- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Aynıı herşey.. Bıraktığın gibi.. Kitap okuyoruz işteHoşbuldum kuzuş naber?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynıı herşey.. Bıraktığın gibi.. Kitap okuyoruz işteHoşbuldum kuzuş naber?
Akşamları erken yatıyorum. Aldın mı çayını kitabını elineNeredesiniz kitap dostları
Çayımı içtim de kitab birazdan okucam inşaAllahAkşamları erken yatıyorum. Aldın mı çayını kitabını eline
Geçen yaz tatilde okumuştum 3 günde bitmiştiBen kitabımı bitirmeye doğru yol alıyorum az kaldı ve konular hızlandı
Bende kral Kaybederse ve günahın üç rengi kitablarını okumuştum. Hızlı ilerliyorlarBen kitabımı bitirmeye doğru yol alıyorum az kaldı ve konular hızlandı
Bunun kiraplarını uygulamadan okuyacağımBen kitabımı bitirmeye doğru yol alıyorum az kaldı ve konular hızlandı
Nasıl da gözü kördü adamın. Gerçeği görmesi çok sürdüBende kral Kaybederse ve günahın üç rengi kitablarını okumuştum. Hızlı ilerliyorlar
Aynen canım akıcı ya beni etkileyen kısmı birde yaşanmış olmaları tuhaf oluyor bazı olaylarda insan okurkenBende kral Kaybederse ve günahın üç rengi kitablarını okumuştum. Hızlı ilerliyorlar
Aynen hemen akıp gidiyor ah hayri ah okurken elimr bir gecırseydım onu ne sınır bozucu bı karakter dimiGeçen yaz tatilde okumuştum 3 günde bitmişti
Güzel fikit aslında bende olmayan bazı kıtaplarını bende oyle okuyabilirim aslındaBunun kiraplarını uygulamadan okuyacağım
Okurken aklımda hep ibrahimin tatlıses vardı gerçekten böyle erkekler var maalesefAynen hemen akıp gidiyor ah hayri ah okurken elimr bir gecırseydım onu ne sınır bozucu bı karakter dimi
Yaaaa ibrahım tatlıses benzetmesi tam olmus aslında evet en sevmediğim tiplerOkurken aklımda hep ibrahimin tatlıses vardı gerçekten böyle erkekler var maalesef
Ama zihnimde filiz akınla ibrahim tatlıses yan yana gelmedi bir türlü. Yazık değil mi banaYaaaa ibrahım tatlıses benzetmesi tam olmus aslında evet en sevmediğim tipler
Ahahahah sana beyninin bi oyunu olmus bu durum tamdaAma zihnimde filiz akınla ibrahim tatlıses yan yana gelmedi bir türlü. Yazık değil mi bana
Gülserenin oyunuAhahahah sana beyninin bi oyunu olmus bu durum tamda
Oda olurGülserenin oyunu
İşte görebilmek bazen acı çekmeden ve çektirmeden olmuyorNasıl da gözü kördü adamın. Gerçeği görmesi çok sürdü