Güzel ilerliyor canım. İlerledikçe de daha sürükleyici olmaya başladıNasıl gidiyor peki
Güzel zevkli ilerliyorNasıl gidiyor peki
TünaydınnnnGünaydınlar Kitap kurtları
Mehfam @H M Life light @iloveme @samdan @Less-is-More pawlover @Ozlemesra @pariko @Atesbocegi5 @Axelia Jawlensky bir civciv annesi @Muzkad @Ozlemlerhayallar @elektra @Cledyana @benneyanginlargordum @astrojurnal @Margaret Hale @WhiteWings @inckin @kukrim27 @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @mehlika nur @shewastwenty @Mary Shelley @ZuhalYildizi @Alevaizm
Uykucu Piremses seni . Pardon külkedisydik biz dimiTünaydınnnnbugün yine geç kaldım
GüünaaydıınGünaydınlar Kitap kurtları
Mehfam @H M Life light @iloveme @samdan @Less-is-More pawlover @Ozlemesra @pariko @Atesbocegi5 @Axelia Jawlensky bir civciv annesi @Muzkad @Ozlemlerhayallar @elektra @Cledyana @benneyanginlargordum @astrojurnal @Margaret Hale @WhiteWings @inckin @kukrim27 @umudumanneolmak @birhatirasec @Jenna16 @mehlika nur @shewastwenty @Mary Shelley @ZuhalYildizi @Alevaizm
Ocak başındayım yoğurt mayalayacagim demekki kul kedisiyimUykucu Piremses seni . Pardon külkedisydik biz dimi
Ahh Nihalim çocuk olana kadar pamuk prenses olunca külkedisine döndükOcak başındayım yoğurt mayalayacagim demekki kul kedisiyim
2. el sitelerine baktın mı? ukitap, zebramo, gardrop gibi yerlerde oluyor bazenKayıp Zamanın İzinde serisini bulamıyorum. Çoğu yerde satıştan kalkmış
Yaa d&r da vardı en sonKayıp Zamanın İzinde serisini bulamıyorum. Çoğu yerde satıştan kalkmış
öyle var işte ama serinin bütün kitapları aynı yayın evinde yok2. el sitelerine baktın mı? ukitap, zebramo, gardrop gibi yerlerde oluyor bazen
Duymaz olaydım yaa. Halbuki kalemini sevdiğim yazardıkızlar bu arada hasan ali toptaşın olayını duydunuz mu?
Rezillik resmenkızlar bu arada hasan ali toptaşın olayını duydunuz mu?
Her zaman beklerim canımCok istiyorum aranıza katılmak ama şu ara iki hatimim var ve bitirmem gereken bir zaman varİnşallah aranıza katılacağım çok yakın zamanda ama sanırım gelişim kitaplarıyla gelirim
﴾ Fatir 43﴿ Çünkü yeryüzünde büyüklük taslıyor ve kötülük tuzakları kuruyorlardı. Halbuki kötülük tuzakları, kuranların ayağına dolaşır. Yoksa onlar öncekilere uygulanan yasalardan başkasını mı bekliyorlar? Allah’ın yasalarında asla bir değişme bulamazsın; Allah’ın yasalarında asla bir sapma da bulamazsın.
En son isaretledigim ayeti de eklemek istedim saygılarımla.....
Bir bakıp geleyim o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?