Ben de çok dikkat ederim ama Sherlock sevdiğimi bilen arkadaşım hediye almıştı bu seti:)Bazı yayın evleri beni çileden çıkarıyor ya. O yüzden belirli yayın evlerinden almaya özen gösteriyorum
Gönder gelsin öyle arkadaşBen de çok dikkat ederim ama Sherlock sevdiğimi bilen arkadaşım hediye almıştı bu seti:)
Herşeye rağmen kitap hediye eden arkadaş canımızdır
Keyifli okumalar canım. Okuduğum kitapları görünce o an yaşadığım duygular tekrar ortaya çıkıyorCok guzel gidiyor kizlar.
Gülseren Buğdaycıoğlu kitapları çok etkiliyor beni. Keyifli okular canımBismillah diyerek "Camdaki Kız" a başladım uygulamadan, inşaallah devamı gelir
Bu arada fincanına bayıldım. Aşık oldum resmenSerinin 3. kitabına bugün başlıyorum:) O kadar çok basım hatası var ki hemen bitsin istiyorum
Ben ilk defa okuyacağım kitabını, tavsiyeler üzerine karar verdim, yorumumu yazarım ilerleyen günlerdeGülseren Buğdaycıoğlu kitapları çok etkiliyor beni. Keyifli okular canımYorumlarını bekliyorum mutlaka
Benim camdaki kızla ilgili tek sorunum ibrahim tatlıses ve filiz akınBen ilk defa okuyacağım kitabını, tavsiyeler üzerine karar verdim, yorumumu yazarım ilerleyen günlerde
Tesekkur ederim. Gecmise goturdum seni deseneKeyifli okumalar canım. Okuduğum kitapları görünce o an yaşadığım duygular tekrar ortaya çıkıyor
Aynen öyle oldu vallaTesekkur ederim. Gecmise goturdum seni desene
Keyifli okumalarCok guzel gidiyor kizlar.
Tesekkur ederim. Gayet akici bir kitap. Firsat bulsam 3-4 gunde biter aslinda.Keyifli okumalar
Yakın zamanda okumak istediğim bir kitap.
Sana da alırım canımBu arada fincanına bayıldım. Aşık oldum resmen
Aa Lexa yine gri
Yavrumun iki yakası bir araya gelmiyor kiAa Lexa yine gri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?