Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bir de yapı kredi yayınlarının günümüz Türkçesine uyarlanan Türk klasikleri okuyanınız var mı? İntibah, mürebbiye gibi kitapları? Eski Türkçe olarak okumak çok zor bu kitapları alıp okumak istiyorum.
Türk klasiklerini yıllaaar önce okumuştum. Ama bende tekrar okumak istiyorum nasipse 🙂

Türk klasiklerini yıllaaar önce okumuştum. Ama bende tekrar okumak istiyorum nasipse 🙂
O kitapların tadı farklı oluyor ya, kendimi türk filminde gibi hissediyorum 🥰 televizyonun bile olmadığı dönemlerde yazılan kitaplar var o insanların duygularını, yaşadıklarını, çevresinde olup bitenleri o zamanın gözüyle okumak zamanda yolculuk gibi bişi😍

Tasavvufi kitaplarda yazar benim için önemli. Belirli bir bilgi birikimi olmalı bence. Bir kaç kitapla karşılaştım hayal kırıklığına yol açtı bende :KK43:
Ama senin tavsiye edebileceğin kitapları listeme ekleyebilirim
Ben Mevlana, Şemsi tebrizi, ibnul Arabi,Farabi , konevi gibi önceden yazılmış bugüne gelip uyarlanmış eserleri okuyorum genelde. Yani tasavvufun yanında bilgi de benim için çok önemli ,
Şöyle soyliimm. Mesela yunus emre hayatını okurum ön bilgi olarak neler kaleme almış hangi eserleri yazmış not alıp o eserleri bugüne uyarlayan kişilerden seçerim.
Birde kişisel gelişim okumayı severim genelde bı de büyüklerimizin hayatlarını yaşayışlarıni okuyup rehber edinmek adına roman vs şeklindede okurum. Belli başlı bı yazar edinmedim açıkçası bu konuda
Geçmişten gelenleri doğru aktaranlari ayiklamaya çalışıyorum okudukça söylerim🤗
Okuduğum çok var ama bilgi yogunlukta olan şeylerdi fıkıh vs gibi.
Kendimi gelistiricek bana birşeyler ogreticek kitablari okumayı isterim
Ebeveyn, çocuk aile okuyorum
Sizlerden de tavsiye alırım 🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X