- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
O kadar kısa mı o kitap ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar kısa mı o kitap ya
Aaa bilmiyordum tamamdır sipariş edeceğim mutlaka çok sağ ol canımİki kitap aslında bitmiş. O dönem başta kim varsa artık şu an hatırlaması. Kitaptan o bölümü çıkarttırmış. Sonra da ayrı kitap olarak çıkarmış Cengizhan a küsen bulutu. İkisini birlikte oku mutlaka
Tabi ki hoşgeldiniz aramızaBende dahil olabilir miyim?
Hoş geldinizBende dahil olabilir miyim?
Süper yaa. Benimki yerlerde
Çalışmış olsaydım bende bu okuyamazdım bu kadar. Çalışırken ayda 1 kitap ancak bitiriyordum. Sen yine iyi okuyosunSüper yaa. Benimki yerlerde
Ben daha önceki işyerinde ayda 10 12 kitap okurdum. Yolum uzundu yolda okurdumÇalışmış olsaydım bende bu okuyamazdım bu kadar. Çalışırken ayda 1 kitap ancak bitiriyordum. Sen yine iyi okuyosun
Hay maşallahBen daha önceki işyerinde ayda 10 12 kitap okurdum. Yolum uzundu yolda okurdum
Biraz daha sakindi işte okurdum
İyiyim canım sen nasılsınJawlensky iyi misin
Şimdi eski hızıma kavuşamam ancak yine de iyi okurum sanırımHay maşallah
EvetNight owl şu an okuduğunuz bir kitap var mı ?
Aaa konuşabiliriz tabiki. Biz çok severiz kk birinci noteri ile. Hayao Miyazaki hayranıyız biz. Çok mutlu oluruz yas
Ölümcül Yumurtalar ı okumuştum bende. Kalemi gerçekten çok iyiEvet
Mihail bulgakov- usta ile margarita okuyorum 230. Sayfadayim
Tum Bulgakov kitaplari gibi cok iyi bir kitap, cevirisi de oldukca iyi.
Hayao miyazaki cok iyi elbette. Her zaman en iyi ruhlardan kacis denir ama ben yuruyen satoyu cok severim. Senin de calcifer ordan geliyor zaten. Aklima dusuren bu olduAaa konuşabiliriz tabiki. Biz çok severiz kk birinci noteri ile. Hayao Miyazaki hayranıyız biz. Çok mutlu oluruz yas