• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar kitaplığımı karıştırırken ne buldum 🥰 çocukken en çok sevdiğim bana kitap okumayı sevdiren roman 🥰
IMG_20201206_145749.jpg

Geçen gün 7. Caddedeydim bi iki işim vardı. İşbankası yayınlarına girmemek için çok zor tuttum kendimi. Alıyorum beğenip bugün okurum yarın okurum derken sonu hüsran. O disiplini oturtamadım maalesef gece yatmadan telefonda Fink atacağıma 30 sayfa okusam ohh mis :KK64:
Bı grupların faydası oluyor düzenli okumada. Daha önce benim başka grubum vardı ordan çok güzel alışkanlık edindim kitap konusunda

Hiç ayrı ayrı farketmedim ama eskisi gibi keskin değil artık koku alışım. Biraz körelmiş gibi 🤔
Bizde bıraktığı iz de bu oldu işte. Allah korusun hepimizi kurtulalım inşallah artık 😊
Amin maalouf tan ne okumayı planlıyorsun😍
Semerkant var elimde onu okurum😊 Afrikalı Leo yu da merak ediyorum ama 😊
Sağ ol canım ablana da geçmiş olsun 🙂🌸

Bizde bıraktığı iz de bu oldu işte. Allah korusun hepimizi kurtulalım inşallah artık 😊

Semerkant var elimde onu okurum😊 Afrikalı Leo yu da merak ediyorum ama 😊

Sağ ol canım ablana da geçmiş olsun 🙂🌸
Semerkant güzeldi başları biraz sıkıcı olsada sonradan açıldı☺️ Afrikalı leo da 2021 listemde var. Yüzüncü ad-tanios kayası- doğunun limanlarını okumuştum semerkant dışında

Elimdeki kitabın hangi yılda basıldığı yazmıyor canım sanırım o sayfası kopmuş kaybolmuş ama bu kitap 1886 yılında yazılmış düşünebiliyor musun yüzyıllar sonra bu kitabı bir çocuk okuyor ve ona okuma alışkanlığı kazandırıyor
Jules verne kitaplarıda öyle 1860 sonrası yazılmış. Her devrin ve her yaş grubunun kitapları bence😍

Elimdeki kitabın hangi yılda basıldığı yazmıyor canım sanırım o sayfası kopmuş kaybolmuş ama bu kitap 1886 yılında yazılmış düşünebiliyor musun yüzyıllar sonra bu kitabı bir çocuk okuyor ve ona okuma alışkanlığı kazandırıyor
Harika bir şey gerçekten. Yüzyıllar geçiyor ama yazılan değişmiyor ona rağmen herkes severek okuyor🥰

Semerkant güzeldi başları biraz sıkıcı olsada sonradan açıldı☺️ Afrikalı leo da 2021 listemde var. Yüzüncü ad-tanios kayası- doğunun limanlarını okumuştum semerkant dışında
Ben de Doğunun Limanlarını okudum ilk. Yeni tanışıyorum bu yazarla ama sevdim kalemini 2021 e koydum o yüzden. Keyifli okumalarımiz olsunn🤩🌸🌸🤗

Alamut okudun mu
Okudum, üniversitede tarih dersinde hoca ödev vermişti bir tarihi kitap alıp okuyacaksınız sınıfta anlatacaksınız diye o zaman bi arkadaşımın tavsiyesi ile onu alıp okumuştum çok da beğenmiştim.🤗🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back