- Konu Sahibi gadjo dilo
-
bu kadarı da mide bulandırıcı ama....
az önce denk geldim bir tanesine (down sendromlu olan) ...herkesi, herşey kullandınız ama meleklere dokunmayın, çekin pis ellerinizi üzerlerinden..tiksindim, bir kez daha nefret edip kurtulmak için dua ettim...
Bugün bu reklamlardan bir tanesini gördüm Atatürk ve ailesiyle ilgili olanıhani şu geçmişe sahip çıktıklarını söylediği reklam
pesss dedim yani pess milliyetçi olduklarını idda etmiyorlar mı birde sinirden patladım
Eki Görüntüle 1013543 Eki Görüntüle 1013544 Eki Görüntüle 1013545 Eki Görüntüle 1013546 ıcraatten bahsedılırken usenmeden resımlerı cekmek ıstedım 08.03.2014 bugun cektım karanlıkta olanıda dun aksam saat 19.05 cektım aynı seyı ısyerındekı akp lere soyledım ben sabah aksam evımın yanındakı copu gormek kokusunu cekmek zorundamıyım dedıgımda belıdeye baskanı bursuru park yaptı dedı banane park yaptıysa ınsanlar calısıp cabalamaktan gecınmeye calısmaktan adım bası yaplan parklarımı dusnuyor evet park yapılması guzel ama bu cop konteyırı koymamamasıının bahanesı olamaz ıste ıcraat sokak lambaları hıc yanmıyor zaten ben hıc bı partıyı desteklemıyorum hepsı aynı zaten bırde suna deyınmek ııstıyorum bı askarı ucret zaten anca kırayla su faturasını karsılıyor sayısız aıle asgarı ucretle gecınmeye calısıyor hukumet ıcrat yapıyorum dıyo hanı ıcraat en kotu evın kırası bele 650 tl eskıden annemın cocukluk zmanında yag kuyrukları tup kuyrukları vardı ama bı maasla 8 nufufus gecınıyordu suan evde 3 kısı calıssa bıle ucu ucuna yetoyor ben hıc bı ıcrat goremıyorum turban konusuna gelınce hep bunu kullandı dın tuccarlıgı yaptı cogunlugun muslaman oldugu bı ulkede devletın bunu zaten yapması gerekıyordu ama akp sadece bunu kullandı
Eki Görüntüle 1013570 Eki Görüntüle 1013571 Eki Görüntüle 1013572 Eki Görüntüle 1013573 resımlerı yukleyemedım sanırım tekrar yukledım oyuzden
Eki Görüntüle 1013570 Eki Görüntüle 1013571 Eki Görüntüle 1013572 Eki Görüntüle 1013573 resımlerı yukleyemedım sanırım tekrar yukledım oyuzden
Bugün bu reklamlardan bir tanesini gördüm Atatürk ve ailesiyle ilgili olanıhani şu geçmişe sahip çıktıklarını söylediği reklam
pesss dedim yani pess milliyetçi olduklarını idda etmiyorlar mı birde sinirden patladım
bagcılar beledıyesı kızlar bu resımlerdekı ben burda buyudum evlendım tekrar buraya tasındım bu goruntu hıc degısmedıhangi belediye bu
çok rezil bi görüntü gerçekten
bi konteynır koyamamışlar mı
Ataturkumuze ayyas dedıgı gunlerı mıllet coktan unutmustur nasılsa uyumaya devam etsınler
tam da akp lilerin yerindesin hemde,icraat nerde? :)bagcılar beledıyesı kızlar bu resımlerdekı ben burda buyudum evlendım tekrar buraya tasındım bu goruntu hıc degısmedı
bagcılar beledıyesı kızlar bu resımlerdekı ben burda buyudum evlendım tekrar buraya tasındım bu goruntu hıc degısmedı
bayağı başarılı bir belediyeymiş:)Eki Görüntüle 1013570 Eki Görüntüle 1013571 Eki Görüntüle 1013572 Eki Görüntüle 1013573 resımlerı yukleyemedım sanırım tekrar yukledım oyuzden
hıcbı ıcrattı yok okak lmbaları yanmıyor bırde ben boyle dıyınce dıyorlar bursuru park yaptı bunun ızahı olarak bunu soyluyorlartam da akp lilerin yerindesin hemde,icraat nerde? :)
başbakan mitinglerde de hep Atatürk ten ve onun için yaptığı şeylerden bahsediyo
ama İnönüye bi gıcıklığı var
reklamda ne diyo ben hiç denk gelemedim bu reklamlara tvde
evet cok basarılı bır beledıye coplerden yanmayan sokak lamblarına kadar cok basarılı:)bayağı başarılı bir belediyeymiş:)
Bende bir kere denk geldim,Selanikte Atatürk evi açmışlar ondan bahsediyor ve milliyetçilikle ilgili laflar söylüyor.
Atatürk ,ü de oy malzemesi olarak kullanmaları çok yanlış ,Atatürke ve ilkelerine yapmadıkları saygısızlık kalmıyor ama oy istemeye gelince Atatürkçü
milliyetçi oluyorlar ya hayret ediyorum.
hıcbı ıcrattı yok okak lmbaları yanmıyor bırde ben boyle dıyınce dıyorlar bursuru park yaptı bunun ızahı olarak bunu soyluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?