Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilom 81 di son tartildigimda ve bu diyete basladim suan ac 77 yim tam olarak boyum 1.55 yasim 21 onun yaninda ip atliyorum bide gece yatmadan yogurt yiyorumSupersin darkbaby , benimde bugun 3. Gunum, bencede devam edelim, inceldigimi hissediyorum ve gayet dincim, hem motive olursak sıkılmadan devam ederiz, senin boy kilo nedir, 4 kilo cok iyi vermissin.
Yoğurt yağ yapmaz yağ yakar canım :)) hurma da baya faydalı bir meyve :)Ben de yarin basliyorum.Ama bir arkadasim vucudunda su ve kas kaybi olabilir.Hurma sirf seker ,yogurt da yag yapar dedi.Kafam karistii.
Kabonhidrat diyeti yap canım.topikte var.bir araştır.Bu diyet hakkında bana bilgi verebilir misiniz kizlar?
Boyum 1.62 kilom 68.
Yaşım 29
Bir 10 kilo versem acayip mutlu olacağım..
Ama yemekten pek kisamiyorum kolay bir diyet lazım bana. :)
Alinan kalori verilen kaloriden fazlaysa geri alabiliriz. Hepsinden azar azar tadimlik yeseydiniz keske☺Ben iki hafta önce hurma-yoğurt kürünü uyguladım. Bir hafta boyunca sadık kaldım 72.7'den 69.7'ye düştüm. Boyum 1.68. Bes gün de birer saat spor yaptım. Ancak diyeti uyguladıktan sonraki hafta normal beslenmeme döndüğümde verdiğim kiloları geri aldım. Şuan yine 72 kiloyum. Yoğurt ve hurma kilo verdiriyor şüphe yok. Ancak bu formülle verilen kilolar kalıcı oluyor mu? Başka uygulayanlar da verdikleri kiloları geri aldılar mı acaba, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Türk kadınının genel sıkıntısı sanırım, sağlıklı beslenme ve sporu hayatımızın parçası haline getirememek :) kilo verince hemen eski beslenmeme döndüm, bir de bir hafta boyunca hep hurma ve yoğurt yemek en basit besinlere bile duyduğum iştahı artırdı :) bu defa haftayı patates yoğurt kürüyle tamamlayacağım ancak önümüzdeki haftadan itibaren adam akıllı sağlıklı bir diyet yapmaya başlayacağım, 1300, 1200, 1000 kalorilik diyet listeleri var elimde diyetisyen onaylı. Sırasıyla 1300, 1200, 1000, 1200, 1300 kalorilik şeklinde beş hafta uygulanıyor. Bakalım, sonuç alırsam burda paylaşırım. Bu arada sporu da bırakmak yok :)Alinan kalori verilen kaloriden fazlaysa geri alabiliriz. Hepsinden azar azar tadimlik yeseydiniz keske☺
Dedigin gb Türk kadınının klasik hatası.zayıflayınca hoooop gelsin sarmalar gitsin sporlar halbuki aartik az yemeye,her şeyi yememeye bünyemiz alışmış olmalı.ekmeği,şekeri vs çıkartmışken beslenmemizden öyle devam etmeli.ama nerdeee.bende klasik bir Türk kadını olduğum için yine diyetteyim.dah dogrusu olmaya ćalışiyorum. Günlüğüme beklerim canım.paylaşimda bulunuruz.Türk kadınının genel sıkıntısı sanırım, sağlıklı beslenme ve sporu hayatımızın parçası haline getirememek :) kilo verince hemen eski beslenmeme döndüm, bir de bir hafta boyunca hep hurma ve yoğurt yemek en basit besinlere bile duyduğum iştahı artırdı :) bu defa haftayı patates yoğurt kürüyle tamamlayacağım ancak önümüzdeki haftadan itibaren adam akıllı sağlıklı bir diyet yapmaya başlayacağım, 1300, 1200, 1000 kalorilik diyet listeleri var elimde diyetisyen onaylı. Sırasıyla 1300, 1200, 1000, 1200, 1300 kalorilik şeklinde beş hafta uygulanıyor. Bakalım, sonuç alırsam burda paylaşırım. Bu arada sporu da bırakmak yok :)
Bugun kacsin canim?Kizlar merhaba
Ben buraya yeni üye oldum ama bayadir bu forumu takip ediyorum,bende yorumlari takip ederken gaza gelip bu hurma yogurt diyetine dun basladim,bugun ikinci gunum
Baslangic kilo
Boy 163cm
Kilo 58kg.basladim
Yas 35
Hedef 54kg
İki cocuk annesiyim,ikinci oglumu aralikta dogurdum.
Dün ilk diyet günümdü 58kg basladim,bugun sabah dayanamayim tartildim 57kg olmisum,normalmi?tabiki sevindim ama buyuk ihtimal su vermisimdir diye düsünüyom.bakayim devam edicem daha nekadar vericem.sizde durumlar nasil?bu diyetle kilo verenlere sorum,diyeti birakinca hemen geri aliniyomu kilolar????
Herkese slmlar