• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu da benim kitaplığımın bi kısmı 🤩 yüzde sekseni annemde kitaplarımın 🥰
IMG_20201209_201608.jpg

Kizlar benim 3 yaşında kızım var ellerinizden gözlerinizden öper biz yaklaşık 6 aydan beribkitap okuyoruz kendi çapımızda bir kütüphanemiz bilem var🤭
Kızımın gerçekten akıcı bir konuşması var ve harika bir hayal gücü tüm evlatlar böyle tabii ama ben bunun en büyük payını kitaplarda görüyorum. Çünkü konuştukça kitaplarından o kadar çok bahsediyor ki!
Bu sabah babasına kornaya fazla basma kitabimda okudum insanlar rahatsız olur dedi 😁🤣

Sizler okuyormusunuz? Neler yapıyorsunuz varmı kitap öneriniz?

Kizlar benim 3 yaşında kızım var ellerinizden gözlerinizden öper biz yaklaşık 6 aydan beribkitap okuyoruz kendi çapımızda bir kütüphanemiz bilem var🤭
Kızımın gerçekten akıcı bir konuşması var ve harika bir hayal gücü tüm evlatlar böyle tabii ama ben bunun en büyük payını kitaplarda görüyorum. Çünkü konuştukça kitaplarından o kadar çok bahsediyor ki!
Bu sabah babasına kornaya fazla basma kitabimda okudum insanlar rahatsız olur dedi 😁🤣

Sizler okuyormusunuz? Neler yapıyorsunuz varmı kitap öneriniz?
Ben zürafa değilim çok seviyor oğlum. Bir de Deniz'in Sevdiği Şeyler kitap serisini çok seviyor. Onları da tavsiye ederim💜

Ben zürafa değilim çok seviyor oğlum. Bir de Deniz'in Sevdiği Şeyler kitap serisini çok seviyor. Onları da tavsiye ederim💜
Bizimde Küçük Suaygırı var bayildigimiz🤗 birde bu ara Yaramaz Sırma ve Ayıcıklar takintimiz başladı 👍 ilk dediğin kitabı alicammmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back