hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Pazartesiden itibaren 1 hafta uygulayacağım. Fakat üstte ki arkadaşa bişey demek istiyorum etki göstermez çünkü hurma dışında öğünler alıyorsunuz. Spor hocam tavsiye etti ben 4 aydır ciddi anlamda spor yapıyorum. dedim ki bu öğünlerle nasıl spor yapacağım. Hurma zengin bir besin olduğu için sorun yaşamazsın. Zaman geçtikçe 7tane bile yiyemezsin dedi çok doyurucuymuş. Ama uygulaması sizin yaptığınız gibi değil . 7 + 7 + 7 ve yanında yoğurt. Böyle yaparak verim alamayabilirsiniz.

Bana diyorsanız aslında arada öğlen öğünü yesem bile iyi gidiyordu. Bu deneme oldu bana :) Tekrar deneyeceğim. 1 hafta sonra spora ben de başlıcam inşallah...

Merhaba bugun 1. günüm. Sabahı öğleni yedim akşamları için 3 spordan önce 4 spordan sonra olmak kaydıyla yiyeceğim. kilom 57 . 1hafta uygulayacağım.
Spor hocamın önerisiyle başladım .
7+7+7 ve yanında yoğurt. Spordan önce 2 ceviz ilave edeceğim.
Bu diyetten ziyade detoks aslında. Toksinleri atmada yardımcı oluyor.
1hafta sonunda kilomu yazacağım. Yalnız şunu da söyleyeyim 1 hafta içinde 5 günde spora gitmiş olacağım.
Ve net bilgi ve doğruluk vermesi açısından 1 hafta sadece böyle besleneceğim.

Aç kalmaya son..Diyetsiz istediğimi yiyerek 20 günde 6 kiloya elvedaa Kizlarrrr kimlerr kilo vermek yaza fit girmek ister benburdayim 45 gunde 5 ila 9 kiloya varim diyorsaniz aynalarla barismak en onemlisi kendinizi sevmek begenmek istiyorsanz ben basardim siz neden basarmayasiniz ben bu yolda sizlerleyim kilo vermenin ne kadar kolay ve saglikli oldugunu anlamak icin iletisime geciniz

4. günüm bitmek üzere. İnanın sadece 7+7+7 düzeninde hurma-yoğurt 3 lt su 4 bardak bitki çayı dışında bişey yemiyorum. Ve her akşam spora gidiyorum , gayet iyi ve dincim. Bugün ve yarında spora gideceğim. haftasonu gitmeyeceğim . Pazartesi tartılıp net bilgi vereceğim.

Merhaba nasıl gidiyor diyetiniz. Bende bugün veya yarın başlamayı düşünüyorum. Umarım faydası olur

Merhaba nasıl gidiyor diyetiniz. Bende bugün veya yarın başlamayı düşünüyorum. Umarım faydası olur
Merhaba bugün 5. günüm öğlen öğünümü yiyorum.Enerjin nasıl dersen . Pazartesiden beri hergün spora gidiyorum bugünde gideceğim. en az 1,5 saat spor yapıyorum Açıkcası ben zaten 4 aydır az beslendiğim ve spor yaptığım için için beni sarsmadı. Ama şuda var hurma gerçekten tok tutma özelliği olan bir besin. Pazartesi tartılacağım. Sonucu buraya yazacağım.

Selam arkadaşlar ben bu diyeti yaparak 5 kilo verdim. Tekrar başladım şu an ki başlangıç kilom 70. Benimle devam etmek isteyen var mı. Yaza fit çıkalım :))

Yazmamissiniz faydali oldumu

Merhaba kusura bakmayın arkadaşlar yazamadım.
Öncelikle belirteyim metobolizmam çok hızlandı.
Midem çok daha rahat.
Ben yaklaşık 2 kilo verdim şuan 55 im.
Ama kuzenim 4 kilo vermiş.
Vucutta ki yağ oranıyla alakalı bir durum.

Aynen öyle. İdeal kilonuza yakın olduğunuz için... Ama sporla birlikte çok yavaş kilo veriyorsunuz. Bu da gerçek.

çok da hoş duruyor diyet. hurma çok tatlı zaten, hayır diyemem, diyet için bile olsa :)

Bebegim 5 aylik emziriyorm sadece anne sutu aliyo bebegim bende denesem olurmu bu kürü sütümün kesilmesinden korkuyorum

Ben 69 dan 55 e düştüm :) Oyüzden yavaşlamış olabilir mi :)))

Olabilir. Ben de ideale yakın olduğunuz için diyorum zaten. Dalga geçer uslubunuzu beğenmedim. Sizin kadar neyin ne olduğunu, nasıl işlediğini bilecek kadar da bilgi sahibiyim. Merak etmeyin.
Size iyi kilo vermeler.

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…