- Konu Sahibi Lavinya223
Hadi bakalım :)Suan somuc bekliyrm canım ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım :)Suan somuc bekliyrm canım ederim
Canım sonuc 991 :)))Hadi bakalım :)
Kızzzzzz yaaaa maşşaaalllah ay vallahi çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla bi nefeste kucagına almayı nasip etsin eeee o zaman belirtileri alayım senden :) hsg diyorsun etkisi oluyor mu ay inş bana da olmjştur heyecanla bekliyorum :)Canım sonuc 991 :)))
Sagol canım benim darısı senin başına ve butun isteyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip etsin :) hemmenyazayım...Kızzzzzz yaaaa maşşaaalllah ay vallahi çok sevindim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla bi nefeste kucagına almayı nasip etsin eeee o zaman belirtileri alayım senden :) hsg diyorsun etkisi oluyor mu ay inş bana da olmjştur heyecanla bekliyorum :)
Sagol canım benim darısı senin başına ve butun isteyenlere Rabbim en kısa zamanda nasip etsin :) hemmenyazayım...
1 hafta önce ağrılar başladı ama ağrılar ayni adet agrisi gibi birebir aynı normalde 27 28 gunde adet olurdum 2 aydır 25 günde olmaya basladim öne geldi bu ayda ağrılar başlayınca dedim heralde yine erken gelcek surekli buyik tuvaletime cikmaya basladm ishal gibi hala da devam ediyor bu durum bide gaz çıkarma durumu vardi. Adetime 2 gün kala sadece uçlarda ağrı kaldı dedim oldum herlade baktm bisey yok dun adet ginumdu adet agrilarm hafifledi ama o 1 hafta da birebir adet agrisi yaşamm halada var bu şekilde :)
Geçmiş olsun kuzum bende dış gebelikten korkuyorum onu nasil anlayabiliriz. Canim ben özelde cektirdim anestezili olarak uyandigimda hersey bitmişti 1 gün hafif kanama oldu hafif ağrı sonra geçti anestezili hicbisey hissetmiyosun hakkinda hayirlisi olsun canimTebrik ederim canım hayırlı olsun inşallah kucağına da alırsın. Bende şuan hamileyim ama tabi dış gebelik olduğunu öğrendim doktorum hsg çektirmemi söyledi. Çok acı oluyormu ve devlet mi özel mi ?
Geçmiş olsun kuzum bende dış gebelikten korkuyorum onu nasil anlayabiliriz. Canim ben özelde cektirdim anestezili olarak uyandigimda hersey bitmişti 1 gün hafif kanama oldu hafif ağrı sonra geçti anestezili hicbisey hissetmiyosun hakkinda hayirlisi olsun canim
canım çok sevindim gerçekten yaaa çok da mutlu oldum senin adına inş darısı benim başıma ama bende hafif hafif bi kaşık agrısı oluyor göğüslerimde çok agrıyo ama her adet döneminde var o agrıGeçmiş olsun kuzum bende dış gebelikten korkuyorum onu nasil anlayabiliriz. Canim ben özelde cektirdim anestezili olarak uyandigimda hersey bitmişti 1 gün hafif kanama oldu hafif ağrı sonra geçti anestezili hicbisey hissetmiyosun hakkinda hayirlisi olsun canim
Geçmiş olsun sana da çok hsg çok ağrılı değil ben anestezili çektirdim özelde devlete gidip rezil olma derim biraz pahalıya çekiyorşar anestezili oluncaSaol canm.İnşallah bian önce atlaym da 3 ay korunma verdi doktor o süreçte çektirmeyi düşünüyorum. Hcg değerlerinden anlaşıldı benim ilk üç güzel arrtı sonra yavaşladı ve iğne vuruldm yarın tekrar gidicem inş düşmüştür değerim.Enson 204 e yüksekmişti.
Bende de oluyodu canım ben o yüzden ayırt edemedim adet günü tek fark ettiğim sey karın sisligim olurdu gaz felan o olmadı karnımda baski olurdu adet olacağım zaman bide bisey gekiyo gibi oldu ama yok. Adetine kaç gün kaldı ben daha önce yapsymisim gunumden önce cikacakmisticanım çok sevindim gerçekten yaaa çok da mutlu oldum senin adına inş darısı benim başıma ama bende hafif hafif bi kaşık agrısı oluyor göğüslerimde çok agrıyo ama her adet döneminde var o agrı
Geçmiş olsun sana da çok hsg çok ağrılı değil ben anestezili çektirdim özelde devlete gidip rezil olma derim biraz pahalıya çekiyorşar anestezili olunca
Anladim canim korkma hsg gercekten faydası var. Kaç aylikti öğrendiğin de değerin 204 muydu ben normalde 200 400 oyle çıkar diye dusunuyordum sonucu elime alinca çok saairdimSaol canm.İnşallah bian önce atlaym da 3 ay korunma verdi doktor o süreçte çektirmeyi düşünüyorum. Hcg değerlerinden anlaşıldı benim ilk üç güzel arrtı sonra yavaşladı ve iğne vuruldm yarın tekrar gidicem inş düşmüştür değerim.Enson 204 e yüksekmişti.
Anladim canim korkma hsg gercekten faydası var. Kaç aylikti öğrendiğin de değerin 204 muydu ben normalde 200 400 oyle çıkar diye dusunuyordum sonucu elime alinca çok saairdim
Ben anestezili 500e çektirdmGeçmiş olsun sana da çok hsg çok ağrılı değil ben anestezili çektirdim özelde devlete gidip rezil olma derim biraz pahalıya çekiyorşar anestezili olunca
Anladım canim inşallah hayırlısiyla en kısa zamanda tekrar saglikli bi gebelik gecirirsin.Ben adete dört gün kala ilk yaptm 12.5 çıktı iki gün sonra 29.56 çıktı sonra 71.35 ve dört gün sonra da 280 olması gerekirken 154 çıktı doktorum dış gebelik olabilir iki gün sonra tekrar ver dedi busefer de 198 çıktı. Sonra iğne vuruldm zaten düşmesini bekliyorum enson 204 tü.
Ben anestezili 500e çektirdm
Anladım canim bende de hala adet agrisi gibi ağrı varAma senin değerin gayet iyi canm ve bende hep lekelenme oldu adet günüm falan ve hala var 2 hafta oldu günüm geçeli şuan hala lekem var ve ader sancısı gibi sancım oldu hep. Korkma senin öyle değildir canm..
Anladım canim inşallah hayırlısiyla en kısa zamanda tekrar saglikli bi gebelik gecirirsin.