Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hemen bakicam teşekkür ederim 😍
Yeni kitabı çıktı Deli Tarla ben de alıcam onu 🤩
Sanırım benim yerine hiç bişey koyamadığım kitap şibumi. O karmaşıklığın arasındaki sadelik ama mükemmellik çok güzel gelmişti gözüme. Tabi okurken 17 yaşındaydım kendime sözüm var 35 yaşımda tekrar okumayı planlıyorum😂
Aa bu kitabı hiç duymamıştım, japon edebiyatı mı?

Kızlar bir de yapı kredi yayınlarının günümüz Türkçesine uyarlanan Türk klasikleri okuyanınız var mı? İntibah, mürebbiye gibi kitapları? Eski Türkçe olarak okumak çok zor bu kitapları alıp okumak istiyorum.

Yeni kitabı çıktı Deli Tarla ben de alıcam onu 🤩

Aa bu kitabı hiç duymamıştım, japon edebiyatı mı?
Aslında yazar amerikalı. Ama kitap kahramanı( rus asıllıydı sanırım ) Japon bir general tarafından büyütülüyor. Tekrar okumama 2 sene kaldı 😂hafızamdan silinmeye başlamış yavaş yavaş

Kızlar bir de yapı kredi yayınlarının günümüz Türkçesine uyarlanan Türk klasikleri okuyanınız var mı? İntibah, mürebbiye gibi kitapları? Eski Türkçe olarak okumak çok zor bu kitapları alıp okumak istiyorum.
Ben gidecektim oysa ki :) o klasikleri mutlaka alacağım. Eski Türkçe beni rahatsız etmiyor. Mesela Saatleri ayarlama Enstitüsü kimine göre zor okunurken ben çok severek okumuştum. O yüzden bu seriyi de seveceğimi düşünüyorum. Yani biraz tercihli bir kitap serisi bence

Aslında yazar amerikalı. Ama kitap kahramanı( rus asıllıydı sanırım ) Japon bir general tarafından büyütülüyor. Tekrar okumama 2 sene kaldı 😂hafızamdan silinmeye başlamış yavaş yavaş
çok enteresan not alınsın :KK49:ben de daha okumadım ama hakkında çok olumlu şeyler duyduğum kitaplığımda olan bir kitabı sana önereyim hoşuna gider gibi geldi bana ''Kör Suikastçi'' -Margaret Atwood

İntihar, aşk, ölüm, ihanet sarmalında bir ailenin çöküş destanı
“Aşk bir suçtur, ama olmaması daha büyük bir suçtur.”
İki dünya savaşı arasında, babaları düğme fabrikası sahibi olan ve büyüme yıllarını annesiz geçiren iki kız kardeş… Iris, krizin bedelini ailesi adına ödeyip zengin Richard Griffen’le evlenecek, Laura ise arkasında acılı bir sırrı ve kör bir suikastçı tarafından ele geçirilen şehrin hikâyesini anlattığı distopik romanı Kör Suikastçı’yı bırakarak intihar edecektir.

Paranın, refahın ve sonsuz sanılan aile mutluluğunun çattığı çatılar, yüzyılı sarsan savaşların ve iki kız kardeşin tavan arasına sakladığı sosyalist eylemcinin rüzgârıyla yerle bir olmuş, yıkıntılardan geriye iki kadının parçalanmış, gerçekleşmemiş, sırlarla dolu hayatları kalmıştır.

Ben gidecektim oysa ki :) o klasikleri mutlaka alacağım. Eski Türkçe beni rahatsız etmiyor. Mesela Saatleri ayarlama Enstitüsü kimine göre zor okunurken ben çok severek okumuştum. O yüzden bu seriyi de seveceğimi düşünüyorum. Yani biraz tercihli bir kitap serisi bence
ben anlamadığım kelimeler çıkınca çok zaman kaybediyorum :KK70: herkes çok beğeniyor bu seriyi okumak lazım kesinlikle :)

çok enteresan not alınsın :KK49:ben de daha okumadım ama hakkında çok olumlu şeyler duyduğum kitaplığımda olan bri kitabı sana önereyim hoşuna gider gibi geldi bana ''Kör Suikastçi'' -Margaret Atwood

İntihar, aşk, ölüm, ihanet sarmalında bir ailenin çöküş destanı
“Aşk bir suçtur, ama olmaması daha büyük bir suçtur.”
İki dünya savaşı arasında, babaları düğme fabrikası sahibi olan ve büyüme yıllarını annesiz geçiren iki kız kardeş… Iris, krizin bedelini ailesi adına ödeyip zengin Richard Griffen’le evlenecek, Laura ise arkasında acılı bir sırrı ve kör bir suikastçı tarafından ele geçirilen şehrin hikâyesini anlattığı distopik romanı Kör Suikastçı’yı bırakarak intihar edecektir.

Paranın, refahın ve sonsuz sanılan aile mutluluğunun çattığı çatılar, yüzyılı sarsan savaşların ve iki kız kardeşin tavan arasına sakladığı sosyalist eylemcinin rüzgârıyla yerle bir olmuş, yıkıntılardan geriye iki kadının parçalanmış, gerçekleşmemiş, sırlarla dolu hayatları kalmıştır.
Kesinlikle alınacaklara ekliyorum 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X