadar inanılmaz gelse de torunun var.
evin de çokk güzel, daha ne olsun.
en çok mutfağı beğendim, bakınca insanın yemek yapası geliyor, çok rahat, çok geniş. Şeniz
ooo sonunda sevgili mimarım gelmiş canımıniçi şimdi senden bir fikir rica edeceğim bizim çatı odasında duvarda yarım cm genişliğinde çatlaklar oluştu mütahit kolonların yerine oturduğunu söyledi zamanla dahada açılabilir dedi şimdi biz o çirkin görüntüyü nasıl kapatabiliriz boyatsak yine açılacak bize bir fikir bahşedermisin lütfen
tek bir şey söylüyeceğim....
mükemmel bir ev mükemmel bir mutfakkk...
heryer pırıl pırılll yakınımda olsannn gelir bir sıcak kahfeni içerdim...
güle güle sağlıkla otur...
allah mutluluğunu ,,sıcacık yuvanın huzuruni hiç bozmasın..:1hug:a.s.![]()
televizyon plazma ise aynanın oldugu yere duvara montaj yaptır süper olur görünümü masa olduğu yerde kalsın ama sandalle den azyüksek olucak televizyon
tek kelımeyle super bır evın var canım bayıldım evıne guzel huzurlu mutlu gunlerde otur
ne güzel bir mutfak çok ferah maşallahh