Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseye sormayayım yine cezbedilirim dedim ama Kont ve Mercedes isimlerini okuyunca yine araştırdım, Monte Cristo Kontu'ymuş konu. Eyvah eyvah :KK43:

Bu kadar kalın bir kitabın bu kadar akıcı olacağına inanmazdım. Ama çok iyi bir kitap. Listemde 1. sırada diyebilirim.
Ezel dizisi bu kitaptan esinlenmiş

Bu kadar kalın bir kitabın bu kadar akıcı olacağına inanmazdım. Ama çok iyi bir kitap. Listemde 1. sırada diyebilirim.
Eş kişisiyle Ezel'i ilk defa izlemeye başlayan ben :KK57::KK43: merak ettim şimdi kitabı

Bitirdiğinizde özelden konuşalım, ben de geçtiğimiz ay bitirdim onu. Kitap üzerine konuşuruz, burada okumak isteyenler olur onlara spoiler vermeyelim diye özelden diyorum 🥰.
Ben kitabı bitirdim ama mesaj atamıyorum sana. Eğer sen bana atarsan kitap üzerine konuşabiliriz arkadaşım 😊

Ya ben okumuştum eskiden kontu hatırlıyorum akıcıydı ama benim okuduğum kalın değildi. O özetin özeti falan mı oluyor ne oluyor tekrar mı okumalıyım acaba 😅 mesela ben suç ve ceza sefilleri falanda ortaokul lisedeyken okumuştum. Hepsi inceydi. Orjinal çeviriler kalın kitaplardır muhtemelen değil mi ? O kitapları o zaman ben tekrar okumalıyım galiba.

Ya ben okumuştum eskiden kontu hatırlıyorum akıcıydı ama benim okuduğum kalın değildi. O özetin özeti falan mı oluyor ne oluyor tekrar mı okumalıyım acaba 😅 mesela ben suç ve ceza sefilleri falanda ortaokul lisedeyken okumuştum. Hepsi inceydi. Orjinal çeviriler kalın kitaplardır muhtemelen değil mi ? O kitapları o zaman ben tekrar okumalıyım galiba.
F505D995-307C-4779-911F-1274D139D2D2.jpeg

Beyaz Diş'teyim daha :KK70: Bu ay 12 sayfa okumuşum :KK70:
____________________________________________________________________________________________________________________________

Sevgili başkan C Calcifer öncelikle bu topiği açtığın için teşekkürler, 2 yıldır sürdürebildiğiniz için sana ve diğer üyelere tebrikler :KK36:.

Bir sorum olacak, yarısını geçen ay yarısını bu ay okuduğumuz kitapları aylık bildirimde nasıl bildirebiliriz?

Ben tam metin okudum 2 cilt toplamda 1400 sayfa gibiydi. Sadeleştirilmiş metindir okuduğun 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X