• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayıııır nolmuş?
içlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.
hepsini sepete atıp karşılatıracağım :KK70:
kitabınabak.com diye bir site var. kitabın en ucuza hangi sitede satıldığını gösteriyor. ben almadan orayı kullanıyorum çok memnunum 👍🏻
2 kitabını okumuştum. halbuki ne kadar da severdim kitaplarını. Şimdi alıp okumam bile :KK43:
ben de valla.

içlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.

kitabınabak.com diye bir site var. kitabın en ucuza hangi sitede satıldığını gösteriyor. ben almadan orayı kullanıyorum çok memnunum 👍🏻

ben de valla.
O adamın tipini hiç sevmemiştim okumadım da o yüzden:63:

En ucuz Hepsiburada da 92 tl en pahalı d&r 115 tl 🕵️‍♀️😂

ben de valla.
Teşekkür ederim kızlar ❤️

Bugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi ❤️
Serinin 3. kitabına bugün başlıyorum:) O kadar çok basım hatası var ki hemen bitsin istiyorum😐

Eklentiler

• 19EA2C20-D323-4F0F-A5C5-4861D0E93C13.jpeg
    19EA2C20-D323-4F0F-A5C5-4861D0E93C13.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 36
Serinin 3. kitabına bugün başlıyorum:) O kadar çok basım hatası var ki hemen bitsin istiyorum😐
Bazı yayın evleri beni çileden çıkarıyor ya. O yüzden belirli yayın evlerinden almaya özen gösteriyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back