üç kitabını da okudum. Hepsi de çok güzel ama bu kitabın yeri çok ayrıHasan Hasan..
O kadar ilerleyemedim henüz, ama Emir'in "ses çıkarabilseydim hayatımın geri kalanı daha farklı olabilirdi" cümlesi her şeyi anlattı.
Aynı çökmelerden benim kitabimda da olacak belli ki
Ne güzel kalemi var, bütün kitaplarını zevkle okuyacağım.
GunaydinnGünaydınlar Kitap kurtları
Mehfam @H M Life light minseo @samdan Less-is-More @pawlover @Ozlemesra Oriana A Atesbocegi5 @Axelia @_Gulnihal_ @illuminae JES @Ozlemlerhayallar @elektra @Cledyana @benneyanginlargordum @astrojurnal @Margaret Hale Eleadora @inckin @kukrim27 alsem cardiogod @Jenna16 @mehlika nur @shewastwenty Stevya @ZuhalYildizi @Alevaizm
GünaaaydınnnnnnnnnnnGünaydınlar Kitap kurtları
Mehfam @H M Life light minseo @samdan Less-is-More @pawlover @Ozlemesra Oriana A Atesbocegi5 @Axelia @_Gulnihal_ @illuminae JES @Ozlemlerhayallar @elektra @Cledyana @benneyanginlargordum @astrojurnal @Margaret Hale Eleadora @inckin @kukrim27 alsem cardiogod @Jenna16 @mehlika nur @shewastwenty Stevya @ZuhalYildizi @Alevaizm
Günaydınnnn herkeseGünaydınlar Kitap kurtları
Ben bugün uygulamadan Dönüşüm'ü bitirip Algernon'a Çiçeklere başlıyacağım akşam gelince kitabımı atarımBugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi
Ben Şükrü Erbaş a dün başladım zaten yine devam.Bugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi
Aynı kitap benim canımmBugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi
Uçurtma avcısı ve Kuyucaklı Yusuf okunuyorBugün neler okunuyor acaba. Herkes okuduğu kitabın fotoğrafını atsın hadi
GünaydııııınnnnGünaydınlar Kitap kurtları
Ben bugün uygulamadan Dönüşüm'ü bitirip Algernon'a Çiçeklere başlıyacağım akşam gelince kitabımı atarım
Ben Şükrü Erbaş a dün başladım zaten yine devam.
Bende salı akşamı başlamıştım. Dün akşam pek fazla okuyamadım
Aynı kitap benim canımmEki Görüntüle 2735923
Uçurtma avcısı ve Kuyucaklı Yusuf okunuyor
Keyifli okumalar herkeseGünaydııııınnnn
Kaçıncı sayfadasıınnMartin Eden — devammm
Günaydın canımmm günaydın kitap sever hatunlarGünaydınlar Kitap kurtları
149 canım. SenKaçıncı sayfadasıınn
193 canım149 canım. Sen
149 canım. Sen
Nasıl gidiyor peki193 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?