• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20201209_134155.jpg

anca alabildim kitabımı elime. kızım uyanana kadar okumayı düşünüyorum inşallah amin 🤣

Cok istiyorum aranıza katılmak ama şu ara iki hatimim var ve bitirmem gereken bir zaman var 🤔 İnşallah aranıza katılacağım çok yakın zamanda ama sanırım gelişim kitaplarıyla gelirim🤭🤭🤭🤭🤭

﴾ Fatir 43﴿ Çünkü yeryüzünde büyüklük taslıyor ve kötülük tuzakları kuruyorlardı. Halbuki kötülük tuzakları, kuranların ayağına dolaşır. Yoksa onlar öncekilere uygulanan yasalardan başkasını mı bekliyorlar? Allah’ın yasalarında asla bir değişme bulamazsın; Allah’ın yasalarında asla bir sapma da bulamazsın.

En son isaretledigim ayeti de eklemek istedim saygılarımla.....

Cok istiyorum aranıza katılmak ama şu ara iki hatimim var ve bitirmem gereken bir zaman var 🤔 İnşallah aranıza katılacağım çok yakın zamanda ama sanırım gelişim kitaplarıyla gelirim🤭🤭🤭🤭🤭

﴾ Fatir 43﴿ Çünkü yeryüzünde büyüklük taslıyor ve kötülük tuzakları kuruyorlardı. Halbuki kötülük tuzakları, kuranların ayağına dolaşır. Yoksa onlar öncekilere uygulanan yasalardan başkasını mı bekliyorlar? Allah’ın yasalarında asla bir değişme bulamazsın; Allah’ın yasalarında asla bir sapma da bulamazsın.

En son isaretledigim ayeti de eklemek istedim saygılarımla.....
Her zaman beklerim canım ❤️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back