hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Ben hurmalarımın gelmesini bekliyorum, deneyeceğim.
Elma takviyesi ile yapmayı düşünüyorum.

Bugün 2. Gunum tansiyon hastası oldugum için maalesef oruç tutamıyorum dün gündüz iyi geçti ama iftarda zorlanıyorum biraz yememek için bakalım Bugun nasıl geçecek? Ben yoğurt ve hurmayi birarada yemiyorum önce hurmalari yiyorum aradan 10 15 dk geçince yoğurdu yiyorum ikisi aynı anda gitmiyor

Hurmalarım henüz geldi. Yarın başlamayı düşünüyorum.
Bilenler lütfen yanıt yazsın.
Güne bu aralar geç başlıyorum. İlk öğün vaktim öğleni buluyor. Bu durumda günü 2 kase yoğurt + 14 hurma ile tamamlamam doğru mudur?

Bildigimiz Hurma derken hangi Hurmadan bahs ettiginizi anlayamadim , bu Hurma Ramazan da iftar Sofalarin da olan dan

Evet bende onu diyorum, hani yaş hurma yazmışlar bizzat dedim belki farklı bişeyden bahsediyodur

Bildigimiz Hurma derken hangi Hurmadan bahs ettiginizi anlayamadim , bu Hurma Ramazan da iftar Sofalarin da olan dan
Geçen yıl markette satılan uygun fiyatlı hurmalar varya onlarla denemiştim, dayanamadım. Hiç tok tutmadı.
Ben şimdi medijoul hurma ile deneyeceğim, bu daha çok tok tutuyor.

78,8 ile bende dün başladım, bayagı zor bir diyet yalnız. ekstra olarak 1 fincan kremalı kahve ve 3 yemek kaşığı kuru fasulye yedım. bugun devam edıyorum. gelişmeleri yazacagım.

78,8 ile başladıgım hurma dıyetın de bugun 3. gunum ve 77,7 ile 1 kılodan kurtuldum

Bende yarın başlıyorum arkadaşlar varsa katılan beraber yapalım 89 kiloyum 1 aylık tatilde 2 kilo almışım

ben uyguladım bu dıyetı kılo vermemde bı katkısı olmadı . sadce hurmayı sevdığım için sevdığm bışeyı dıyet listesıne eklemış oldum . ama sonuç bende başarısız oldu.

Merhaba kimse tam sonucu yazmamis kilo verebiliriz mi verenler şok diyetler gibi geri aldım ben bugun başladım deneyip diet arkadaşı olmak isteyen var mı ne çok şey sordum bu arada ☺

Son düzenleme:
Merhaba kimse tam sonucu yazmamis kilo verebiliriz mi verenler şok diyetler gibi geri aldım ben bugun başladım deneyip diet arkadaşı olmak isteyen var mı ne çok şey sordum bu arada ☺
merhaba, ben 5 gün yapabilmiştim, tek çeşitli olduğu için zor bir diyet.

merhaba arkadaşım hayırlı akşamar bnde yapmak istiyorum bu diyetten istersen beraber yapabiliriz.

merhaba hurma dıyetıne bugun 102,5 kg ıle basladım hala yapan varmı beraber devam edelım,
az once 5 hurma ve bır bardak cayımı ıctım 12 gıbı yogurt yıycem bıraz. 1 de bı kase corba aksamda corba ıcıcem sadece aralarda cok acıkırsam elma+ hurma bu hafta bu sekılde denıyıp sonrada sadece hurma ve yogurtla yapıcam bu hafta alısma evresı olsun dıye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…