HPV yüksek riskli pozitif..

yok cin2 denmedi ondan çok eminim.
deflagyn siğilleri olanlara mı öneriliyor siğilsizleremi peki

yok cin2 denmedi ondan çok eminim.
deflagyn siğilleri olanlara mı öneriliyor siğilsizleremi peki
Yok hayır deflagyn jelin asıl görevi Smear Test sonuçlarınızda çıkan (Ascus,cın1-cın2 gibi gibi..) hücresel bozulmaları kanser öncüsü ilerde olabilecek hücreleri geriletmek için kullanılıyor ben baya araştırdım çoğu kişide gerileme sağlamış, dün yeni kullanmaya başladım bende, sadece aklının bir köşesinde bulunsun kolposkopi sonucuna göre Siğiller varsada tabiki önce onlardan kurtulmak gerek

siğil yok insallahta oluşmaz.Çok tesekkür ederim onuda alacağım gelişmeleri yazarım mutlaka

Sizin sadece smearle mi karar verildi?
Benim smear sonucum temizdi hpv yüksek riskli geldi kolposkopi yapıldı CIN2 geldi mutlaka kolposkopi yaptırmanızı öneririm.

Erkek arkadasinizda bir şey var mi

canım ben şimdi amino up 45 kapsüllük temin edebildim günde 3 tanemi içiyoruz
Bende ilk siğillerimi dondurduğumda Amino up kullanmaya başladım canim ama konu başlığındaki hikayemde anlattığım gibi 45 kapsül maalesef nerdeyse bir haftalık kullanıma dayanıyor çünkü işin kötü kısmı hpv virüsüyle savaşabilmek adına günlük 3 gr ahcc alman gerekir, bu Amino upta 3 tanesi 1.50 gr gibi birşeye tekabül ediyordu yanlış hatırlamıyorsam yani günde 6 kapsül içmen gerekir ki Hpv ile savaşsın yeterli gelmiyor bende ilk 2 ay Amino up kullandım fakat gunluk 3 tanesi 3 gr ediyor sanıyordum, o yüzden bir kutuyu bir aya yaymaya çalışarak içmiştim o gene azıcık birşey içiyormuşum ücret olarak pahalıya geldiği için ay olarak, ben bu yüzden değiştirdim şimdi 20 güne denk gelen bir ürünün ahccsini kullanıyorum (kutu 120 kapsul içeriyor) 6 kapsül içiyorum gunluk 3 gr tamamlayabiliyorum daha hesaplı.

o hangi marka onu alayım bitince o zaman :S negatife dönene kadar mecburuz sanırım ki almaya :/

Sizin sadece smearle mi karar verildi?
Benim smear sonucum temizdi hpv yüksek riskli geldi kolposkopi yapıldı CIN2 geldi mutlaka kolposkopi yaptırmanızı öneririm.
Merhaba ben Smear testi verdiğimde bana da temiz dedi doktorum, aynı sizin gibi Hpv yüksek riskli taşıyorum fakat doktorumun dediğine göre 16-18 pozitif olsaydı ( kansere çevirme riski en yüksek lezyonlara sebebiyet verdiği için) o zaman senden kolposkopi isterdim fakat smearde daha en başında olduğumu söyledi yaşımda 25 olduğu için bunu vucudundan atarsın korkma dedi. Bir sorun görmediği için istemedi sanırım ayrica bilgilendirmeniz içinde teşekkür ederim çok geçmiş olsun sizlere de Bu arada başka işlem gördünüz mü peki cın2 geldiğinde?

Bir de korumalı bir ilişki değil miydi
Korunmalı ve korunmasız şekilde oldu fakat şöyle ki maalesef bu virüs eğer korunuyor dahi olsanızda diğer kalan kısımlardanda virüsü geçirebilme ihtimali varmış teninin değdiği kısımlardan maalesef.. bunu önlemek adına aşınızı olun en garantisi

o hangi marka onu alayım bitince o zaman :S negatife dönene kadar mecburuz sanırım ki almaya :/
Bitirdiğimde bende geçiş yaptım mecbur negatife dönene kadar içicez artık bağışıklığımızı güçlü tutmak adına, canim yazmiştim aslında yazımda ama tekrar yazayim, Time health ahcc 120 kapsüle geçtim ben, istersen bi araştır sende

Benimde hpv 16,18 değil diğer yüksek tiplerden biri kolposkopi yapıldı. Konizasyon yapılacak o bölge traslancak bende 24 yasındayım doktorum böyle karar verdi

Benimde hpv 16,18 değil diğer yüksek tiplerden biri kolposkopi yapıldı. Konizasyon yapılacak o bölge traslancak bende 24 yasındayım doktorum böyle karar verdi
Cin2 geriletme şansınız vardı aslında konizasyondan önce genelde doktorların önerdiği deflagyn kullanmayı denediniz mi, işlem yapılmadan jele şans vermek daha iyi olabilir. Geçmiş olsun tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…