Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Böyle bir konu için teşekkür ederim C Calcifer ve bu yolda bana arkadaş olan herkese.

Daha 30 gün var ayın bitmesine her gün böyle olacak değil ya, moralini bozma
Senin oğlun ile benim kızım çok benziyor benimki de gece ikide yatağına oturup hadi sohbet edelim diyor

Daha hepbirlikte nice senelere.
İyi ki buradayım sizlerleyim. Topik sayesinde okuma düzeni kazandım ve çok güzel kitaplar keşfettim.

geldi benimki
başganım iyi ki açmışsın bu topiği artalım daha çok okuyalım yeni kitaplar ve yazarlar keşfedelim inşallah

İyikilerim arasında bu topik. İyiki görmüşüm ve iyiki aranıza katılmışım. İlk zamanların verimliliği olmasa da bende yine okuyorum düzenimi sağlamaya çalışıyorum sizlerin sayesinde nice yıldönümlerine inşallah. C Calcifer iyiki varsın

Nice bol okumalı yılları olsun topiğimizin bizi bir araya getirip böyle bir güzelliğe sebep olduğun için sana ayrıca teşekkür ederiz

Şimdiden atayım akşam dışarda olacağım

önce taht oyunları kitabını mı okumalıyım önce seriyi mi okumalıyım? ateş ve kandan sonra başlayacaktım seriye
Taht oyunları serinin ilk kitabı bence onun ile başlaman daha iyi. Seri bambaşka bir hikaye.

Ben de topik açıldıktan bir kaç hafta sonra yine bir amazon indiriminden aldığım kitaplar ile gelmiştim arada kendimi nadasa aldığım dönem dışında bağımlısı oldum topiğin. Okuma hızımı, tarzımı, şevkimi çok etkiledi. Zaman mekan farketmeksizin her gün ne yazdılar acaba diye meraklanarak giriyorum

C Calcifer emeğine, yüreğini sağlık canım benim bu kadar kitap severi buluşturduğun için çook teşekkür ederim
Daha 30 gün var ayın bitmesine her gün böyle olacak değil ya, moralini bozma
Senin oğlun ile benim kızım çok benziyor benimki de gece ikide yatağına oturup hadi sohbet edelim diyor

Gece 2 de ne konuşmak istedi acaba ya aynı burçlar mı yoksa kendisi terazi erkeği olur
Eki Görüntüle 3170162
Kızlar nası olmuş yeni kitaplığım seri kitaplardan koydum ki güzel dursun boş kaldı kitaplığım hemen kitap almalıyım
Bayıldımm güzel günlerde kullan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…