Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok yok ben elimdeki kitapların 86 tanesinden 14’ünü okumuşum sadece . Bu oranı artırmadan bana kitap almak yasak

Ben maksimum 1 ay süre veriyorum, var mı azaltan?

Hoşbuldum teşekkür ederim. Almak konusunda değil de olanları okumak konusunda gazlanmak istiyorum . Parayı idareli kullanmaya geçtim, bu konuda disiplinliyim. Geçen hafta sadece 150 lira harcadım.

Başka diyecek bir şeyim yok hakim bey

Demiştim

Maaşı yedim ek ders beklemedeyim . O da aralığın altısı gibi falan yatar. Ben en iyisi kitaplarımdan okumadan almamaya devam

Dedi ve sepetine kitapları ekledi

Hoşgeldiniz

Ben de alttan alttan annişi doldurdum. Bir anda, TAMAMEN KENDİ İRADESİYLE hadi benim kartımdan kitap al kendine dedi. Ay dedim yok dedim ne demek dedim, dinletemedim...
Dün sevgilimin kartıyla palto aldırttım, taksit taksit ödicem dedim, kartı almışken kitap da aldım . Savunmam da şey “tanesi 15 liraya geliyordu, dayanamadım”

Dün sevgilimin kartıyla palto aldırttım, taksit taksit ödicem dedim, kartı almışken kitap da aldım . Savunmam da şey “tanesi 15 liraya geliyordu, dayanamadım”
Ben de daha 1 hafta önce teslim edilen, aldığımda 60 ama şimdi 98 TL olan kitabı gösterdim. Almazsam noluyor gördün mü tüh tüh dedim. Ama tamamen kendi iradesi yine... beyimin hiçbir şeyden haberi yok tabii...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…