- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
Pazartesiden itibaren 1 hafta uygulayacağım. Fakat üstte ki arkadaşa bişey demek istiyorum etki göstermez çünkü hurma dışında öğünler alıyorsunuz. Spor hocam tavsiye etti ben 4 aydır ciddi anlamda spor yapıyorum. dedim ki bu öğünlerle nasıl spor yapacağım. Hurma zengin bir besin olduğu için sorun yaşamazsın. Zaman geçtikçe 7tane bile yiyemezsin dedi çok doyurucuymuş. Ama uygulaması sizin yaptığınız gibi değil . 7 + 7 + 7 ve yanında yoğurt. Böyle yaparak verim alamayabilirsiniz.
4. günüm bitmek üzere. İnanın sadece 7+7+7 düzeninde hurma-yoğurt 3 lt su 4 bardak bitki çayı dışında bişey yemiyorum. Ve her akşam spora gidiyorum , gayet iyi ve dincim. Bugün ve yarında spora gideceğim. haftasonu gitmeyeceğim . Pazartesi tartılıp net bilgi vereceğim.
Merhaba bugün 5. günüm öğlen öğünümü yiyorum.Enerjin nasıl dersen . Pazartesiden beri hergün spora gidiyorum bugünde gideceğim. en az 1,5 saat spor yapıyorum Açıkcası ben zaten 4 aydır az beslendiğim ve spor yaptığım için için beni sarsmadı. Ama şuda var hurma gerçekten tok tutma özelliği olan bir besin. Pazartesi tartılacağım. Sonucu buraya yazacağım.Merhaba nasıl gidiyor diyetiniz. Bende bugün veya yarın başlamayı düşünüyorum. Umarım faydası olur
Yazmamissiniz faydali oldumuMerhaba bugün 5. günüm öğlen öğünümü yiyorum.Enerjin nasıl dersen . Pazartesiden beri hergün spora gidiyorum bugünde gideceğim. en az 1,5 saat spor yapıyorum Açıkcası ben zaten 4 aydır az beslendiğim ve spor yaptığım için için beni sarsmadı. Ama şuda var hurma gerçekten tok tutma özelliği olan bir besin. Pazartesi tartılacağım. Sonucu buraya yazacağım.
Merhaba kusura bakmayın arkadaşlar yazamadım.
Öncelikle belirteyim metobolizmam çok hızlandı.
Midem çok daha rahat.
Ben yaklaşık 2 kilo verdim şuan 55 im.
Ama kuzenim 4 kilo vermiş.
Vucutta ki yağ oranıyla alakalı bir durum.
dün 75.7 kg ile başlamıştım, bu sabah 74.7 kg . 1 kg gitmiş 1 günde.
Ben 69 dan 55 e düştüm :) Oyüzden yavaşlamış olabilir mi :)))Aynen öyle. İdeal kilonuza yakın olduğunuz için... Ama sporla birlikte çok yavaş kilo veriyorsunuz. Bu da gerçek.
Ben 69 dan 55 e düştüm :) Oyüzden yavaşlamış olabilir mi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?