Evet gidiyor
Hafta içi gitsem ne güzel olur yaaEvet gidiyoraz önce eşime dedim fuar varmış gidelim mi AA baktım adam kaybolmuş
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece. Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak
Ben maksimum 1 ay süre veriyorum, var mı azaltan?
Hoşbuldum teşekkür ederim. Almak konusunda değil de olanları okumak konusunda gazlanmak istiyorum. Parayı idareli kullanmaya geçtim, bu konuda disiplinliyim. Geçen hafta sadece 150 lira harcadım.
Başka diyecek bir şeyim yok hakim beyMerhabalar, ben de dün Amazon’dan 140₺’ye 9 tane kitap aldım. Kocişimin kartından geçtimfinansal planımı bozmadan kitap almış oldum, cebimden kuruş çıkmadı . Geriden gelsem de İnsanlığımı Yitirirken ortak okumasına katılabileceğim .
DemiştimMerhabalar, ben de dün Amazon’dan 140₺’ye 9 tane kitap aldım. Kocişimin kartından geçtimfinansal planımı bozmadan kitap almış oldum, cebimden kuruş çıkmadı . Geriden gelsem de İnsanlığımı Yitirirken ortak okumasına katılabileceğim .
Maaşı yedim ek ders beklemedeyim. O da aralığın altısı gibi falan yatar. Ben en iyisi kitaplarımdan okumadan almamaya devam
Dedi ve sepetine kitapları ekledi
Hoşgeldiniz
Biz de bu anı bekliyormuşuz gibi şak diye kanıtları çıkardık
Başka diyecek bir şeyim yok hakim bey
Demiştim
aynısını ben de dedim inanır mısın. inme iniyodu adama az daha allah korusunEvet gidiyoraz önce eşime dedim fuar varmış gidelim mi AA baktım adam kaybolmuş
Para harcamadım amaBaşka diyecek bir şeyim yok hakim bey
Evet evet hepiniz alıntılara atmışsınız, bu anı bekliyormuşsunuzBiz de bu anı bekliyormuşuz gibi şak diye kanıtları çıkardık
Nasıldı??? Beğendin miii??Aralık Ayı Okumalarım
1- Cesur Yeni Dünya - Aldous Huxley (266 sayfa)
Ay beğendim ya baya. Ne zaman buraya doğru gidiyoruz diye sorguladım kendimi okurkenNasıldı??? Beğendin miii??
Dün sevgilimin kartıyla palto aldırttım, taksit taksit ödicem dedim, kartı almışken kitap da aldımBen de alttan alttan annişi doldurdum. Bir anda, TAMAMEN KENDİ İRADESİYLE hadi benim kartımdan kitap al kendine dedi. Ay dedim yok dedim ne demek dedim, dinletemedim...
Ben de daha 1 hafta önce teslim edilen, aldığımda 60 ama şimdi 98 TL olan kitabı gösterdim. Almazsam noluyor gördün mü tüh tüh dedim. Ama tamamen kendi iradesi yine...Dün sevgilimin kartıyla palto aldırttım, taksit taksit ödicem dedim, kartı almışken kitap da aldım. Savunmam da şey “tanesi 15 liraya geliyordu, dayanamadım”