Ben evdeki böcekleri bile öldürmüyorum yazık diye takılıyoruz birlikte acayip gerdi o yüzden beni. Sen nasıl buldun?Bir anda nasıl da yabancılaştılar yalnız bıraktılar onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evdeki böcekleri bile öldürmüyorum yazık diye takılıyoruz birlikte acayip gerdi o yüzden beni. Sen nasıl buldun?Bir anda nasıl da yabancılaştılar yalnız bıraktılar onu
Sağlıkla nasip olsun inşallahEvet canım nasip olursa bu ay tedaviye başladık 9 ay sonunda bakalım
Gerilmezmiyim değişik birşey oldum kötü bı his.Gerilmiş miydin sen de? Bi gergin ben mi çıktım
Amin canım inşallahSağlıkla nasip olsun inşallah
Aslında bunları hep yaşıyoruz.. hep birilerinin başka birseyiyiz kendimizi yaşamaktan çok başkalarını yaşatıyoruz..Yeşil Peri Gecesi-Ayfer Tunç
Bu kitapta bir kadının batış hikayesini okuyoruz. Güzelliği ile göz kamaştıran, dışardan bakıldığında herkesin imrendiği bir evlilik ve hayat, ama işin içine girince hiç öyle olmadığı ortaya çıkıyor. Hikayeyi deştikçe başka bir travma ile karşılaşıyoruz kitapta.
Bir kız çocuğunun yaşadığı travmalar ile hayatını nasıl çıkmaza sürükleyebileceğini çok güzel anlatan bir kitap. Karakterler yormuyor, kitap akıyor. Aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun ikiyüzlülüğünü de zaman zaman çok güzel eleştirmiş. Bir kız çocuğun travması haline gelen annesi, sırf ondan hıncını alabilmek için ona benzeme çabası, aslında tüm bunları yaparken temelinde kendini de çıkmaza sürüklediğinin farkında olup bundan zevk alması ve bunca pisliğe rağmen yaşama çabası çok güzel bir şekilde aktarılmış. Kitaptan sevdiğim bir bölüm.
“Hayatta ben en çok babamı sevdim. Ben Ali'de babamı aradım. Sonra babam yaşındaki adamlarda Ali'yi aradım. Babamda eski babamı aradım. Bu zincir böyle giderken Osman bende annesini aradı. Ben kendimi annesiz hissettiğim için anne olmaya korktum. Benden iyi bir anne çıkmamasından, kendi parçamdan yaratacağım varlığın, sefillikte beni geçmesinden korktum,doğurmadım. Ama Osman'ın annesi oldum. Osman'ın annesi olduğum anlar bir sonraki güne uyanmama yaradı. Ezcümle, herkes varlığındaki boşluğu doldurmak istiyor, dolduramadan ölüyor. Ama uğraşma boşuna o boşluk dolmaz, varolmanın boşluğu o, o dolsa biz olmayız!“
Günaydın kitap severler
@reyyanK H M @Life light @samdan @Less-is-More minseo pawlover @Ozlemesra @pariko @benneyanginlargordum @Muzkad @_Gulnihal_ @elektra @astrojurnal @Cledyana A Atesbocegi5 @Axelia @illuminae @Ozlemlerhayallar @Margaret Hale Kitapkurdu60 @kukrim27 @umudumanneolmak @birhatirasec Jenna16 @Oliviaa Levaiz @ZuhalYildizi
Samsa ya çok üzüldüm. Onlara bu kadar değer verirken gözden bu kadar hızlı düşmesi çok üzüncü. Artık fazlalık görüldüğünde gözden çıkarılması 5sn.Ben evdeki böcekleri bile öldürmüyorum yazık diye takılıyoruz birlikte acayip gerdi o yüzden beni. Sen nasıl buldun?
Yakşamlar cennam
Yakşamlar tatlımYakşamlar cennam
Çok etkilendiğim kitaplardan biridir Dönüşüm.Samsa ya çok üzüldüm. Onlara bu kadar değer verirken gözden bu kadar hızlı düşmesi çok üzüncü. Artık fazlalık görüldüğünde gözden çıkarılması 5sn.
Okuyan herkes eski haline geleceğine nasıl da inanmış. Umut, hep var içimizde. Sanırım bizi ayakta tutan yaşatan umudumuzÇok etkilendiğim kitaplardan biridir Dönüşüm.
Ha düzelecek de düzelecek derken kitap bitiyor ve ailesine gıcık oluyor insan
Oku oku ben bitirdim meraktan hiç ara vermedenSiparişlerim daha gelmedi ben de kitapsız kalmamak için Dönüşüm ü okuyim dedim o kadar bahsi geçti
Çok güzel bir kitap hemencecik bitirirsinSiparişlerim daha gelmedi ben de kitapsız kalmamak için Dönüşüm ü okuyim dedim o kadar bahsi geçti
Bakalım sen ne hissedeceksinSiparişlerim daha gelmedi ben de kitapsız kalmamak için Dönüşüm ü okuyim dedim o kadar bahsi geçti
Bitirmek 5dk yorumlamak günlerceÇok güzel bir kitap hemencecik bitirirsin