• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hurma ve yoğurt diyeti ne dersiniz 7 günlük yapalım mı?

Çok şükür bugünü kacamaksiz atlattim, hafif bir başağrısı dışında iyiyim, yarin daha rahat gecer umarım, motive amacli buraya yaziyorum, devam eden kimse yok mu ?

Slm hanımlar bende 63kıloyum 27yasndaym bir oğlum var 4yaşndahurma diyetini yakın zamanlarda yapan varmı 7gun dayanabilen?bende bugun basladm reglde oldm ama umarm dayanarm bi hafta

Supersin darkbaby darkbaby , benimde bugun 3. Gunum, bencede devam edelim, inceldigimi hissediyorum ve gayet dincim, hem motive olursak sıkılmadan devam ederiz, senin boy kilo nedir, 4 kilo cok iyi vermissin.
Benim kilom 81 di son tartildigimda ve bu diyete basladim suan ac 77 yim tam olarak boyum 1.55 yasim 21 onun yaninda ip atliyorum bide gece yatmadan yogurt yiyorum

Ben de yarin basliyorum.Ama bir arkadasim vucudunda su ve kas kaybi olabilir.Hurma sirf seker ,yogurt da yag yapar dedi.Kafam karistii.

Bu diyet hakkında bana bilgi verebilir misiniz kizlar?

Boyum 1.62 kilom 68.
Yaşım 29
Bir 10 kilo versem acayip mutlu olacağım..

Ama yemekten pek kisamiyorum kolay bir diyet lazım bana. :)

Ben iki hafta önce hurma-yoğurt kürünü uyguladım. Bir hafta boyunca sadık kaldım 72.7'den 69.7'ye düştüm. Boyum 1.68. Bes gün de birer saat spor yaptım. Ancak diyeti uyguladıktan sonraki hafta normal beslenmeme döndüğümde verdiğim kiloları geri aldım. Şuan yine 72 kiloyum. Yoğurt ve hurma kilo verdiriyor şüphe yok. Ancak bu formülle verilen kilolar kalıcı oluyor mu? Başka uygulayanlar da verdikleri kiloları geri aldılar mı acaba, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Ben iki hafta önce hurma-yoğurt kürünü uyguladım. Bir hafta boyunca sadık kaldım 72.7'den 69.7'ye düştüm. Boyum 1.68. Bes gün de birer saat spor yaptım. Ancak diyeti uyguladıktan sonraki hafta normal beslenmeme döndüğümde verdiğim kiloları geri aldım. Şuan yine 72 kiloyum. Yoğurt ve hurma kilo verdiriyor şüphe yok. Ancak bu formülle verilen kilolar kalıcı oluyor mu? Başka uygulayanlar da verdikleri kiloları geri aldılar mı acaba, deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Alinan kalori verilen kaloriden fazlaysa geri alabiliriz. Hepsinden azar azar tadimlik yeseydiniz keske☺

Alinan kalori verilen kaloriden fazlaysa geri alabiliriz. Hepsinden azar azar tadimlik yeseydiniz keske☺
Türk kadınının genel sıkıntısı sanırım, sağlıklı beslenme ve sporu hayatımızın parçası haline getirememek :) kilo verince hemen eski beslenmeme döndüm, bir de bir hafta boyunca hep hurma ve yoğurt yemek en basit besinlere bile duyduğum iştahı artırdı :) bu defa haftayı patates yoğurt kürüyle tamamlayacağım ancak önümüzdeki haftadan itibaren adam akıllı sağlıklı bir diyet yapmaya başlayacağım, 1300, 1200, 1000 kalorilik diyet listeleri var elimde diyetisyen onaylı. Sırasıyla 1300, 1200, 1000, 1200, 1300 kalorilik şeklinde beş hafta uygulanıyor. Bakalım, sonuç alırsam burda paylaşırım. Bu arada sporu da bırakmak yok :)

Türk kadınının genel sıkıntısı sanırım, sağlıklı beslenme ve sporu hayatımızın parçası haline getirememek :) kilo verince hemen eski beslenmeme döndüm, bir de bir hafta boyunca hep hurma ve yoğurt yemek en basit besinlere bile duyduğum iştahı artırdı :) bu defa haftayı patates yoğurt kürüyle tamamlayacağım ancak önümüzdeki haftadan itibaren adam akıllı sağlıklı bir diyet yapmaya başlayacağım, 1300, 1200, 1000 kalorilik diyet listeleri var elimde diyetisyen onaylı. Sırasıyla 1300, 1200, 1000, 1200, 1300 kalorilik şeklinde beş hafta uygulanıyor. Bakalım, sonuç alırsam burda paylaşırım. Bu arada sporu da bırakmak yok :)
Dedigin gb Türk kadınının klasik hatası.zayıflayınca hoooop gelsin sarmalar gitsin sporlar:KK48: halbuki aartik az yemeye,her şeyi yememeye bünyemiz alışmış olmalı.ekmeği,şekeri vs çıkartmışken beslenmemizden öyle devam etmeli.ama nerdeee.bende klasik bir Türk kadını olduğum için yine diyetteyim.dah dogrusu olmaya ćalışiyorum.:KK48: Günlüğüme beklerim canım.paylaşimda bulunuruz.:KK200:

Kizlar merhaba
Ben buraya yeni üye oldum ama bayadir bu forumu takip ediyorum,bende yorumlari takip ederken gaza gelip bu hurma yogurt diyetine dun basladim,bugun ikinci gunum
Baslangic kilo

Boy 163cm
Kilo 58kg.basladim
Yas 35
Hedef 54kg
İki cocuk annesiyim,ikinci oglumu aralikta dogurdum.
Dün ilk diyet günümdü 58kg basladim,bugun sabah dayanamayim tartildim 57kg olmisum,normalmi?tabiki sevindim ama buyuk ihtimal su vermisimdir diye düsünüyom.bakayim devam edicem daha nekadar vericem.sizde durumlar nasil?bu diyetle kilo verenlere sorum,diyeti birakinca hemen geri aliniyomu kilolar????
Herkese slmlar☺️

Kizlar merhaba
Ben buraya yeni üye oldum ama bayadir bu forumu takip ediyorum,bende yorumlari takip ederken gaza gelip bu hurma yogurt diyetine dun basladim,bugun ikinci gunum
Baslangic kilo

Boy 163cm
Kilo 58kg.basladim
Yas 35
Hedef 54kg
İki cocuk annesiyim,ikinci oglumu aralikta dogurdum.
Dün ilk diyet günümdü 58kg basladim,bugun sabah dayanamayim tartildim 57kg olmisum,normalmi?tabiki sevindim ama buyuk ihtimal su vermisimdir diye düsünüyom.bakayim devam edicem daha nekadar vericem.sizde durumlar nasil?bu diyetle kilo verenlere sorum,diyeti birakinca hemen geri aliniyomu kilolar????
Herkese slmlar☺️
Bugun kacsin canim?

Canim bu sabah tartilmadim,erkenden ciktim doktordur alisveristir,bol bol su icince tartilsam emin olamicaktim,ama yarin sabah tartilir yazarim

Gunaydin bu sabah tartildim,3.gün diyetle 58kg'dan bu sabah 56,5kg düsmüsüm.3günde 1,5kg ehh idare eder,birkac gün daha devam edeyim okadar hurma aldim

merhabalar.. bu diyeti ben de yaptım 3 kilo verdim 7 günde.. ama sonra normal diyete dönünce ( kesinlikle diyet) hepsini 3 günde geri aldım..
tavsiyem şok diyet yapmayıınnn, sağlıklı beslenerek az ama öz kilo verin.. kalın sağlıcakla

Back