Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kitap dostlarım. Bol okumalı gününüz olsun
Mehfam Life light Oriana minseo kk birinci noteri H M WunderLost @Elhan Kukrim @Margaret Hale Jenna16 @ZuhalYildizi @astrojurnal shewastwenty alsem Stevya @olive_bluto @Dream Theater @_Gulnihal_ @Cledyana
Günaydın tatlım,sana daGünaydın kitap dostlarım. Bol okumalı gününüz olsun
Mehfam Life light Oriana minseo kk birinci noteri H M WunderLost @Elhan Kukrim @Margaret Hale Jenna16 @ZuhalYildizi @astrojurnal shewastwenty alsem Stevya @olive_bluto @Dream Theater @_Gulnihal_ @Cledyana
Hoş gördüm calcican sağolHanimKelesimiGetir hoş geldin abla
Günaydın herkeseeeee. Hayırlı cumalarGünaydın kitap dostlarım. Bol okumalı gününüz olsun
Tünaydın canlarGünaydın kitap dostlarım. Bol okumalı gününüz olsun
Cengiz Aymatov'un Gün olur asra bedel ve Cengizhan'a Küsen Bulut'u okumuştum. Betimlemeleri harikaydı. Sanki gerçekten orada yaşıyormuş gibi hissetmiştim. Kitap bitince hoş bir tat bırakmıştı bendeGizli Özne bitti benim yalnız bir talihsizlik oldu 232.sayfa dan sonra sayfa sırası karışmış basım hatası sanırım biraz zor oldu iki ileri bir geri bitirmeye çalışmak ama olsun keyifliydi. Diğer kitaplarını da merak ettim yani ilgi uyandırdı bende
Şimdi Cengiz Aytmatov Cemile ye başlıyorum
Hoşgeldin abla. Tabi sen beni tanımıyorsun. Ama ben yorumlarını görüyordum bazen. Seni burda görmek ne güzelGünaydınlar hanımlar
Ben de İlk Öğretmen ve Beyaz Gemi yi okumuştum senin dediklerini de alayım inşallahCengiz Aymatov'un Gün olur asra bedel ve Cengizhan'a Küsen Bulut'u okumuştum. Betimlemeleri harikaydı. Sanki gerçekten orada yaşıyormuş gibi hissetmiştim. Kitap bitince hoş bir tat bırakmıştı bende
İki kitap aslında bitmiş. O dönem başta kim varsa artık şu an hatırlaması. Kitaptan o bölümü çıkarttırmış. Sonra da ayrı kitap olarak çıkarmış Cengizhan a küsen bulutu. İkisini birlikte oku mutlakaBen de İlk Öğretmen ve Beyaz Gemi yi okumuştum senin dediklerini de alayım inşallah