HPV yüksek riskli pozitif..

İnternette de baktım 30-65 yas arası yapılır diyor. Bekleyin 3 ay bagısıklıgınızı yüksek tutarak ne desem bilemiyorum inanın sasırdım duruma

İnternette de baktım 30-65 yas arası yapılır diyor. Bekleyin 3 ay bagısıklıgınızı yüksek tutarak ne desem bilemiyorum inanın sasırdım duruma
İnternet'e bende baktım ama orda olduğu gibi değilmiş. Çocuklarıma bile konsantre olamıyorum gerçekten bağışıklığımı yüksek tutacak ne yapabilirim ki tek başıma mücadele etmek çok zor hem çocuklarla hemde kendimle kuzenim onkoloji doktoru ona sordum sorun olmaz bekle dedi bakalım ölmezsem bu süreçte zaten hastalık öldürmezse stresten gitcem ben

Benim ilk dondurma işleminde daha hafif büyüyüp küçülmeye başlamışlardı canım gözle görülür küçülme olmuştu, ikinci defa gittiğimde tekrar işlem gördükten sonra tamamen söndüler. Bünyeden bünyeye fark edermi bilmiyorum daha ilk işleminde bir farkın olması gerekirdi sönmeye başladılar mı azda olsa ? Kremde vermiştir umarım. İkincisi yaramazsa sana o zaman yaktırma işlemini düşünürsün. Bu arada lazeride bir süre ertele fakat bildiğim kadarıyla her ne kadar ağdayla olabilir diyip geçiştirseler de ağdada orayı tahriş ediyor gözünle görmediğin ufak bir siğile denk gelirse çoğalır bilgin olsun bence komple uzak dur belki azalmamasının sebebi budur içini ferah tut, sadece makas kullan ben bu süreçte böyle yaptım hala öyle ilerliyorum. Bu arada bu doktorların rahatlığını hiç anlayamıyorum ben iyi bi doktor araştırırken çok vakit kaybettim ve sonuç olarak hpv pozitif çıktım, bence sonuç ha negatif ha pozitif olsun sonucunu daha yaptırmadan görmeden önlem almaya başla vakit kaybetme canım sigara alkol azalt sağlık yaşama adım at vitamin kullanmaya başla ki sonucuna kadar en azından vucudunu tamir etmeye başlamış olursun

Ahcc o kadar pahalı ki eğer günde 6 tane içiliyorsa 20 günde biter sanırım mecbur bende kullanacağım çok geçmiş olsun
Evet canım maalesef çok pahalı bende o yüzden 20 güne denk gelen time health geçiş yaptım en azından diğerlerine göre daha uzun gidiyor, size de çok geçmiş olsun..

Bende de ilk dondurmadan sonra hafif büyüdüler ama kontrol etmek istemiyorum artık küçüldüler mi diye. Dediğin gibi yapim 2. Dondurma işleminden sonra yaktırırım mantıklı. Evet krem verdi adet süresince süremedim lazere gitmiyorum ne olur ne olmaz diye. İnan bende anlamıyorum canım doktorlardaki rahatlığı kadın doğum doktorum kanser değil bu dedi olasılık çıkarsa ki çok düşük ihtimal 7 sene sonra belki dedi. Smear testini bile ben istedim onu da yapmicaktı yine doktor değiştircem galiba bu kaçıncı oldu. Cildiye doktoru da gayet rahattı ilgilenen hasta sözde erken teşhis can kurtarır hani nerde umurlarında bile değil

İyi beslen güzel uyu spor yap sigarayı azalt böyle seyler yapabilirsin canım stresten uzak dur
Meyve tüket c vitamini bagısıklıgımızın dostu portakal limon yeşil sebzeler biber ıspanak tüket kendi kendimizin doktoru olmak gerekiyor bu donemde
Evet haklı belki kanser değil ama kanser öncüsü
Bana hpv yaptırmasaydı cin2 kanser öncüsü hücreler olustugunu bilmicektim sende HPV testini yaptırana kadar dedigim gibi siğillerden kurtul bagısıklıgı yuksek tut stres yapma sakin ol hemen ha diyince değişmez zaten

