Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu pandemi döneminde daha da özlemlerimi arttırdı şu dizeler

Otobüse dolmuşa bile binmekte tereddüt ediyoruz..

Şu şarkıyı mırıldanırken buldurdu kendimi

Samsa da ben de kendimi buldum resmen kapitalist sistemin kölesi olmuşuz hepimiz hasta olmak bile yasak her halükarda o işe gidilecek tepedekiler de parasını kazanacak. Biz ise yine kendi zevklerimizden ve özgürlüklerimizden bir başkasının hayatı için vazgeçmek zorundayız, aslında hepimiz dönüşüme uğramış varlıklarız. Okudukça sinirlendim, düzene, yaşadıklarıma...

Günaydınlar

Dün gece kitabımı okurken (Uçurtma avcısı) derinden sarsıldım
Hasan'ın başına gelen o hazin olay, ilk kez bir kitap sonunda değil başlarında ağlattı beni devam edemedim okumaya.

Düşündüm bir kurgu muydu bu kadar sarsan ?
Yoksa gerçek hayatta da aynı olayların çokça var olduğunu bilmek mi ?
Cevaba daha çok üzüldüm.

Ahh Hasan Emir'in vicdan azabı peki...

Uçurtma avcısı ah be ahhh gözyaşlarımın ıslattığı sayfalarda ki çökmeler hala belli. En üst rafta khaled hüseyni nin kitapları. Kurgu olsaydı keşke..

Ahh Hasan Emir'in vicdan azabı peki...
Hasan Hasan..
O kadar ilerleyemedim henüz, ama Emir'in "ses çıkarabilseydim hayatımın geri kalanı daha farklı olabilirdi" cümlesi her şeyi anlattı.

Uçurtma avcısı ah be ahhh gözyaşlarımın ıslattığı sayfalarda ki çökmeler hala belli. En üst rafta khaled hüseyni nin kitapları. Kurgu olsaydı keşke..
Aynı çökmelerden benim kitabimda da olacak belli ki
Ne güzel kalemi var, bütün kitaplarını zevkle okuyacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…