- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
D&r a da bak hatta daha ucuzdu sankiBir bakıp geleyim o zaman benteşekkür ederim
50 tl nedir yaöyle var işte ama serinin bütün kitapları aynı yayın evinde yokolan da pahallı. bir kitap 50 tl
benim de okumayı istediğim yazarlardandı. şok oldum...Duymaz olaydım yaa. Halbuki kalemini sevdiğim yazardı
aynen öyle. bir de açıklaması yaptığından da rezil.Rezillik resmen
Canım Hepsiburada, idefix ve d&r da var 2 cilt şeklindeKayıp Zamanın İzinde serisini bulamıyorum. Çoğu yerde satıştan kalkmış
Hayıııır nolmuş?kızlar bu arada hasan ali toptaşın olayını duydunuz mu?
hepsini sepete atıp karşılatıracağımD&r a da bak hatta daha ucuzdu sanki
2 kitabını okumuştum. halbuki ne kadar da severdim kitaplarını. Şimdi alıp okumam bile50 tl nedir ya
benim de okumayı istediğim yazarlardandı. şok oldum...
aynen öyle. bir de açıklaması yaptığından da rezil.
En ucuz Hepsiburada da 92 tl en pahalı d&r 115 tlhepsini sepete atıp karşılatıracağım
içlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.Hayıııır nolmuş?
kitabınabak.com diye bir site var. kitabın en ucuza hangi sitede satıldığını gösteriyor. ben almadan orayı kullanıyorum çok memnunumhepsini sepete atıp karşılatıracağım
ben de valla.2 kitabını okumuştum. halbuki ne kadar da severdim kitaplarını. Şimdi alıp okumam bile
Vay namussuz herifiçlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.
Tek tek 7 kitap şeklindede var canımCanım Hepsiburada, idefix ve d&r da var 2 cilt şeklinde
O adamın tipini hiç sevmemiştim okumadım da o yüzdeniçlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.
kitabınabak.com diye bir site var. kitabın en ucuza hangi sitede satıldığını gösteriyor. ben almadan orayı kullanıyorum çok memnunum
ben de valla.
En ucuz Hepsiburada da 92 tl en pahalı d&r 115 tl
Teşekkür ederim kızlariçlerinden biri yazar olmak üzere birçok kadını kendi imza günleri dâhil zaman zaman taciz etmiş. yazarın bir röportajı var hatta.
kitabınabak.com diye bir site var. kitabın en ucuza hangi sitede satıldığını gösteriyor. ben almadan orayı kullanıyorum çok memnunum
ben de valla.
Kitapları oysa ki çok güzeldiO adamın tipini hiç sevmemiştim okumadım da o yüzden
Benim listemde de var kendileri:) Okuyunca yorumlar mısın canım ona göre öne alayım1 saat okuyayım. Artık şu kitaba başlayayım elimde eskidiEki Görüntüle 2735792
Kitapları oysa ki çok güzeldi
Tabiki canımBenim listemde de var kendileri:) Okuyunca yorumlar mısın canım ona göre öne alayım
Serinin 3. kitabına bugün başlıyorum:) O kadar çok basım hatası var ki hemen bitsin istiyorumBugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi
Bazı yayın evleri beni çileden çıkarıyor ya. O yüzden belirli yayın evlerinden almaya özen gösteriyorumSerinin 3. kitabına bugün başlıyorum:) O kadar çok basım hatası var ki hemen bitsin istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?