Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar:)
Dün akşamki yarışma programında il ilçe eşleşmeleri çıkmıştı ve ben Ahlat nerenin bilmiyorum demiştim

Canımm C Calcifer biz kitap sevdalılarını bir araya getirdiğin için, emeklerin için çok teşekkür ederim
Başta sen olmak üzere çok kıymetli arkadaşlarım oldu Burada olmayı , kitaplardan konuşmayı çok seviyorum , nice yıllarımız olsun

Ahlat deyince aklıma Tarık Akanın dizisi geliyor hep Taşların Sırrı

O diziyi izlediğim sene oğlan bebek daha ben bunalımdan çıkıcam sözde saçma bir renk yaptım saçımı aynı ordaki Tarık Akan saçı neyse benimki de o olduydu. Şey rengi derler ya aynen o.

Hiç unutmam Ahlatı

Selamlar

Koskoca 2 yıl nasıl da geçti. Sanki dün huhu bende gelebilir miyim demişim gibi Bu topik sayesinde birbirinden güzel kitaplarla tanışıp çok güzel sohbetler yaptık Çok güzel arkadaşlar edindik. Nice nice iki yıllarımız çoğalarak gelsin Okuma sevdamız hiç azalmasın hep artsın
C Calcifer iyi ki aklına gelmiş bu topiği kurmak çooook teşekkür ederim sana

Calcim daha nice güzel seneler görelim inşallah ❤

Kendi adıma çok şey kazandım, çok şey öğrendim senden ve herkesten ❤
Daha öğreneceklerim o kadar çok ki kendimi hep bu yolda görmek istiyorum.

Topiğe zor günlerimde geldim hep anlayışını hissettim sağolasın ❤

İnsanın okuduğu kitabı anlatabileceği birilerini bulması, ona verdiği değeri anlaması çok kıymetli.

Hepiniz birbirinizden güzel ve kıymetlisiniz ❤❤❤

Canım C Calcifer bu topiği açtığın ve bizi böyle güzel insanlarla bir araya getirdiğin için çok teşekkür ederim. Ayrıca her ay sonunda gerek tablo gerek hesap kitap işleri için hayatından bizlere zaman ayırdığın için de teşekkür ederim.
Tüm kitap kurtlarına ayrıca teşekkür ediyorum

Çok zor bir dönemdeyken gelmiştim buraya iyi ki gelmişim. Okuma motivasyonumu kaybettiğim bir dönemdi ve beni eski halime geri döndürdü.
Çok güzel tatlı insanlar tanıdım. Yeni şeyler, yazarlar kitaplar öğrendim herkesin birbirine bir seyler kattığını düşünüyorum burda. O yüzden iyi ki var burası

C Calcifer emeklerin için teşekkürler

Diğer tüm kitap kurdu arkadaşlara da yol arkadaşlığı için teşekkürler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…