Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canımm.. bu diyette elma diyeti gibi.. bırakınca alıyorsun ..Geçen gün elma diyeti yaptım 7 gün sürdü 75.8 le başladım 73.8 gibi bitti daha sonra kilo vermem durdu bende bıraktım sonra o verdigim kiloları geri aldım 1 haftada suan gene 75.8 im bakalım birde bunu denemek istedim
Çok saol canım o diyeti inceleyeyim o zaman teşekkür ederim .merhaba canımm.. bu diyette elma diyeti gibi.. bırakınca alıyorsun ..
eğer sistemik bir hastalığın yoksa düşük karbonhidrat diyeti ( veya protein diyeti, atkins diyeti, ketojenik diyet) öneririm.. hızlı kilo veiyorsun aç kalmıyorsn, bırakınca fazla kilo almıyorsn..
forumda 10 günde 8 kilo verdiren rus diyeti var o da protein ağırılıklı .. biraz zor gibi görünüyor ama çok kolay.. yumurta et tavuk balık sınırsız, sebze olarak yeşillik tercih ediyorsun.. ama meyve, süt ürünleri, tatlı gıdalar yasak .. br bak istersen.. sevgiler...
Kuru da diyor iyi okursanız anlarsınız bende uygulicam bakalım ne kadar sürerşimdi ben anlamadım. yaş hurmayı şuan bulamayız ki zaten. aynı şekilde yaş değil de kuru hurma yesek olmuyor mu? şu ramazanda yediğimizden hani?
Boyum 168,hedefim 53ü görmek geçen yılki gibi.tabi kilo sorunum olmadığı için pek çok vermeyi düşünmüyorum 2kilo kafi :) oyüzden sabah kahvaltı yapıp akşamları günü hurma ve yoğurtla kapatıcam sadece.
Bende tekrar başladım bugün boyum 1.70 56 kiloyum en fazla 10 gün yap canım fazlası zararlı tabi ki vücuda başka besinlerin de girmesi gerekiyo benim hedefim 50 Geçen seneki gibi. Sınavım var stresliyim tam uyamiyorum da bilmiyorum nasıl olcak spor yapıp destekleyemiyorum diyetimi çabuk veririm ama artık sınavdan sonra
Dün akşam başladım..Dün sabah 55.3tüm sabah kahvaltı yaptım akşama kadar su ve çay içtim akşamüstü bi halley yedim akşam 5tane hurma ve yoğurt yedim günü kapattım.gece 1tane kayısı yedim.sahura kadar uyumadım tabi,saat 3te yoğurtlu pulbiber limon kürü yedim vr yattım sabah 54.6çıktım ilk gün için gayet iyi 2kilo hedefim olduğu için tam anlamıyla uymıycam.dün regl olduğum için oruç değilim bikaç gün böyle uygulıycam hurmayı.sabah kahvaltı yaptım akşam yine hurmayla kapatıcam bakalım yarın kaç çıkıcam :))
Yok cnm 10gün bile yapamam.ben reglim bitene kadar oruç değilken bikaç gün deniycem sadece ve sadece akşamları yiycem hurmayı sabah sadece kahvaltıyla durucam bu şekildede işe yarıycana inanıyorum.çünkü ben 26kilo verdim 6yıl önce 2.ci doğumdan sonra 80dim ve fazlasıyla tüm kilolarımı vermiştim halada koruyorum iyiki almadım.ve ozaman yaptığım en etkili yöntem akşam erken ve az yemekti.ve şimdide bi nevi böyle yapmış olucam.iştahım çok arttı son dönemlerde,,, hurma çok tok tutucu işe yarıycak eminim :))Bende tekrar başladım bugün boyum 1.70 56 kiloyum en fazla 10 gün yap canım fazlası zararlı tabi ki vücuda başka besinlerin de girmesi gerekiyo benim hedefim 50 Geçen seneki gibi. Sınavım var stresliyim tam uyamiyorum da bilmiyorum nasıl olcak spor yapıp destekleyemiyorum diyetimi çabuk veririm ama artık sınavdan sonra
3 kilo verdim ben 10 gunde . Sınavım olduğu için ara verdim tekrar başlıcam pazartesi gunuMerhaba arkadaşlar bu diyet ile kilo veren varmı
3 kilo verdim ben 10 gunde . Sınavım olduğu için ara verdim tekrar başlıcam pazartesi gunu