Gebeliğe Hazırlık Hsg çekiminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hsg cekileli 6 ay olacak o arada bir dış gebelik gecirdim. 2. Ayim ovu testi ile deniyoruz. Fakat bende saldım baya umursamiyorum bakalim ne olacak..

Merhaba canim bende ağustos ta çekildim acik çıktı iki tüpte geçen ay ilişki için imkan olmadi bu ay bakalm deniyoruz. İnşallah hayirlisiyla olur seninde. Benimde 2 aydır 2 gün onden geliyo yumurtlamada öne geldi zaten takvime gore 30 eylul bat ama erken gelirse 27 28 inde olurum yine umudumz gelmemesi

Mrb nasıl belirtiler oldu peki bende bu ay hsg çekildim

Mrb nasıl belirtiler oldu peki bende bu ay hsg çekildim
Bat zamani baslayan yorgunluk oldu. 28 gunde bir olurum ortalama 25-26. Gunler yorgunluk basladi hafiften. Hic yogun bel agrisi meme sismesi mide bulantisi deli gibi akinti görmedim. Regl olcak gibi ama hafiften gel git his olurdu o kadar. Zaten tan bat gunu öğrendim. 4 hafta biterken ancak agzima metalik tat geldi o hafta tamamrn uyukladim falan. Memelerim 6. Haftada ellenmez oldu. O yuzden benim hamilelik belirtim hemen olmuyo bat zamanina kadar beklemem gerekiyo.

Bende böyle kimisinden o kadar belirti oluyor ki Artık kk baka baka kendimde belirti aramaya başladım bata son 5gün kaldı bi bel agrım var ara ara adet olacak gibi kasıklarım ağrımadık dışında hiç bişe yok yine de kendimi gebeliğe hazırlamıyorum hep negatif düşünüyorum

Al benden de o kadar. Benim suan kasik ağrım yok. Bel de agrimiyo. Gaz var ama usutmekten mi kesin de bilemicem. Bekliyoruz iste cuma günü kirmizi yoksa ctesi idrar. Ptesi kan testi diyorum.

O zaman senle aynı bizim bat bende bekliyorum merakla aslında hiç düşünmemek daha iyi olur ama olmuyor işte illa aklımızın bir köşesinde sürekli belirti arıyoruz benim umudum hsg çekildikten sonrası merakım da ondan inş kırmızıları görmesin görmeyiz

Hadi ins. Bi an bakıyorum hic ne adet ne bebek belirtisi yok. Bazen adet olcam ya sanirim diyorum. 5 günü nasil geciricem Allah bilir

Hadi ins. Bi an bakıyorum hic ne adet ne bebek belirtisi yok. Bazen adet olcam ya sanirim diyorum. 5 günü nasil geciricem Allah bilir
Çok zor geçiyor canım bekleynce benimde gunum bugundu gelene kadar zamaan gecmedi adet agrilarm 1 haftadir çok yoğun var ama adet yok geliyo sanuyorum bakıyorm yok. Bakalm bu gece gelcekmi 2 aydır erken geliyodu bu ayda gecikcek sanirim

HADi inşaallah günün geçti mi peki senin bugün olmadın yani aslında bi test yapsan
1 gün gecmis oldu canim hiç adet gelcek gibide durmuyor ya afedersin açık olcak biraz ama bi kac gun önce parmakla kontrol ettim parmağım çok rahat giriyordu derindi yani şimdi parmağımla kontrol etrigimde az ileride bisey resmen kapamis sağlı sollu sanki adet zamanı böyle olan varmı ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum bugün gidip bi test alcam ama çıkmazsada en azından adetim gelcek diye bilirim böyle belirsiz oluyo tuvalate gidiyirum bakıyorum oldum sanıp hiçbirşey yok agrilarm adetten önce coktu sanki oldumda agriyo gibiydi dünden beri agrilarda bi hafifledi cok siddetli agrilarda yasadim yani gceikme olmadan bide surekli buyik tuvaletim geliyo bakalm bunun sonu yine kırmızı olmazsa iyi

Yani isal mi oluyorsun adet öncesi isal durumu olabiliyor ama sende tam tersi de olmuş olabilir bence bi test yap inşaallaah güzel şeyler söylersin :) kırmızılarda gelmesin o parmak olayına ben çok inanmıyorum ya bende denemiştim ama sonunda yine adet oldum

Yaptim canım ve pozitif i gordum :) ama testin güvenilirliği biraz tereddutte bıraktı bebe time. İdarari damlattm 20 sn icinde çıktı

test bu canim inşallah yanlis sonuç vermez bu zaman a kadar hiçbir test silik çizgi bile vermemisti bu kopkoyu

Yaaaaa bak iyi
Ki yapmışsın ay çok sevindim yanlış çıkma ihtimali YÖK çünkü olmasa bu kadar ne çıkmaz canım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…