HPV yüksek riskli pozitif..

Şimdi ne durumdasınız ben sizle aynı durumdayım şuan hpv 39 pozitif smear temiZ SİĞİL YOK sizde 1 sene geçmiş merak ettim leep Yaptırdınız mı

Canım geçmiş olsun ne durumdasın? Bende time health siparişi verdim bakalım deflagyn de alacağım. Time health i nerden temin ettin sen ve leep yapıldı mı

Merhaba ne durumdasınız jel işe yaradı mı

Aynı durumu ben yaşıyorum doktorlar beni umursamıyor sadece buz yap geçer diyorlar kadın doğuma gittim kamerayla içeri kadar baktılar yaşım ufak olduğu için "22" Benden parça almadılar sadece buz dondurucu tedavi görüyorum ve bana ne yapmam gerektiğini bile demediler ne ilaç yazdılar ne hap ası oldum sadece ne kulanmam gerek bilmiyorum erkek arkadasım çoktan yol aldı öğrenince beni engelledi gitti bu şehirden yada ben öyle biliyorum bende çok fazla var bir senedir beraberdik ve bu onla ilk oldım zaman başlamıştı derin fazlalıgı diye önemsemedim o zamanlar şuan belki ilerledi ama ne kadın doğumcu bana bişi dedi adam akıllı nede deri ve zührevi hastalık bölümündeki doktorlar buz tedavisi dısında başka bir şekilde geçmesi gerekli ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun

Bence hemen ona ulaş, bu süreçte tedaviyi üstlensin. Yoksa tehdit et. Bulaştırdım kaçtım yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…