- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Lavinya223
-
Hsg cekileli 6 ay olacak o arada bir dış gebelik gecirdim. 2. Ayim ovu testi ile deniyoruz. Fakat bende saldım baya umursamiyorum bakalim ne olacak..Merhaba hanımlar.. bende Ağustosta hsg çekildim tek tüpüm açık. Hsg den sonra yumurtlama döneminde eşimle birarada değildik tatil sebebiyle o yüzden Ağustosu boş geçtik. Eylülde çok umutluydum ama yine olmadı hatta reglim tam 1 hafta erken geldi ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Reglimin bitmesini bekliyorum ki start verelim. Sizde durumlar nasıl ?
Merhaba canim bende ağustos ta çekildim acik çıktı iki tüpte geçen ay ilişki için imkan olmadi bu ay bakalm deniyoruz. İnşallah hayirlisiyla olur seninde. Benimde 2 aydır 2 gün onden geliyo yumurtlamada öne geldi zaten takvime gore 30 eylul bat ama erken gelirse 27 28 inde olurum yine umudumz gelmemesiMerhaba hanımlar.. bende Ağustosta hsg çekildim tek tüpüm açık. Hsg den sonra yumurtlama döneminde eşimle birarada değildik tatil sebebiyle o yüzden Ağustosu boş geçtik. Eylülde çok umutluydum ama yine olmadı hatta reglim tam 1 hafta erken geldi ve ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Reglimin bitmesini bekliyorum ki start verelim. Sizde durumlar nasıl ?
Mrb nasıl belirtiler oldu peki bende bu ay hsg çekildimIlk ay kaldim dis gebelik oldu. Tabi direk saglikli olan cok fazla benim denk geldi nasibi buydu.
15 ay tutmamisti hic. olmasi bile beni mutlu etti olacagini gördüm. En azindan rahmi kanallari aciyor. Umudum artti ins tekrar hepimizin bebegi olur.
Bat zamani baslayan yorgunluk oldu. 28 gunde bir olurum ortalama 25-26. Gunler yorgunluk basladi hafiften. Hic yogun bel agrisi meme sismesi mide bulantisi deli gibi akinti görmedim. Regl olcak gibi ama hafiften gel git his olurdu o kadar. Zaten tan bat gunu öğrendim. 4 hafta biterken ancak agzima metalik tat geldi o hafta tamamrn uyukladim falan. Memelerim 6. Haftada ellenmez oldu. O yuzden benim hamilelik belirtim hemen olmuyo bat zamanina kadar beklemem gerekiyo.Mrb nasıl belirtiler oldu peki bende bu ay hsg çekildim
Bende böyle kimisinden o kadar belirti oluyor ki Artık kk baka baka kendimde belirti aramaya başladım bata son 5gün kaldı bi bel agrım var ara ara adet olacak gibi kasıklarım ağrımadık dışında hiç bişe yok yine de kendimi gebeliğe hazırlamıyorum hep negatif düşünüyorumBat zamani baslayan yorgunluk oldu. 28 gunde bir olurum ortalama 25-26. Gunler yorgunluk basladi hafiften. Hic yogun bel agrisi meme sismesi mide bulantisi deli gibi akinti görmedim. Regl olcak gibi ama hafiften gel git his olurdu o kadar. Zaten tan bat gunu öğrendim. 4 hafta biterken ancak agzima metalik tat geldi o hafta tamamrn uyukladim falan. Memelerim 6. Haftada ellenmez oldu. O yuzden benim hamilelik belirtim hemen olmuyo bat zamanina kadar beklemem gerekiyo.
Al benden de o kadar. Benim suan kasik ağrım yok. Bel de agrimiyo. Gaz var ama usutmekten mi kesin de bilemicem. Bekliyoruz iste cuma günü kirmizi yoksa ctesi idrar. Ptesi kan testi diyorum.Bende böyle kimisinden o kadar belirti oluyor ki Artık kk baka baka kendimde belirti aramaya başladım bata son 5gün kaldı bi bel agrım var ara ara adet olacak gibi kasıklarım ağrımadık dışında hiç bişe yok yine de kendimi gebeliğe hazırlamıyorum hep negatif düşünüyorum
Çok zor geçiyor canım bekleynce benimde gunum bugundu gelene kadar zamaan gecmedi adet agrilarm 1 haftadir çok yoğun var ama adet yok geliyo sanuyorum bakıyorm yok. Bakalm bu gece gelcekmi 2 aydır erken geliyodu bu ayda gecikcek sanirimHadi ins. Bi an bakıyorum hic ne adet ne bebek belirtisi yok. Bazen adet olcam ya sanirim diyorum. 5 günü nasil geciricem Allah bilir
1 gün gecmis oldu canim hiç adet gelcek gibide durmuyor ya afedersin açık olcak biraz ama bi kac gun önce parmakla kontrol ettim parmağım çok rahat giriyordu derindi yani şimdi parmağımla kontrol etrigimde az ileride bisey resmen kapamis sağlı sollu sanki adet zamanı böyle olan varmı ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bugün gidip bi test alcam ama çıkmazsada en azından adetim gelcek diye bilirim böyle belirsiz oluyo tuvalate gidiyirum bakıyorum oldum sanıp hiçbirşey yok agrilarm adetten önce coktu sanki oldumda agriyo gibiydi dünden beri agrilarda bi hafifledi cok siddetli agrilarda yasadim yani gceikme olmadan bide surekli buyik tuvaletim geliyo bakalm bunun sonu yine kırmızı olmazsa iyiHADi inşaallah günün geçti mi peki senin bugün olmadın yani aslında bi test yapsan
Yaptim canım ve pozitif i gordum :) ama testin güvenilirliği biraz tereddutte bıraktı bebe time. İdarari damlattm 20 sn icinde çıktıYani isal mi oluyorsun adet öncesi isal durumu olabiliyor ama sende tam tersi de olmuş olabilir bence bi test yap inşaallaah güzel şeyler söylersin :) kırmızılarda gelmesin o parmak olayına ben çok inanmıyorum ya bende denemiştim ama sonunda yine adet oldum
Yani isal mi oluyorsun adet öncesi isal durumu olabiliyor ama sende tam tersi de olmuş olabilir bence bi test yap inşaallaah güzel şeyler söylersin :) kırmızılarda gelmesin o parmak olayına ben çok inanmıyorum ya bende denemiştim ama sonunda yine adet oldum
Yok yok gayet koyu biz arkadaşımın testinde sadece silik çıktı şuan doğuracakEki Görüntüle 2193793 test bu canim inşallah yanlis sonuç vermez bu zaman a kadar hiçbir test silik çizgi bile vermemisti bu kopkoyu
Simdi gidip acilde kan vercez canım bakalm deger naslYaaaaa bak iyi
Ki yapmışsın ay çok sevindim yanlış çıkma ihtimali YÖK çünkü olmasa bu kadar ne çıkmaz canım yaaa
Çok sevindim canım beni de haberdar et merak ederim :) güzel haberlerle dönSimdi gidip acilde kan vercez canım bakalm deger nasl
Yok yok gayet koyu biz arkadaşımın testinde sadece silik çıktı şuan doğuracak
Canım ben yaptınSimdi gidip acilde kan vercez canım bakalm deger nasl
Suan somuc bekliyrm canım ederimÇok sevindim canım beni de haberdar et merak ederim :) güzel haberlerle dön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?