hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

merhaba ben dün sabah başladım 63 kiloyla bu sabah tartıldığımda 61,5 kiloydum çok tok tutuyor biraz akşama doğru etkiliyor ama arada yeşil çay soda ve bol su içmenizi tavsiye ederim ( yeşilçay sadece 1 fincan fazlası tansiyon düşürüyor bu diyette) ayrıca 7 hurma yiyemiyorum 3 le sınırlayabiliyorum 7 çok fazla geliyor

Ondan sonrasında daha bilinçli yemek yemek lazım yeniden hamur işleri tatlılar yerseniz kim olsa geri alır tabii:))
Amaç önce fazlalıkları atmak sonra dengelemek

Bu arada öğlen çorba ve akşam çok az yazğlı salata yemeye başladım çünkü pazar akşamı diyeti bırakıcam biraz bedeni yemeğe alıştırmak lazım

3. günün sabahı 75.3 kg gördüm. Hiç kaçamaksız devam ediyorum. Akşam yemeğinde çorba içmeye başlayacağım. Aksi halde açlık değil ama mahrumiyet hissettiğimden bozacağım diyeti...

Bu diyeti yapmayı cok istiyorum seneler gecmis ama tekrar denemek istemez misiniz yoksa yeterince fit misiniz

Ben bugün denemeye başlayacağım, bakalım :)

Daha gidip hurma alıcam :)

Şu an tartıldım, 68,5 kg

Evlendikten sonra 1 yıl içinde 10-12 kg. aldım Şu an kilo almam durdu, ama yemem yerinde olduğu için daha almasam da vermiyorum da

2 hafta sonra da spora başlayacağım inşallah.

Son düzenleme:
Aldım hurmamı ve yoğurdumu. Hurma seven biri olarak yoğurtla ikisini seve seve yedim :)

Sabah 5 hurma yiyebildim yoğurtla beraber. Sabah açlık hissetmedim. Dün 7+7 akşam hamsi kızartması ve salata yedim mecbur.

Sabah tok kalktım, şu anda biraz açlık hissediyorum. Yarın sabah tartılıp yazıcam :)

Gün içinde de olabildiğince su içmeye çalışıyorum ama 2 litreyi bulmuyor sanıyorum.

Ve evet, azıcık yemek yemeye rağmen barsaklar çalışıyor.

Sabah 5 hurma ve yoğurttan sonra öğle az sebze yemeği ile yoğurt yedim, akşam, ((( akşam yani saat 4 buçuk gibi urfa yedim. Hastayım, hastaneye gittim, eşim çıkışta illa dışarda yiyelim dedi (( sanırım bozuldu bu diyet. Yarın yine de yazacağım ve devam da edeceğim...

Sabah tartıldım, 68 kg. çıktım. Çok fazla fark etmedi. Ama bire bir uyamadım. Sabah kahvaltımı yoğurt + hurma ile yapıyorum. Öğlen çok az sebze yemeği ile bir kase yoğurt, akşamları da sadece 1 güncük biraz fazla kaçırdım :) ama yine devam ediyorum aynı şekilde.

Sanırım benim başlama vaktim biraz yanlış oldu. Menstrüasyon öncesiyim. Ödemi hissedebiliyorum. O yüzden devam ediyorum :)

Ben de hurma diyeti yapmaya baslayacagim ama gunde sadece 1 öğün. Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz

1,5 haftadır diyet yapıyorum 3 kilo verdim yarından itibaren hurma diyeti başlayacağım umarım işe yarar şimdi 62,5 kiloyum 1 haftada 4 kilo versem süper olur benim için hadi bakalım

Tam olarak uygulanması gereken bi diyet. Öğünlerde farklı bir şeyler yiyince çok çok fark etmiyor. Ama ben sevdim bu diyeti :) cumartesi son. Ama bundan sonra kahvaltılarımın bazı günlerinde bunu uygulayacağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…