Canım bağışıklık için '' Imutor Kompleks Beta Glukan 30 kapsül ''var onu alabilirsiniz eger ki HPV testiniz pozitif gelirse imkanınız olursa AHCC takviyelerine geçiş yaparsınız, bunun dışında sıvı propoliste alın hatta ekleyebiliyorsanız şimdiden önlem amaçlı Ocean Meathyl Folat Folik Asit kapsul de kullanmaya başlayabilirsin bu tamamen rahim hastalıklarına bu gibi bulgulara iyi gelen bir vitamin. Bolca yeşilçay ve zencefil çayıda eklerseniz mis gibi olur meyve sebze tuketimini arttır :) alkol sigara uzak durun

Dediğini yapmaya çalışcam canım en azından moral insana iyi geliyor teşekkür ederim bana zamanını ayırdığın için. Ailemle arkadaşlarımla paylaştım bu sorunu aman sorun etme geçer bişey yoktur demeleri beni daha çok strese soktu çok basit bişey gibi görünüyor ama değil işte teşekkür ederim çok sağol umarım en yakın zamanda atlatırız bu durumu

İşte bu hpv testi yapılsa bende sonucuna göre davranırım. Normalde meyve tüketen biri değilim içim dışıma çıktı meyvelerden. çayları da denicem

İşte bu hpv testi yapılsa bende sonucuna göre davranırım. Normalde meyve tüketen biri değilim içim dışıma çıktı meyvelerden. çayları da denicem
Dene dene şimdiden önlem al :) erkenden propolise başla ilk yazdığım vitaminlede bunu desteklemeye çalış canım atlatıcaz hepimiz inşallah

Ben ameliyat oldum onu bile önemsemediler hic bakma cevrene bosuna kendini üzme simdi tıp cok ilerde gercekten herseyin bir caresi var Rabb'im dermansız dert vermesin yeter

Çok sağol çokkkk gerçekten iyi geldin çevre herşey boş gerçekten de. Amin canım
Arkadasın dedigi gibi sıvı propolis kullanabilirsin hem uygun da ahcc ve vitaminlere göre. hayırlı kapılar acılsın inşallah birşeyin yoktur

Bu dediğiniz takviyeleri doktor mu önerdi acaba ben de diğerlerini alabilecek imkanım yok

Bu dediğiniz takviyeleri doktor mu önerdi acaba ben de diğerlerini alabilecek imkanım yok
Selam çağla bu takviyeleri doktorada danışmıştım ki zaten bu dönemde vitamin ve takviyeyi kullanman lazım bağışıklığınıda desteklemen şart olduğu için, bağışıklık için ahcc alamıyorsan ımutor kompleksle destekleye bilirsin tabiki sağlıklıda beslenmelisin :) yazdığım önerdiğim folat vitaminide iyi bir eczacının tavsiyesiyle aldım içeriği temiz rahim içinde önemli bir etken, geçmiş olsun

Bana öneriniz varmı peki bende smear yaptırdım temiz çıktı ilçedeyim hpv testi sağlık ocağında var kit bitmişti doktor gerek yok dedi hpv testine bir problem varsa çıkar dedi

Bana öneriniz varmı peki bende smear yaptırdım temiz çıktı ilçedeyim hpv testi sağlık ocağında var kit bitmişti doktor gerek yok dedi hpv testine bir problem varsa çıkar dedi
Şahsi fikrim olarak doğru bulmuyorum smear temiz çıksada yinede en uygun zamanda hpvye baktırmalısın, doktorların bazılarına göre nedense bu durum çok basitmiş gibi kadın sağlığını düşünmüyorlar oysaki bunlar önlem amaçlı zaten yapılmalı illa birşey olacak diye değil hpvde negatifi görmeden temiz olarak düşünmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…