- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 32
sabah 7 öğlen 7 akşam 7 hurma şeklinde yapmış arkadaşım haftada 5-6 kilo vermiş. Başkası 21 günde 10 kilo. 3 gündür deniyorum fakat irademe sahip çıkamadığımdan yarım gün yapabiliyorum :S yine de 1 buçuk kilom gitti çok şükür. yanıma arkadaş arıyorum irademi daha iyi tutarım belkii başka yapmak isteyen yok mu :2:
Bende Varım ama YAŞ hurma yerine kaç tane kuru hurma yemeliyim ??? Bilmiyorumben varim ya mesaji gorurseniz cevap atin hemen baslatalim
Ben birşey soracağım hurma YAŞ hurma mı ??? Ben de bayramdan sonra yapacağım bayrama kadar niyetliyim çünküyarın başlıyoruuum hurmalarım hazır tabikidee, yok mu benimle gelicek birileri ??
yok canım kuru bildiğin medine hurması :)Ben birşey soracağım hurma YAŞ hurma mı ??? Ben de bayramdan sonra yapacağım bayrama kadar niyetliyim çünkü
YAŞ filan da dediler de emin olmak için sordumyok canım kuru bildiğin medine hurması :)
Dikkatimi cekti 6 kilo fazlam var bu diyetle bir.haftada verim herhalde :))hafi bakalm bnde yarindan itibaren.basliyorummm
Ben kür olarak duydum yapmak istiyoruummmyemeklerden önce tokluk hissi vermesi içinde olabilir .... 7 günlük kür halinde sadece yoğurt ve hurma ile de
Ben kür olarak duydum yapmak istiyoruummm
sabah 7 öğlen 7 akşam 7 hurma şeklinde yapmış arkadaşım haftada 5-6 kilo vermiş. Başkası 21 günde 10 kilo. 3 gündür deniyorum fakat irademe sahip çıkamadığımdan yarım gün yapabiliyorum :S yine de 1 buçuk kilom gitti çok şükür. yanıma arkadaş arıyorum irademi daha iyi tutarım belkii başka yapmak isteyen yok mu :2:
baya olmuşi bu form açılalı ama ben yeni görüyorum gerçekten işe yarıyormu acaba :)
Ben pazartesi başladım 3,5 kilo verdim.devam ediyorum
yarın başlıyoruuum hurmalarım hazır tabikidee, yok mu benimle gelicek birileri ??
ee ozaman bi denemede fayda var kuzenın dugunu var ıkı haftam var onun için hemen başlıyorum :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?