Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bı grupların faydası oluyor düzenli okumada. Daha önce benim başka grubum vardı ordan çok güzel alışkanlık edindim kitap konusunda

Hiç ayrı ayrı farketmedim ama eskisi gibi keskin değil artık koku alışım. Biraz körelmiş gibi
Bizde bıraktığı iz de bu oldu işte. Allah korusun hepimizi kurtulalım inşallah artık
Amin maalouf tan ne okumayı planlıyorsun
Semerkant var elimde onu okurum Afrikalı Leo yu da merak ediyorum ama
Sağ ol canım ablana da geçmiş olsun

Bizde bıraktığı iz de bu oldu işte. Allah korusun hepimizi kurtulalım inşallah artık

Semerkant var elimde onu okurum Afrikalı Leo yu da merak ediyorum ama

Sağ ol canım ablana da geçmiş olsun
Semerkant güzeldi başları biraz sıkıcı olsada sonradan açıldı Afrikalı leo da 2021 listemde var. Yüzüncü ad-tanios kayası- doğunun limanlarını okumuştum semerkant dışında

Jules verne kitaplarıda öyle 1860 sonrası yazılmış. Her devrin ve her yaş grubunun kitapları bence

Harika bir şey gerçekten. Yüzyıllar geçiyor ama yazılan değişmiyor ona rağmen herkes severek okuyor

Semerkant güzeldi başları biraz sıkıcı olsada sonradan açıldı Afrikalı leo da 2021 listemde var. Yüzüncü ad-tanios kayası- doğunun limanlarını okumuştum semerkant dışında
Ben de Doğunun Limanlarını okudum ilk. Yeni tanışıyorum bu yazarla ama sevdim kalemini 2021 e koydum o yüzden. Keyifli okumalarımiz olsunn

Alamut okudun mu
Okudum, üniversitede tarih dersinde hoca ödev vermişti bir tarihi kitap alıp okuyacaksınız sınıfta anlatacaksınız diye o zaman bi arkadaşımın tavsiyesi ile onu alıp okumuştum çok da beğenmiştim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…